Επιστολή από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ινδονησίας ( περιοδικό Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης, α’ τρίμηνο 2014 )


Παρακάτω δημοσιεύουμε σε διασκευή ( για ευνόητους λόγους ) την επιστολή του π. Τιμοθέου από την Ινδονησία σχετικά με τις εορτές των Χριστουγέννων στις ενορίες που διακονεί. Η επιστολή δημοσιεύεται στη σελίδα 231 του ορθόδοξου περιοδικού Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης ( τεύχος 96, α τρίμηνο 2014 ), το οποίο μπορείτε να ζητήσετε να σας το αποστείλουν. Μπορείτε να στείλετε, επίσης, την αγάπη σας, από το υστέρημα ή το περίσσευμα της ψυχής σας, στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ινδονησίας, μέσω του Συνδέσμου Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης.

Μοτζακέρτο, 2/1/2014

Αγαπητοί μας αδελφοί,  χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ενημερώσω πώς εόρτασε η ενορία μας την εορτή των Χριστουγέννων. Την παραμονή της εορτής πραγματοποιήσαμε αγρυπνία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην οποία συμμετείχαν με ιδιαίτερη ευλάβεια και μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων οι ενορίτες μας.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι πρόσφατα τοποθετήσαμε στον Ιερό ναό τα δεσποτικό θρόνο, τα αναλόγια, τα προσκυνητάρια και το παγκάρι, όλα κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου εδώ, αλλά και τα καθίσματα. Οφείλουμε μάλιστα να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους ευλαβείς δωρητές του ιεραποστολικού συνδέσμου Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης για τη συμβολή τους στην ανέγερση και τονε εξοπλισμό του Ιερού ναού. Δεν παραλείπουμε να μνημονεύουμε τα ονόματά τους σε όλες μας τις προσευχές.

Επ’ ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι το νέο έτος 2014, με τη βοήθεια του Θεού και τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτους Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνους προγραμματίζουμε να αναγείρουμε ιερό ναό προς τιμή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σε πόλη της περιοχής μας…

Σας μεταφέρω τις ευχές όλων των ενοριτών της μικρής ζύμης στην Ιάβα, ευχόμενος και εγώ με τη σειρά μου καλή και ευλογημένη χρονιά και καλή δύναμη στο ιεραποστολικό σας έργο.

Με αγάπη Χριστού

Π. Τιμόθεος Τζόκο

http://ierapostolos.gr/support.php

Μπορείτε να καταθέτετε την βοήθειά σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς
και να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, για να μην μπαίνετε στην διαδικασία αποστολής του καταθετηρίου της τράπεζας.
Άμεσα θα σας αποστέλλουμε την απόδειξη του Ι. Συνδέσμου.

 

1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
235/296004-49
ΙΒΑΝ: GR9401102350000023529600449
SWIFT (BIC): ETHNGRAA

2. ALPHA BANK
479-002101-029168

3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5231-013724-415

4. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
52839521

5. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
4880100245971

This entry was posted in Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Σιγκαπούρη-Singapore and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s