Οι Μητροπολίτες Ειρηνουπόλεως και Καρθαγένης στη Σύναξη της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, Θεσσαλονίκη, Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, 11.00 πμ, μετά τη λιτάνευση των εικόνων !


Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 9 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζουμε το θρίαμβο της Ορθοδοξίας επί των αιρέσεων και προσευχόμαστε η αληθινή πίστη μας να αγκαλιάσει όλη την οικουμένη, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στη σύναξη της Αδελφότητάς Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, στις 11.00 π.μ., δύο ιεράρχες της Αφρικής, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριο και Καρθαγένης κ. Αλέξιο, για να μας ταξιδέψουν στη ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην κεντρική και νότια Τανζανία, αλλά και στο πολύπαθο Μάγκρεμπ.

 

Είμαστε όλοι καλεσμένοι!

Οι ομιλίες  θα λάβουν χώρα στην αίθουσα της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, Μακένζυ Κινγκ 6, Πλατεία Αγίας Σοφίας ( στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ), στο 3ο όροφο. Καλό θα ήταν να εκκλησιαστούν, όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν, σε γειτονικούς ναούς, ώστε να προσέλθουν έγκαιρα.

http://ierapostoles.gr/?p=5336

https://ierapostoli.wordpress.com/2014/03/02/sundayoforthodoxy2014/

https://ierapostoli.wordpress.com/ebdomada_mission2014/

Advertisements
This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Εξωτερική Ιεραποστολή, Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως-Τανζανία-Tanzania, Μητρόπολη Καρθαγένης ( Τυνησία-Αλγερία-Μαρόκο ) and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s