Μάρτυρες του Ιησού Χριστού στη Συρία : δολοφονημένα μικρά παιδιά Χριστιανών του Ορθόδοξου Σχολείου Ιωάννης Δαμασκηνός της Συρίας. Προσοχή, σκληρές εικόνες στα βίντεο.


Εν έτει 2013 χιλιάδες χριστιανοί σε όλο το κόσμο γίνονται μάρτυρες της πίστης τους στον Ιησού Χριστό. Σύγχρονοι Νεομάρτυρες, βγαλμένοι από τα συναξάρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, τα μικρά παιδιά που σκοτώθηκαν ύστερα από άνανδρη επίθεση ακραίων ομάδων στο Ορθόδοξο σχολείο » Άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός«. Το αίμα των μαρτύρων του Ιησού Χριστού  κυλά και σήμερα και ποτίζει τον πλανήτη! Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και τα παρακαλούμε να δέονται από ψηλά να έρθει ξανά ο Κύριος, σύντομα, στη Δευτέρα Παρουσία Του. Ναι, έρχου,  Κύριε Ιησού Χριστέ !  Έλα να σταματήσεις τους πολέμους, τον πόνο και το δάκρυ. Έλα, Κύριε μας να αποκαταστήσεις την κτίση, να φέρεις τη Βασιλεία των Ουρανών ! Έλα, για να σταματήσουν τα μικρά παιδιά σου σε όλο το κόσμο να πεθαίνουν από πολέμους, ασθένειες, πείνα ! Έλα, αγαπημένε μας Κύριε Ιησού Χριστέ, να σκορπίσεις αιώνια αγάπη και ευτυχία στα πλάσματά Σου ! Προσοχή, οι εικόνες και τα βίντεο είναι σοκαριστικά.

Δολοφονημένα μικρά παιδιά Χριστιανών στη Συρία

ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Bρυξέλλες : Δ.Πορφύρης – Π.Σταφυλά

Αγαπητό Fimotro,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου σχολείου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα όπως επιβεβαιώνουν το AP ,το  ΑRΜΕΝPRESS κ.α ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξους μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών όπως αρμένιοι και καθολικοί. Τα λευκά μινιατουρίστικα φέρετρα περιφέρονταν ανοικτά στους δρόμους . Συχνές ήταν οι στάσεις της πομπής σαν το πλήθος να ήθελε να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους προδότες, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση…

Ο ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Δαμασκού, Luka al-Khoury, τόνισε από την πλευρά του : “ οι ρίζες των χριστιανών σε αυτήν την χώρα είναι πολύ βαθιές και  αυτή η χώρα

της Συρίας  πληγώνεται από τον εχθρό ακριβώς επειδή παρείχε ασφάλεια στους χριστιανούς. Θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας και είμαστε έτοιμοι όλοι να θυσιασθούμε.”

Tα link από τις κηδείες των μικρών μαθητών :
Εδώ και εδώ

http://fimotro.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2765.html

 

This entry was posted in Ασία, Asia, Συρία, Lebanon- Λίβανος, Syria, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε