Εθνική ΤΡΑΓΩΔΙΑ ! Σφαγή των Πολύτεκνων – Τρίτεκνων σε Ελλάδα και Κύπρο ! ΗΧΗΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ από το Αλβανικό καθεστώς Μπερίσα που – με στημένη απογραφή 2011- «εξαφάνισε» τους Βορειοηπειρώτες και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς !


Εθνική Τραγωδία για τον Ελληνισμό σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Μετά τις αλλοπρόσαλλες φορολογικές εμπνεύσεις του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εργασίας της Ελλάδας, με τον ωμό σφαγιασμό των Οικογενειών με παιδιά και των επιδομάτων των παιδιών για τις Τρίτεκνες και Πολύτεκνες,   που θα καταβάλλονται ( μειωμένα και πετσοκομμένα ) 1-2 φορές το χρόνο ( !!! ), στον ίδιο Καιάδα  βρέθηκαν οι Πολύτεκνοι στη Κύπρο ! Πρόκειται, βέβαια, για  σχέδιο δραματικής  μείωσης του Ελληνισμού, το οποίο υλοποιούν συγκεκριμένοι πολιτικοί «ηγετίσκοι» και τους οποίους η Ελληνική Ιστορία θα γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα, μαζί με εκείνα τα ονόματα των Εφιαλτών κάθε εποχής !  Τα ίδια βήματα ακολούθησε  προχθές το αλβανικό καθεστώς Μπερίσα, το οποίο ανακοίνωσε «απογραφή» της Αλβανίας , στην οποία οι Έλληνες εμφανίζονται στο 0, 87% (!!! ) του συνολικού πληθυσμού και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ( από 25 – 20% παλαιότερα ) εμφανίζονται στο 6,75% ( !!! ),τη στιγμή – μάλιστα- που  δεκάδες χιλιάδες Βορειοηπειρώτες και Αλβανοί έχουν βαπτιστεί και στην Αλβανία και στην Ελλάδα Χριστιανοί Ορθόδοξοι ! Που είναι το Ελληνικό Κράτος ; Εκεί που βρίσκονταν πάντα, στο τρίγωνο Κολωνάκι- Βόρεια Προάστια- Μύκονος ! Μέσα στις λέσχες τους, φανερές ή μυστικές, παίζοντας μπιλιάρδο και άλλα «ευγενή» αθλήματα ! Το αλβανικό καθεστώς Μπερίσα συρρίκνωσε τον Ελληνισμό και την Ορθόδοξη Εκκλησία με τις μεθόδους που ξέρει, η Ελληνική Κυβέρνηση και η Κυπριακή συρρικνώνουν τον Ελληνισμό ( και έμμεσα και την Ορθόδοξη Εκκλησία- σε βάθος 20ετίας ), κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές ( Ήπειρο, Μακεδονία, Δυτ. Θράκη, νησιά Αν. Αιγαίου ). Ακόμα και το «διορθωμένο» φορολογικό νομοσχέδιο ( σε συνδυασμό με τις αθλιότητες του Υπουργείου Εργασίας – κ. Βρούτσης, κ. Παναγιωτόπουλος ) τσακίζει τις τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες !

Η  Ελλάδα σβήνει, η Ορθόδοξη Εκκλησία μειώνεται σε ανθρώπινο δυναμικό, με παράλληλες ( και άσχετες μεταξύ τους ; ) ενέργειες των Ελληνικών κυβερνήσεων ( εδώ και 3 σχεδόν χρόνια ), της Κυπριακής κυβέρνησης και του αλβανικού καθεστώτος Μπερίσα !

Και οι Έλληνες – αποχαυνωμένοι, διαιρεμένοι σε κόμματα και φατρίες  – σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία ( Βόρειο Ήπειρο )  παρακολουθούν το τέλος ! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας !

Πότε θα βρεθεί ένας νέος Κοσμάς Αιτωλός ; Πότε θα βρεθεί ένας νέος Ρήγας Φεραίος ; Πότε θα ξυπνήσουν οι Ορθόδοξοι Επίσκοποι και να καταλάβουν τι συμβαίνει ;

This entry was posted in Αλβανία - Albania, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Εθνική ΤΡΑΓΩΔΙΑ ! Σφαγή των Πολύτεκνων – Τρίτεκνων σε Ελλάδα και Κύπρο ! ΗΧΗΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ από το Αλβανικό καθεστώς Μπερίσα που – με στημένη απογραφή 2011- «εξαφάνισε» τους Βορειοηπειρώτες και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς !

 1. Ο/Η tekmiria λέει:

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

  Θέμα: ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

  Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

  Εσείς δεν έχετε παρά τρεις μήνες που εκλεγήκατε από την ψήφο των πολιτών στη θέση του βουλευτή εκπροσώπου των. Το Σύνταγμα (άρθρο 1. παρ. 2) δηλώνει ρητά πως είστε υποχρεωμένοι να υπακούσετε τη λαϊκή κυριαρχία, η οποία βασίστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού και στην προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης.

  Μια μέση οικογένεια στην Ελλάδα με δύο ή περισσότερα μικρά παιδιά σήμερα, και κατ’ επέκταση η πλειονότητα των πολιτών, βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή πολύ κοντά στο να βρεθεί κάποιο μέλος της στη φυλακή για χρέη στο δημόσιο και οι υπόλοιποι στο δρόμο. Κι αυτό συμβαίνει σήμερα και είναι κυρίως επακόλουθο της απότομης αλλαγής της φορολογίας, των κοινωνικών παροχών σε παιδεία και υγεία, της εργατικής νομοθεσίας και της εμπορευματοποίησης πόρων ζωτικής ανάγκης (νερό, ρεύμα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο).

  Κύριοι βουλευτές σας ζητούμε όχι μόνο να μην υπογράψετε τα «νέα μέτρα», του φθινοπώρου του 2012, σε βάρος των πολιτών αλλά να πάρετε πίσω όλα τα άδικα φορολογικά μέτρα των τελευταίων ετών. Δηλαδή να καταργήσετε με νόμο το Ε.Τ.Α.Κ., το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. (χαράτσι), το τέλος επιτηδεύματος, την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανης με κίνησης, να επαναφέρετε το αφορολόγητο όριο στα 12.000,00 ευρώ με προσαύξηση για έγγαμους με παιδιά.

  Με εκτίμηση,

  Χρίστος Καλλίτσης
  (δημοσιογράφος σκηνοθέτης

  Μαρία Κεραμέως(
  δικηγόρος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s