3 αγγελούδια Υπερπολύτεκνης Οικογένειας απανθρακωμένα από την αναλγησία του Ελληνικού Κράτους ! Και οι υπουργοί Οικονομικών κ. Στουρνάρας και Εργασίας κ. Βρούτσης ( και τα επιτελεία τους ) στις καρέκλες τους ! Καμία ευθιξία, καμία παραίτηση και σφαγή για Τρίτεκνους-Πολύτεκνους !


Ευθιξία ; Παραίτηση ; Ή χαρακίρι ; Την ώρα που όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι σε πολικές θερμοκρασίες, την ώρα που φαρμακοποιοί, γιατροί και κλινικές του ΕΟΠΠΥ απέχουν ( ή θα απέχουν ) από διάφορες εργασίες προς τους δύσμοιρους ασφαλισμένους, την ίδια ώρα που εκατομμύρια Έλληνες σε ορεινές και παραμεθόριες περιοχές αδυνατούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης , την ίδια ώρα που η Καβάλα αποχαιρετά 3 αγγελούδια της, την ίδια ώρα το επιτελείο του κ. Στουρνάρα μηχανεύεται «φορολογικά όργια» σε βάρος των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών της Ελλάδας και των παιδιών της ! Και, αμήχανα, οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ βλέπουν ένα απάνθρωπο επιτελείο να οδηγεί σε δημογραφικό ΚΡΑΧ την Ελλάδα και ειδικά τις παραμεθόριες περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Δυτ. Θράκης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Κι αντί ο πρωθυπουργός, άμεσα, να στείλει σπίτι τους τους κ. Στουρνάρα και Βρούτση ( και τους συμβούλους τους ), παρά τις μικρές διορθωτικές και σωστές κινήσεις που έγιναν μετά την παρέμβασή του, τους ανέχεται να αλλάζουν αποφάσεις μέσα σε λίγα 24ωρα, όταν είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος δεν μπορεί ούτε τα φετινά χαράτσια να πληρώσει, ούτε να χρησιμοποιεί πετρέλαιο θέρμανσης, ούτε να μπορεί να αγοράζει μετρητοίς φάρμακα και ιατρικές υπηρεσίες ! Εμείς, ήδη, από καιρού έχουμε καταγγείλει δημόσια την ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που συντελείται εδώ και 3 χρόνια. Οι βουλευτές των 3 κομμάτων της κυβέρνησης έχουν το λόγο. Θα μείνουν ανδρείκελα ή θα τους σταματήσουν εδώ και τώρα ;

Η ανείπωτη τραγωδία της Καβάλας, όπου τρεις αθώες ψυχές βρήκαν τραγικό θάνατο, κάνει το γύρο του κόσμου. Ένα δημοσίευμα της Washington Post είναι συγκλονιστικό.

«Σε τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση της Ελλάδας, τρία αδέρφια πέθαναν σε φωτιά στο σπίτι τους» είναι ο τίτλος του άρθρου της αμερικανικής εφημερίδας, που μάλιστα «παίζει» ψηλά στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει εκτενώς πως ξέσπασε η φωτιά εξαιτίας της σόμπας που είχε ανάψει η οικογένεια για να ζεσταθεί, πως τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν πάει στο χωριό για να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τους παππούδες, ότι τα δυο μικρά, ηλικίας 5 και 7 ετών, παγιδεύτηκαν στο σπίτι και ο 15χρονος αδερφός τους θυσιάστηκε στην προσπάθεια να τα σώσει.

«Είχαν καλοριφέρ. Έβαλαν φέτος σόμπα, όπως κι άλλοι στο χωριό, εξαιτίας της κρίσης. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», δήλωσε στην εφημερίδα ο συγχωριανός της οικογένειας, Βαγγέλης Μποζούδης.

Και ο συντάκτης του άρθρου συνεχίζει: «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης εκτινάχθηκε στα ύψη φέτος στην Ελλάδα. Μέχρι την περασμένη άνοιξη, το πετρέλαιο θέρμανσης πωλούνταν σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ’ ό,τι το πετρέλαιο κίνησης αλλά, επειδή χρησιμοποιούνταν παράνομα ως πετρέλαιο κίνησης, η κυβέρνηση αποφάσισε να εναρμονίσει τις τιμές.

Σαν αποτέλεσμα, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε κατά σχεδόν 40%, αφήνοντας πολλές οικογένειες -τα εισοδήματα των οποίων «χτυπήθηκαν» από την ύφεση, τη λιτότητα και την αυξανόμενη ανεργία- με μοναδική επιλογή να στραφούν σε φθηνότερες μορφές θέρμανσης».

Ο Β. Μποζούδης κι άλλοι κάτοικοι του χωριού με τους οποίους επικοινώνησε τηλεφωνικά η εφημερίδα, είπαν ότι η τραγωδία δε θα είχε συμβεί αν η οικογένεια εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί το καλοριφέρ και αναρωτήθηκαν πόσα ακόμη παρόμοια δυστυχήματα θα συμβούν σε όλη τη χώρα, καταλήγει το δημοσίευμα.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=179288&catid=3

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/30/ereipia_ellines/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/24/sklaboi_ragiades/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε