100 χρόνια ελευθερίας της Χίου σήμερα ! Σε 30 χρόνια πόσοι Έλληνες – Χριστιανοί Ορθόδοξοι θα υπάρχουν στο νησί, κ. Μουσουρούλη και κ. Τριαντάφυλλε ;


Σήμερα, μνήμη των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, η Χίος εορτάζει τα 100 χρόνια ελευθερίας της από τον οθωμανικό ζυγό ! Σήμερα και την Τετάρτη, οι δύο βουλευτές του νησιού, κ. Κ. Μουσουρούλης και κ. Κ. Τριαντάφυλλος ψήφισαν και ψηφίζουν «ΝΑΙ»  στα μέτρα ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Γένους των Ρωμιών, του Ελληνικού Έθνους.  Ειδικότερα, το 2009, την εποχή που οι γεννήσεις στην Ελλάδα ήταν 118.000 και οι θάνατοι 108.000 περίπου, στην ευνοϊκότερη περίοδο για το Δημογραφικό ζήτημα της Ελλάδας , στη Χίο το ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ,κατά 10 % ( δηλαδή γεννήσεις 511 και θάνατοι 562 )! Το 2011, που οι γεννήσεις ήταν 106.000 και οι θάνατοι 110.000 σε όλη την Ελλάδα, τι έχει συμβεί στη Χίο ; Το 2012 και από το 2013 με τα συγκεκριμένα ΑΝΤΙΤΕΚΝΙΚΑ μέτρα, η Χίος και όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα καταβαραθρωθούν δημογραφικά και σε βάθος χρόνου ( 20 ή 30 χρόνια ) οι Έλληνες ( στη συντριπτική τους πλειοψηφία Χριστιανοί Ορθόδοξοι ) θα είναι πλειοψηφία ή μειονότητα ; Που, λοιπόν, θα βρεθούν νέοι ιερείς για τη Μητρόπολη Χίου και τις ακριτικές νησιωτικές Μητροπόλεις ; Που θα βρεθούν νέοι/νέες να επανδρώσουν τα «γηρασμένα» ανδρικά και γυναικεία μοναστήρια της Χίου και των άλλων νησιών ;  Καλοί οι πανηγυρισμοί και οι δοξολογίες, αλλά επεσήμανε – άραγε- ο νέος Μητροπολίτης Χίου στους βουλευτές του νησιού ότι εγκληματούν κατά της Χίου, των παραμεθόριων περιοχών και όλης της Ελλάδας με τη ψήφιση ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΩΝ ( εδώ και 3 χρόνια )  για τη γέννηση νέων παιδιών στην Ελλάδα ;

Για το 8μηνο του 2011 βρήκαμε, μέσω διαδικτύου τα στοιχεία που ακολουθούν, που είναι εξόχως ανησυχητικά, αν σκεφτεί ότι τότε δεν είχαν ψηφιστεί ΤΟΣΑ αντικίνητρα για τις γεννήσεις, όσα αυτά του μνημονίου 3 που θα εφαρμοστεί από το 2013 :

Στο διευρυμένο δήμο Χίου από πό την 1η του έτους μέχρι 31 Αυγούστου 2011, έχουν καταχωρηθεί 287 γεννήσεις, 371 θάνατοι, ενώ έχουν τελεσθεί 150 γάμοι, εκ των οποίων οι 88 είναι θρησκευτικοί και οι 62 πολιτικοί !

Και τώρα, ούτε θρησκευτικοί, ούτε καν πολιτικοί γάμοι δεν θα γίνονται, αλλά «σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης» λόγω κόστους !!! Και η Εκκλησία αφήνει τα βαπτισμένα μέλη της στο έλεος των εκάστοστε κυβερνήσεων !!!

Όποιος ψηφίσει τα συγκεκριμένα, αντισυνταγματικά, μέτρα που καταργούν όλα τα κίνητρα, έστω και για τη γέννηση ενός παιδιού, συντελεί και συμμετέχει στο «έγκλημα διαρκείας» κατά των Ελλήνων Ρωμιών  !

Χώρια που ωθούν τα ήδη γεννημένα παιδιά σε μετανάστευση στο εξωτερικό, άρα η ερημοποίηση της Χίου ( και των άλλων νησιών του Αν. Αιγαίου )  από ελληνικό, ρωμέικο πληθυσμό μπορεί να γίνει πολύ νωρίτερα !

Εμείς τα γράφουμε, αλλά – φοβόμαστε- σε ώτα ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ …

Η εποχή θυμίζει την απαρχή παρακμής της Βυζαντινής – Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπου οι ΔΥΝΑΤΟΙ διέλυσαν τους μικρούς γεωργούς, τους άρπαξαν τα χωράφια, διέλυσαν το θεματικό στρατό και την άμυνα του Βυζαντίου.Και το Βυζάντιο, μέσα σε λίγες δεκαετίες ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ !

Το ίδιο συμβαίνει στη σημερινή Ελλάδα, όπου σε λίγο διάστημα το 5% του Ελληνικού πληθυσμού θα συσσωρεύσει το 60-70% του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας ( σπίτια, αγροτεμάχια, οικόπεδα, χρήματα ), με τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου, μετά τη ληστεία του Χρηματιστηρίου το 1999 και το μεγάλο φαγοπότι των δημοσίων έργων- Ολυμπιακών αγώνων- μιζών !

Και φυσικά, η Εκκλησία, τα μοναστήρια, το Άγιο Όρος, οι Μητροπόλεις, τα Πατριαρχεία, οι Χριστιανικές αδελφότητες θα αναγκαστούν να εκποιήσουν την λίγη, εναπομείνασα ακίνητη περιουσία τους, λόγω αδυναμίας συντηρήσεως της ! Πως δεν το σκέφτηκαν αυτό οι Οθωμανοί ; Τελικά οι Έλληνες πολιτικοί, σε συνεργασία με ξένους τοκογλύφους και κερδοσκόπους, είναι πιο ευρηματικοί από τους Σουλτάνους !

http://www.chiospress.gr/politiki/19086-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

http://www.katarraktisvillage.com/2011/11/x-11111912.html#.UJ_AjWcdPMA

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/07/mayri_selida_boyli/

«Ιδών είδον την κάκωσιν του λαού μου… και της κραυγής αυτών ακήκοα… οίδα γαρ την οδύνην αυτών και κατέβην εξελέσθαι αυτούς εκ χειρός “Ανόμων” …» (Εξόδ. γ΄ 7-8)

κ. Σαμαρά, κάποτε έριξες μια κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας, τώρα που σβήνεις από το χάρτη το Ελληνικό Γένος των Ρωμιών,τι να πούμε ; Αίσχος και Ξεφτίλα !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/05/samaras_prodosia/

Τρίζουν τα κόκκαλα του Κεμάλ ( από χαρά ! ) ! Με υπογραφή Σαμαρά- Βενιζέλου και βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ερημώνονται ( οριστικά ) παραμεθόριες περιοχές ! Κόβει και η Εκκλησία το επίδομα 3ου παιδιού στη Δυτ. Θράκη ;

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/03/erimosi_hellas/

106.000 γεννήσεις η Ελλάδα ( 2011 ), 1.237.000 στη Τουρκία ! Γιορτάστε τα 100χρονα Ελευθερίας, Μακεδόνες, Ηπειρώτες, Νησιώτες ! Σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχουν Ελληνόπουλα, μόνο ντουβάρια και γηροκομεία !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/26/genniseis_ellada/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to 100 χρόνια ελευθερίας της Χίου σήμερα ! Σε 30 χρόνια πόσοι Έλληνες – Χριστιανοί Ορθόδοξοι θα υπάρχουν στο νησί, κ. Μουσουρούλη και κ. Τριαντάφυλλε ;

  1. Παράθεμα: “Έλληνίδες, Έλληνες, προσέξτε, μη κάνετε το ίδιο λάθος !!!” | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe - Misión Ortodoxa - Missão Ortodoxa - Missione Ortodossa -

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s