Μακαριώτατε, από πέρσι σας προειδοποιούσαμε για την οικονομική Χρεοκοπία της Εκκλησίας,των Πατριαρχείων και των Ιεραποστολών, αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! Του χρόνου ; Ακόμα χειρότερα !


Με θλίψη μεγάλη το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής βλέπει τις τωρινές προβλέψεις της Ιεραρχίας της Ελλάδας και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου  για την ενδεχόμενη  οικονομική κατάρρευση του Εκκλησιαστικού, ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού της έργου τους προσεχείς μήνες , που θα συμπαρασύρει και τα οικονομικά των Πατριαρχείων, Μοναστηριών και Ορθόδοξων Ιεραποστολών. Του χρόνου θα είναι ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και θα το εξηγήσουμε σε επόμενο άρθρο. Αυτά λέγαμε πέρσι, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν άκουγε και δεν ακούει. Μετά Χριστόν προφήτες δεν είμαστε. Τα γραπτά μένουν. Αν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ- Χρεοκοπία της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι ΒΕΒΑΙΗ ! Να τι γράφαμε σε ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ πέρσι :

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/05/ellada_antistasi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/25/ierarxia_ekkliseis/

Αλλά χειρότερη από την οικονομική είναι η κατάρρευση σε ανθρώπινο δυναμικό των Ορθοδόξων Εκκλησιών, λόγω δραματικής μείωσης των γεννήσεων !

Τα γράφουμε σε συνεχή άρθρα, ΑΛΛΑ σχεδόν  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ, σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ( πλην ελαχίστων ).

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/23/genniseis_thanatoi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/17/apergia_ellada_sos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/14/ypokrisia_soou/

Και σε όλη την Ελλάδα έχουμε τέτοια παραδείγματα πιστών Χριστιανών που βρίσκονται σε αδιέξοδο, λόγω της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής :

http://egolpio.wordpress.com/2012/10/25/help_e/

Η Ελλάδα, ως Κράτος δεν κινδυνεύει από τη πτώχευση. Είναι, όμως, ήδη πτωχευμένες εκατοντάδες χιλιάδες Οικογένειες ! Σε λίγο θα είναι η πλειοψηφία, όταν εξαντληθούν και τα λίγα αποθέματα κάθε Οικογένειας.

Ο κόσμος δεν θα μπορεί να ρίχνει ούτε για κερί, ούτε να κάνει δωρεές, ούτε να δίνει στο δίσκο, ούτε στα συσσίτια, ούτε να προσφέρει στις φιλανθρωπικές, ιεραποστολικές και εκπαιδευτικές δράσεις των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Ελλάδας, της ημιαυτόνομης Εκκλησίας της Κρήτης, των Μητροπόλεων των Δωδεκανήσων, του Αγίου Όρους, των μοναστηριών, των χριστιανικών αδελφοτήτων, των Πατριαρχείων Κων/πολεως, Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας και των ορθοδόξων Ιεραποστολών.

Και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι αρμόδιοι πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές που ψήφισαν και ετοιμάζονται να ψηφίσουν, κάτω από τις πιέσεις των Ξένων, εθνοκτόνα και παιδοκτόνα οικονομικά μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων και των παιδιών τους !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Μακαριώτατε, από πέρσι σας προειδοποιούσαμε για την οικονομική Χρεοκοπία της Εκκλησίας,των Πατριαρχείων και των Ιεραποστολών, αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! Του χρόνου ; Ακόμα χειρότερα !

  1. Παράθεμα: Oι ολέθριες επιπτώσεις του μνημονίου 3 στην Εκκλησία, στα Πατριαρχεία, στο Δημογραφικό και στο πιστό λαό του Θεού. « Ορθόδοξη Μαρτυρία –

  2. Παράθεμα: “Έλληνίδες, Έλληνες, προσέξτε, μη κάνετε το ίδιο λάθος !!!” | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe - Misión Ortodoxa - Missão Ortodoxa - Missione Ortodossa -

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s