Το σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους με στοιχεία : Η πορεία γεννήσεων- θανάτων από το 2008 μέχρι το 2011 !


Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής αποδεικνύει, με στοιχεία, το σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού Γένους ( οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι ), γνωρίζοντας ότι τα  στατιστικά στοιχεία αυτά είναι πιο δραματικά για το έτος 2012 και θα είναι ακόμα χειρότερα το 2013 με τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν καθαρά αντιτεκνική, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ προοπτική ! Αυτά θα τα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο. Παραθέτουμε τα στοιχεία, γιατί η Ελληνική Βουλή εδώ και 3 χρόνια αναβάλλει συνεχώς τη συζήτηση για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της χώρας ! Για όσους ξέρουν η επίθεση κατά των παιδιών των Ελλήνων ξεκίνησε από τη προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου- Βενιζέλου, ύστερα από «οδηγίες» παρακρατικού, αντιεκκλησιαστικού μπλογκ, και συνεχίζεται με τις «ευλογίες» ανθρώπων του Υπουργείου Οικονομικών και της σημερινής τρικομματικής κυβέρνησης !  Ιδού, λοιπόν, η φθίνουσα πορεία :

2008

Γεννήσεις 118.302

Θάνατοι : 107.979

+ 10.323

 

 

2009

Γεννήσεις 117.933

Θάνατοι : 108.316

+ 9617

 

 

2010

Γεννήσεις : 114.766

Θάνατοι : 109.084

+ 5682

 

2011 :

Γεννήσεις : 106.777

Θάνατοι : 110.729.

 – 3952

 

Τα στοιχεία είναι παρμένα από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και από πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Για πρώτη φορά, ανατρέπεται η ισορροπία γεννήσεων και θανάτων το 2011, με αρνητικό πρόσημο, ουσιαστικά έχουμε – 11.000 γεννήσεις από τα έτη 2008 και 2009 !

Σε  20 χρόνια από τώρα οι Έλληνες θα είναι μειονότητα σε κάποιες περιφέρειες του Ελληνικού Κράτους, αν συνυπολογίσουμε τη μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Τα  στατιστικά στοιχεία θα ήταν ακόμα χειρότερα, αν δεν υπήρχαν οι γεννήσεις παιδιών μεταναστών, οι οποίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα για τις ιδιαίτερες τους πατρίδες !

Σε 20 χρόνια η Ελλάδα θα είναι ένα απέραντο γηροκομείο, με τις υπογραφές των κ. Παπανδρέου, Βενιζέλου, Σαμαρά, Κουβέλη !

Εκτός αν επιλέξουν να στείλουν και τους πιο ηλικιωμένους στον » άλλο κόσμο» με τις ελλείψεις σε γιατρούς, φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις και με τη ποιότητα των «ληγμένων τροφίμων» !

Ο κάθε βουλευτής ας αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες απέναντι στον Ελληνισμό !

Οι Ορθόδοξοι Μητροπολίτες ας αναλάβουν τις πνευματικές τους ευθύνες απέναντι στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ του Ελληνικού Έθνους !

Σε επόμενο άρθρο θα εξηγήσουμε αναλυτικά γιατί τα νέα μέτρα θα βυθίσουν ακόμα περισσότερο τις γεννήσεις ( για τους θανάτους δεν θα πούμε κάτι, το βλέπουμε και το ακούμε … ) και θα υπονομεύσουν ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ την Ελλάδα , αφού κόβουν όλα τα κίνητρα για να γεννήσει μια οικογένεια ακόμα και ένα ( 1 ) παιδί !

Οι συνέπειες, βέβαια, της δημογραφικής αυτής πτώσης στο ανθρώπινο δυναμικό της Εκκλησίας, των Πατριαρχείων, των Ιεραποστολών, των ενοριών, των μοναστηριών, των αδελφοτήτων θα είναι κάτι παραπάνω από ΤΡΑΓΙΚΕΣ ! Αλλά, από ότι φαίνεται, δεν το καταλαβαίνουν οι κατεξοχήν πνευματικοί πατέρες, οι Επίσκοποι … !!!

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Το σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους με στοιχεία : Η πορεία γεννήσεων- θανάτων από το 2008 μέχρι το 2011 !

  1. Παράθεμα: Άρχισαν τα όργανα, Άγιοι Αρχιερείς ! Απόπειρα αυτοκτονίας Τρίτεκνου – Άνεργου μέσα σε ναό στο Αγρίνιο ! Ξυπνήστε, πριν είναι αργά ! « Ortho

  2. Παράθεμα: Δεινή ήττα της Εκκλησίας της Ελλάδος η ουσιαστική κατάργηση της Κυριακής και η Γενοκτονία των Ελλήνων Ρωμιών ! 2012 : 100.000 γεννήσεις και 117.000 θ

  3. Παράθεμα: Σοκ ! Η «λευκή γενοκτονία» των Ελλήνων συνεχίστηκε και το 2014 ! -21.000 το ισοζύγιο θανάτων- γεννήσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ! | Greek National Pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s