Απεργούμε στις 18 Οκτωβρίου 2012 ; ΝΑΙ! Για τα παιδιά μας,για τους γονείς μας, για το Δημογραφικό της Ελλάδας, για την οικονομική και πνευματική υποδούλωση που μας ετοιμάζουν !


Αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου υπάρχει μια απεργία ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ. Και το ερώτημα που τίθεται για εμάς τους Χριστιανούς ( αν μπορούμε να φέρουμε το όνομα του Χριστιανού, τη στιγμή που ανεχθήκαμε και ψηφίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ανθρώπους που ΠΡΟΔΩΣΑΝ την Ελλάδα, τα ιερά και όσια και συνεχίζουν να προδίδουν ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ ), αν θα πρέπει να συμμετέχουμε στην αυριανή ( και σε όσες άλλες ακολουθήσουν ) απεργία.

Το ζήτημα δεν έχει πολιτικές,οικονομικές ή προσωπικές διαστάσεις, αλλά ΕΘΝΙΚΕΣ ( δημογραφικό ) και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ( πνευματική υποδούλωση ) Διαστάσεις, σε σημείο που να τίθεται σε αμφιβολία αυτή η ύπαρξη του Ελληνικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Γένους στις επόμενες δεκαετίες, αρχής γενομένης από τη τρέχουσα !!! Το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αλλά το ερώτημα είναι αν θα υπάρχουν νέα Ελληνόπουλα για να την εορτάσουν !

Η παράλογη εφαρμογή ( εδώ και σχεδόν 3 χρόνια ) μέτρων που πλήττουν το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της Ελλάδας, αλλά και η επιμονή στη ψήφιση νέων μέτρων σε βάρος των ΠΑΙΔΙΩΝ των Ελλήνων, προκειμένου να ανακοπεί η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ανάπτυξή του Ελληνισμού που είχε εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ και ΥΠΟΨΙΕΣ ότι υπάρχει ένα καλά οργανωμένο και μελετημένο σχέδιο σε βάρος των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, υποκινούμενο από «άγνωστα»  ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ  ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ, παρακρατικά εξουσίας, με πρόσβαση σε Υπουργεία και σε Βουλή!!!

Αυτή τη στιγμή συντελείται ένα «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ της νέας γενιάς των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Και κανείς δεν συγκινείται ! Ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε οι βουλευτές με ελεύθερο και δημοκρατικό φρόνημα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η επίσημη Εκκλησία !

Είναι τέτοια η αλλοπρόσαλλη οικονομική πολιτική των νέων μέτρων ύψους 13 έως 18 δισ. ευρώ, ώστε του χρόνου πάνω από 60-70% των Ελληνικών Οικογενειών δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους και θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της ΔΗΜΕΥΣΗΣ της εναπομείνασας κινητής και ακίνητης περιουσίας σας.

Μετά το Χρηματιστήριο του 1999, αυτή η τριετία οδηγεί στη μεγαλύτερη αναδιανομή ΠΛΟΥΤΟΥ και θα γυρίσει το 90% των Ελλήνων σε ένα ΜΕΣΑΙΩΝΑ, οικονομικό και πνευματικό. Γιατί το σχέδιο οικονομικής πτώχευσης των Ελλήνων ( αλλά και άλλων λαών του Ευρωπαϊκού Νότου ) είναι το προστάδιο για την επιβολή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ από τα παλιά «αστικά κόμματα», δηλαδή στην επιβολή των αρχών της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής του ΨευτοΜεσσία !

Στους εναπομείναντες , οικονομικά εξαντλημένους, Έλληνες θα επιβάλλουν – μετά, χωρίς μεγάλη αντίσταση- και τη Νέα «Ιστορία» και τη Νέα Πανθρησκεία και την Κάρτα του «πολίτη» και όλα τα άλλα – οργουελικής, φασιστικής – έμπνευσης μέτρα του Μεγάλου Αδελφού! Κι είναι τραγικό ότι υπάρχουν Υπουργοί και Βουλευτές, «θρησκευόμενοι», που βάζουν πλάτη για μια τέτοια εφιαλτική κοινωνία !

Όσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν βλέπουν που οδηγούν τα πράγματα οι Πολιτικοί της τρικομματικής διακυβέρνησης, απλά εθελοτυφλούν, ενώ – ουσιαστικά- η σιωπή της Επίσημης Εκκλησίας οδηγεί ( με μαθηματική ακρίβεια, αφού καταργούνται οι φοραπαλλαγές για δωρεές ) σε ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των ήδη μειωμένων εσόδων των ναών, του φιλανθρωπικού ( συσσίτια κλπ  )  και ιεραποστολικού έργου !

Του χρόνου οι πιστοί δεν θα μπορούν ούτε να βαπτίζουν τα παιδιά τους, ούτε να παντρεύονται, ούτε μνημόσυνα και κηδείες να κάνουν !

Του χρόνου ούτε κερί δεν θα έχουν να ανάβουν στις εκκλησίες,ούτε στο δίσκο θα μπορούν να συνεισφέρουν, ενώ κινδυνεύει άμεσα η λειτουργία  των Πατριαρχείων, του Αγίου Όρους και των Ορθόδοξων Ιεραποστολών, που δεν θα έχουν άλλα έσοδα  πέραν όσων θα έχουν από Κύπρο ή από τους Χριστιανούς Ορθόδοξους της Αμερικής, της Ευρώπης και της Αυστραλίας !

Αυτά τα λέγαμε και τα γράφαμε, ως μπλογκ, από το πρώτο πακέτο μέτρων, αλλά τότε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Ελλάδας, της Κρήτης, οι Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ και τώρα διαπιστώνουν ότι οδηγούμαστε σε οικονομικό ΚΡΑΧ ακόμα και πάλαι ποτέ εύρωστων μοναστηριών ( κάπου διαβάσαμε για τη Μονή Πεντέλης ) !

Με βάση όσα προγραμματίζονται από το ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( Στουρνάρας- Σταικούρας ) και ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( Βρούτσης- Παναγιωτόπουλος ), κάθε ελληνική οικογένεια θα υποχρεωθεί να χάσει πάνω από 2000 έως 4000 ευρώ ( από επιδόματα και δώρα ) και – ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ- θα υποχρεωθεί να πληρώσει 2000 -3000   ευρώ παραπάνω φόρους από τους φετινούς ( που ήδη ήταν δυσβάσταχτοι ) με αποτέλεσμα τον υποσιτισμό πολλών παιδιών, το μηδενισμό των Γεννήσεων, την αδυναμία καταβολής φόρων από τις Ελληνικές Οικογένειες ( οπότε θα αρχίσουν οι κατασχέσεις ) και το ξεσπίτωμα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και των παιδιών τους, τη στιγμή που ήδη οι άνεργοι είναι στο 1,5 εκατομμύριο περίπου, δεκάδες χιλιάδες έχουν ήδη μεταναστεύσει στο εξωτερικό ( πικραμμένοι από την Ελλάδα και το Ελληνικό Κράτος ) και εκατοντάδες χιλιάδες – πλέον- λαμβάνουν μισθούς πείνας !

Αυτός είναι ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ των εκπροσώπων του «Γαλλικού Διαφωτισμού» στην Ελλάδα και στην Ευρώπη !

Η αποικιοκρατία ξανάρχεται, ο Μεγάλος Αδελφός είναι ΕΔΩ !

Την κόλαση των κ. Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνουμ τη διαδέχτηκε η κόλαση των κ. Παπαδήμου- Βενιζέλου και τώρα η ακόμα χειρότερη κόλαση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη! Μια κυβέρνηση χωρίς ΙΕΡΟ και ΟΣΙΟ, μια κυβέρνηση χωρίς ΑΞΙΕΣ και ΦΡΑΓΜΟΥΣ οδηγεί σε ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τους Έλληνες !

Τι κι αν χάσουμε – αύριο-  50 ευρώ μεροκάματο, τη στιγμή που εδώ και 3 χρόνια δεχόμαστε μια ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ και ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ από μια αυταρχική διακυβέρνηση ; Τι κι αν χάσουμε- αύριο- 50 ευρώ μεροκάματο ( όσοι εργάζονται ) από τη στιγμή που θα μας κλέψουν – του ΧΡΟΝΟΥ- το φαγητό, τα φάρμακα, τα ρούχα των παιδιών μας ; Τι κι αν χάσουμε- αύριο- 50 ευρώ, από τη στιγμή που στρώνουν το χαλί στη Νέα Τάξη πραγμάτων ; Πρέπει να αντισταθούμε !

Τη ψυχή μας ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ! Αυτοί μπορεί να πούλησαν τη ψυχή τους στο Διάβολο και στο Μαμωνά, αλλά  εμείς, με τη βοήθεια του Τριαδικού Θεού, της Παναγίας μας, των Αγίων και Μαρτύρων, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ! 

Ξέχασαν με ποιο λαό τόλμησαν να τα βάλουν ! Μπορεί να νομίζουν ότι μας αλλοτρίωσε ο δυτικόφερτος τρόπος ζωής και τα ριάλιτυ και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αλλά εμείς θα τους διαψεύσουμε ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ μέχρι να μπορέσουμε να απαλλάξουμε, με νόμιμα και δημοκρατικά μέσα, την Ελλάδα μας από τους ανθρώπους εκείνους που την πρόδωσαν και την προδίδουν ! Εμείς θα σταθούμε στο πλάι όλων εκείνων των ανθρώπων που υποφέρουν από την αδιέξοδη, απάνθρωπη, ανάλγητη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !

Ένα να ξέρουν : ότι ο Θεός δεν θα αφήσει τα ΠΑΙΔΙΑ Του ( δικά Του παιδιά είναι τα παιδιά των Ελληνικών Οικογενειών και ειδικά των Τρίτεκνων, Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων Οικογενειών ) έρμαια στα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ σχέδια πρωθυπουργών, υπουργών και βουλευτών !

Δεν θα προλάβουν !

Κι αν τολμήσουν να  ψηφίσουν τα ΑΘΛΙΑ αυτά μέτρα  στο άντρο της Δημοκρατίας, την Ελληνική Βουλή, τότε- πολύ φοβάμαι- ότι μεγάλη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ θα βρει την Ελλάδα μας, γιατί υπάρχουν και πνευματικοί νόμοι που λειτουργούν, πέραν των φυσικών νόμων !

Και αλίμονο σε εκείνους τους πολιτικούς ( Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές ) που θα βάψουν τα χέρια τους ( πέρα από το αίμα των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν ή πέθαναν λόγω της κρίσης ) με το αίμα των παιδιών του Θεού, της Εκκλησίας, της Ελλάδας …

Η επιβίωση της Ελλάδας, του Γένους μας,είναι στα χέρια των Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών !

Προσευχή στον Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο να σώσει το Γένος των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, να σώσουν τα παιδιά μας από τη πνευματική σκλαβιά που έρχεται !

Προσευχή στους Αγίους, Μάρτυρες και Νεομάρτυρες να μας σκεπάσουν με τις προσευχές τους !

Προσευχή στο Θεό να σώσει την Εκκλησία, τα Πατριαρχεία, τις Ιεραποστολές, το Άγιο Όρος από τις υποχθόνιες βουλές «ανόμων υποκριτών» !

Η Ελλάδα ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ !

Οι Έλληνες στο Σταυρό του Μαρτυρίου !

Στώμεν καλώς !

Πιστεύουμε ότι η επίσημη Εκκλησία ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, δεν θα αφήσει τα παιδιά της ! Πιστεύουμε ότι θα βγει και θα κατακεραυνώσει όσους επιλέγουν να «αιματοκυλήσουν» την Ελλάδα, με μέτρα αφανισμού των Ελληνικών Οικογενειών, των Ελληνορθόδοξων Οικογενειών !

Ο Ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα :  Οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που συρρέουν στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης ( μέρα – νύχτα ) για να προσκυνήσουν τιμητικά την Εικόνα της Παναγίας  του Άξιον Εστί, περιμένοντας 1 και 2 ώρες στην ουρά, σιωπηλοί και προσευχόμενοι, δείχνουν ότι Ελπίδα μας είναι ο Χριστός και η Μητέρα Του με τις θερμές της προσευχές !

Σημείωση : Αυτοί που λοιδορούσαν, τόσα χρόνια, τον Παλαιών Πατρών Γερμανό για το σκεπτικισμό του πριν την έναρξη της επανάσταση του 1821 και τον Μεταξά που είπε το «ΟΧΙ«, αυτοί οι ίδιοι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να σταθούν στο ύψος τους και να πουν ΟΧΙ, παρά τα όσα έλεγαν προεκλογικά !!!

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/14/ypokrisia_soou/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/08/genniseis_sok/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/05/sxedio_eksontosis_ellinos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/03/peitharxeia_theos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/29/daimonismos_politikoi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/28/hrodis_prothipourgos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/18/genoktonia_hellas-2/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/16/samaras_neametraeksathliosis/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/07/08/hellas_jesus/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/02/24/magkas-dagkas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/14/nekroi_ellas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/25/ierarxia_ekkliseis/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/17/politeknoi_aspe/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/13/xaratsi_dei/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/10/06/neagenia_olethros/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/08/23/genoktonia_hellas/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Απεργούμε στις 18 Οκτωβρίου 2012 ; ΝΑΙ! Για τα παιδιά μας,για τους γονείς μας, για το Δημογραφικό της Ελλάδας, για την οικονομική και πνευματική υποδούλωση που μας ετοιμάζουν !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s