Συμπληρώνονται σχεδόν ΤΡΙΑ χρόνια πρωτοφανούς άσκησης ψυχολογικής και σωματικής ΒΙΑΣ κατά του 85% των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Η Εκκλησία θα προστατεύσει τα παιδιά της ;


Αυτό το μπλογκ δεν έχει κομματικό- πολιτικό χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό, για τη στήριξη και τη προβολή της Ορθόδοξης Ιεραποστολής σε όλο το κόσμο, σε 80 χώρες του κόσμου. Είναι αδύνατον, όμως, να συνεχίσει το μικρό έργο του, γιατί βρίσκεται μπροστά στη διαρκή ένσταση φίλων αναγνωστών : » Μας ζητάς να βοηθήσουμε τα παιδιά, τους ασθενείς, τους νέους, τους νεοφώτιστους Ορθόδοξους Χριστιανούς  στην Ασία και την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Τώρα που στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι άνεργοι και τόσα ορφανά, γιατί δεν βοηθάμε αυτούς που είναι δίπλα μας, που είναι κοντά μας » ; Φοβερό το δίλημμα. Που να πρωτοπροσφέρει κανείς, αν έχει ; Στους «κοντά» ή στους «μακριά» ; Χριστός εδώ, Χριστός και εκεί. Είναι ζήτημα συνείδησης  να φωνάξουμε, έστω κι αν η φωνή μας είναι μικρή. Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος να φωνάξουμε εκ μέρους όσων χάθηκαν αυτά τα 3 χρόνια, αυτών που αρρώστησαν, των παιδιών που έμειναν ορφανά από τη λαίλαπα των άδικων μέτρων, των ανθρώπων που θα ξεκληρίσουν τα νέα μέτρα που έρχονται ! Και πρέπει να πούμε αλήθειες :

Είναι σίγουρο ότι τα μέτρα δεν είναι τυχαία, αλλά στοχευμένα εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων.

Κύριος στόχος η μείωση του Ελληνικού πληθυσμού, ειδικά στις νεώτερες ηλικίες, με την δημιουργία αντικινήτρων για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Μέσω μαύρης προπαγάνδας, με επικεφαλής ένα μαύρο, νεοταξικό,νεοεποχίτικο,  νεοφιλελεύθερο μπλογκ αντιεκκλησιαστικού μίσους και ρητορικής ρατσισμού κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που ξεκίνησε το πόλεμο κατά των Πολυτέκνων, πέρσι τέτοια εποχή, με το ψευδώνυμο «Ρόιδη Εμμονές»  και «στρατευμένους» δημοσιογράφους και πολιτικούς μέσα σε διάφορα κομματίδια !

Ο στόχος είναι να πληγούν οι Ελληνικές Οικογένειες με παιδιά. Στα πλαίσια αυτού του πολέμου, ακήρυχτου,αλλά φανερού, εντάσσονται τα μέτρα της ολικής ( σχεδόν ) κατάργησης των πολυτεκνικών και τριτεκνικών επιδομάτων, της κατάργησης του αφορολογήτου για τα παιδιά, της κατάργησης του 4ου παιδιά και άνω για το επίδομα θέρμανσης, η επιβολή του ΕΕΤΗΔΕ ακόμα και στη πρώτη κατοικία, το όργιο των φετινών φορολογικών δηλώσεων, όπου οι Ελληνικές Οικογένειες κλήθηκαν να πληρώσουν για μειωμένα εισοδήματα πολλαπλάσιους φόρους !

Αυτή είναι η πρώτη κλίμακα. Αφού εξοντώσουν οικονομικά και εξαθλιώσουν το 85% των Ελλήνων, θα αρχίσουν μετά τον Πνευματικό Πόλεμο, ώστε ο κόσμος να «προσκυνήσει» και να λατρέψει όποιον ψευτοΜεσσία του πλασάρουν τα κέντρα αυτά παραπληροφόρησης και υποδούλωσης των λαών. Ο οικονομικός πόλεμος κατά των Ελλήνων και των παιδιών τους είναι βαθύτατα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ. Είναι μια τριετής ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ από μέλη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου !

Και είναι θλιβερό κατάντημα του πολιτικού μας συστήματος,  αφενός μεν  όταν πχ ένας γονιός ή  ένας εκπαιδευτικός ασκεί σωματική ή ψυχική βία σε μαθητή του να τίθεται σε διαθεσιμότητα ( και σωστά ), αλλά  όταν οι πολιτικοί ασκούν μυριάκις χειρότερη σωματική και ψυχολογική ΒΙΑ σε εκατομμύρια πολίτες να μην μπορεί κανείς να τους μηνύσει και να τους δικάσει, αλλά- αντιθέτως- η Αστυνομία και μέρος της Δικαιοσύνης να τους προστατεύουν κιόλας, όταν οι «βιασμένοι» διαμαρτύρονται !

Απορεί ο μέσος άνθρωπος αν υπάρχει καμία λογική στα μέτρα που σκέφτονται να λάβουν ! Θα έλεγε κανείς ότι είναι «τρελός» αυτός που τα προτείνει, αφού οδηγούν – με μαθηματική ακρίβεια- χιλιάδες ανθρώπους ( νέους και μεγαλύτερους ) σε βέβαιο θάνατο. Είναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ, ΑΝΗΘΙΚΑ, ΣΑΤΑΝΙΚΑ ! Αυτό το βλέπει ο μέσος πολίτης και το καταλαβαίνει, ακόμα και ο πλέον αμόρφωτος. Αυτοί που είναι – και καλά- μορφωμένοι δεν το καταλαβαίνουν ; Γιατί το κάνουν ; Η μόνη λογική εξήγηση που υπάρχει είναι ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφέρονται και σχέδιο ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των παιδιών τους !

Η οικονομική και στελεχιακή εξόντωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας από τα νέα μέτρα !

Τα επερχόμενα, όμως, μέτρα θα κατακρημνίσουν όλο το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας, των Πατριαρχείων και του Αγίου Όρους και αυτός είναι ο τελικός στόχος. Δεν είναι τυχαία τα αντιεκκλησιαστικά δημοσιεύματα στο ξένο τύπο, αφού υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ των εδώ και εκεί εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας. Πως, όμως, θα γίνει αυτό ;

Οι Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες αποτελούσαν ( στη  πλειοψηφία τους  ) την «αιμοδοσία» Πατριαρχείων ενοριών, Μητροπόλεων, Μοναστηριών, Ιεραποστολών και ορθόδοξων χριστιανικών αδελφοτήτων με στελέχη, κληρικούς και λαϊκούς. Αν υπήρχε πρόβλημα για τη στελέχωση των Πατριαρχείων και Μητροπόλεων από νέους κληρικούς και στελέχη, τώρα – με την εξόντωση των Οικογενειών με παιδιά και ειδικά με πολλά παιδιά- , το πρόβλημα θα γιγαντωθεί. Δεν θα πληγεί μόνο ο Ελληνισμός αλλά και η   Ορθόδοξη Εκκλησία συλλήβδην. Αν οι Μητροπολίτες και οι Πατριάρχες δεν αντιδράσουν, τότε αύριο- μεθαύριο ας ετοιμάζονται να λειτουργούν μόνο με υπερήλικες ιερείς σε υπερήλικα άτομα. Ήδη μειώθηκαν οι γάμοι και οι βαπτίσεις και οι γεννήσεις, πολλοί νέοι – βλέποντας την Εκκλησία να σιωπά- παντρεύονται με πολιτικό «γάμο», και τότε τι θα έχουμε ; Ιερείς να κάνουν μόνο κηδείες , όπως γίνεται σε πολλά ερημωμένα από νέους χωριά ;

Αλλά, αν περάσουν και εφαρμοστούν τα νέα μέτρα, ας ετοιμάζονται οι Μητροπόλεις και οι ενορίες για περισσότερα συσσίτια, αλλά με μεγάλη μείωση των προσφορών, δωρεών των πιστών ακόμα και για κεράκι ! Είναι έτοιμη η Εκκλησία να αντιμετωπίσει την επερχόμενη ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ τραγωδία, όταν το δράμα των Ελλήνων μεγαλώνει καθημερινά,  με ελλείψεις ιατρών, νοσοκομείων, φαρμάκων, την ανεργία, με τις αυτοκτονίες κλπ ; Είναι έτοιμη η Εκκλησία και οι Μητροπολίτες να προσφέρουν ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στα παιδιά τους, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ από τη πολιτική ηγεσία να σταματήσει και να ανακαλέσει όλες τις «παιδοκτονικές» της αποφάσεις ; Θα δέχονται και θα χαριεντίζονται οι Επίσκοποί μας και οι ιερείς μας με εκείνους που θα σηκώσουν το χέρι και θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στην ψυχική και σωματική εξόντωση των παιδιών τ0υς ; Θα τους καλούν να μπαίνουν «πρώτη μούρη» σε λιτανείες και Επιταφίους και πανηγύρεις Ιερών Ναών, για να κάνουν το «καλό χριστιανό» από τη μια και να παίρνουν ψηφουλάκια, αλλά όταν έρχεται η ώρα, να ξεχνούν το Θεό και τους ανθρώπους και να καταδικάζουν τα παιδιά των Ελλήνων είτε σε αργό θάνατο είτε σε μετανάστευση από τη γη των Πατέρων τους ; Θα τους επιτρέψουν να συνεχίζουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πάνω στα ματωμένα σώματα των Ελληνόπουλων ;

Η Ιεραρχία της Ελλάδας βρίσκεται σε κομβικό σταυροδρόμι.

Τι θα πουν στα νέα παιδιά αύριο – μεθαύριο ; Πως θα τα καλέσουν να πιστέψουν στο Ιησού Χριστό ;  Αν σωπάσουν τώρα μπροστά στο επερχόμενο ακόμα μεγαλύτερο ΔΡΑΜΑ ( 2.000.000 Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί  ήδη το βιώνουν σκληρά ), τότε τα παιδιά, οι νέοι θα μας πουν : «» Για ποιο Χριστό μας μιλάτε ;  Δεν Τον βλέπουμε ! Όταν πεινούσαμε δεν μας δώσατε να φάμε. Όταν μας «κακοποιούσαν» οι πολιτικές ηγεσίες και ασκούσαν πάνω σε εμάς και τους γονείς ψυχολογική και σωματική βία, δεν μας προστατεύσατε ; Που ήσασταν ;  Στις δεξιώσεις και στις γιορτές μαζί με τους «δολοφόνους» των παιδιών των Ελλήνων ;  Με γέλια και φιλοφρονήσεις, την ώρα που χιλιάδες οικογένειες κλαίνε, ενώ οι φοροφυγάδες έχουν τα δισ. ευρώ της λεηλασίας σε «φορολογικούς παραδείσους» ανενόχλητοι και ήρεμοι ; «»

Εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε για τους «ελάχιστους αδελφούς» μέσα κι έξω από την Ελλάδα μέχρι ότου  σύσσωμη η Εκκλησία της Ελλάδας, τα Πατριαρχεία, η Εκκλησία της Κρήτης, οι Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων, το Άγιο Όρος, όλη η Εκκλησία στήσει ΤΟΙΧΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στα ολοκληρωτικά, φασιστικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Ναι, δεν μπορεί να λεγόμαστε Χριστιανοί και να αδιαφορούμε για το δράμα τόσων Οικογενειών, για τα παιδιά που λιποθυμούν άσιτα,  για τους αρρώστους που δεν βρίσκουν νοσοκομεία και φάρμακα, για όλους τους πονεμένους της Ελλάδας… Δεν μπορούμε να στηρίζουμε με την ανοχή μας εκείνους που σκέφτονται να σβήσουν από το χάρτη τον Ελληνισμό και την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Έχουμε σφοδρό πόλεμο εναντίον μας.

Έχουμε διωγμό, αρχικά οικονομικό, για να λυγίσουμε στο πνευματικό που έρχεται από τα μαύρα κέντρα αντιεκκλησιαστικής προπαγάνδας.

Έχουμε, όμως, και τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, και τη Παναγία Σκέπη και Υπέρμαχο Στρατηγό, τους Αγίους και τα εκατομμύρια των Μαρτύρων και Νεομαρτύρων να προσεύχονται για εμάς. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον πνευματικό Αγώνα.

Προσευχή, Νηστεία, Μετάνοια, Εξομολόγηση.

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν ημας τους αμαρτωλούς.

Υπεραγία Θεοτόκε, Μητέρα μας, σκέπασέ μας από την επιβουλή των φθονερών ανθρώπων και στάσου Φοβερά Προστασία της πατρίδας μας και των παιδιών μας. Σκέπη και Υπέρμαχος Στρατηγός, σταμάτησε εσύ τα φθονερά, κακόβουλα, μοχθηρά,μνησίκακα, διαβολικά  σχέδιά τους και κλείσε μέσα στη στοργική σου αγκαλιά την Ελλάδα μας και την Εκκλησία του Υιού σου και Θεού μας.

Άγιοι και Μάρτυρες, που με το αίμα σας ποτίσατε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας, πρεσβεύσατε στο Κύριο μας Ιησού Χριστό να διώξει μακριά κάθε επιβουλή των εναντίων.

Αδέλφια μου, υπομονή και προσευχή!

Δεν θα προλάβουν !

Πρέπει να πειθαρχείς στο Θεό παρά στους ανθρώπους ( Πραξ, 5:29 ), κύριε βουλευτά ! Πάνω από τη κομματική πειθαρχία υπάρχει ο Θεός και η συνείδησή σου !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/03/peitharxeia_theos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/29/daimonismos_politikoi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/28/hrodis_prothipourgos/

Δείτε κι αυτά :

https://ierapostoli.wordpress.com/seminario_2012/

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Συμπληρώνονται σχεδόν ΤΡΙΑ χρόνια πρωτοφανούς άσκησης ψυχολογικής και σωματικής ΒΙΑΣ κατά του 85% των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Η Εκκλησία θα προστατεύσει τα παιδιά της ;

  1. Παράθεμα: “Έλληνίδες, Έλληνες, προσέξτε, μη κάνετε το ίδιο λάθος !!!” | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe - Misión Ortodoxa - Missão Ortodoxa - Missione Ortodossa -

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s