Πρέπει να πειθαρχείς στο Θεό παρά στους ανθρώπους ( Πραξ, 5:29 ), κύριε βουλευτά ! Πάνω από τη κομματική πειθαρχία υπάρχει ο Θεός και η συνείδησή σου !


Μαθαίνω, κύριε Βουλευτά, ότι ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις ένα νέο πακέτο μέτρων ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ για τα παιδιά των Ελλήνων, με κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, κατάργηση των επιδομάτων για τα παιδιά με γελοία εισοδηματικά κριτήρια ( και παρά τις αποφάσεις του ΣτΕ προηγουμένων ετών ), τη κατάργηση δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, τον αποκλεισμό από το πανάκριβο πετρέλαιο θέρμανσης μεγάλων τμημάτων του Ελληνικού λαού. Κοινώς, κύριε βουλευτά, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ με τις υποσχέσεις σου και τις υποσχέσεις του κόμματός σου ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού και ετοιμάζεσαι να προβείς σε μια έμμεση ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ( την ώρα που μαθαίνεις ότι εκατοντάδες γονείς – ήδη- τρέχουν και ζητούν να κλείσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα, λόγω οικονομικής ανέχειας, ενώ εκατοντάδες άλλα παιδιά έχουν μείνει ΟΡΦΑΝΑ από «ξαφνική» αναχώρηση του ενός γονιού, λόγω των οικονομικών μέτρων της προηγούμενης τριετίας ) των Ελληνοπαίδων !!!

Ναι, σε εσένα μιλάω, όχι στους άλλους. Σε εσένα που έτρεχες και τρέχεις στις Ορθόδοξες Εκκλησιές, πρώτη μούρη, για να δείξεις την αγάπη στο Θεό και στην Εκκλησία ! Γιατί έκανες τους μεγαλοσταυρούς ;  Γιατί έτρεχες από ναό σε ναό ; Γιατί πήγαινες στο Άγιο Όρος, σε μοναστήρια, σε ορθόδοξες χριστιανικές αδελφότητες, σε συγκεντρώσεις Πολυτέκνων και Τριτέκνων ;  Για τα ψηφουλάκια το έκανες ή γιατί αληθινά πιστεύεις στο Χριστό και στην Εκκλησία Του ; Γιατί πήγαινες σε λιτανείς και επιταφίους ;  Γιατί, αύριο- μεθαύριο , θα έρθεις ( αν έρθεις ) στην υποδοχή της Εικόνας Άξιον Εστί ( 13 Οκτωβρίου )στη Θεσσαλονίκη ή στη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ( 26 Οκτωβρίου ) ή στη δοξολογία της Αγίας Σκέπης ( 28 Οκτωβρίου ) ; Γιατί ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ή μήπως γιατί θα κάνεις «επίδειξη» στους ψηφοφόρους σου ; Γιατί ερχόσουν σε συνέδρια  Ορθόδοξων Χριστιανών επιστημόνων και εκπαιδευτικών ;  Θέατρο παίζεις ; Ποιον κοροιδεύεις περισσότερο ;  Τον εαυτό σου ;  Τους ψηφοφόρους σου ;

ΠΡΑΞΕΙΣ 5:29 Greek NT: Greek Orthodox Church

ἀποκριθεὶς δὲ Πέτρος καὶ οἱ ἀπόστολοι εἶπον· Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις.

Το ξέρεις, μορφωμένος είσαι. Τα μέτρα αυτά που ετοιμάζονται να εφαρμοστούν και να ψηφιστούν ( και από σένα )  οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, τα παιδιά της Ελλάδας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ΑΝΕΧΕΙΑ ( αρχικά ) και σε ψυχοσωματική εξόντωση σε μεταγενέστερη φάση, ενώ κινδυνεύουν οι γονείς τους να οδηγηθούν στη φυλακή ( αν δεν μπορούν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους και τα χαράτσια που ΣΑΤΑΝΙΚΑ μυαλά εφηύραν και ψήφισαν και εφάρμοσαν ) ή στο τάφο !!!

Πρέπει,λοιπόν, πρώτα από όλα να μιλήσεις με τη συνείδησή σου και με το Θεό. Σηκώνοντας το χέρι και ψηφίζοντας ΝΑΙ στα επάρατα αυτά μέτρα ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ, διαγράφεις κάθε σχέση σου με το Θεό, την Εκκλησία, την Ελλάδα.  Εκεί θα φανείς, αν εννοούσες αυτά που έλεγες και έκανες προεκλογικά και εδώ και δεκαετίες ή θα παρουσιαστείς ως ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, γατζωμένος σε καρέκλες, καριέρες, εξουσία ( για χρήματα δεν αναφέρουμε, γιατί – φανταζόμαστε ότι έχεις πολλά  να φάνε και τα τρισέγγονά σου )…

Μιλούσες και μιλάς για την Ελλάδα. Αλλά ψηφίζοντας αυτά τα μέτρα, βάζεις ταφόπλακα στον Ελληνισμό. Σε εσένα, αναφερόμαστε, που μιλάς για Πατρίδα, για Δημογραφικό, για τις εθνικές εορτές, για τα ΟΧΙ των Ελλήνων, και εσύ τώρα πας να ψηφίσεις με ένα ΝΑΙ το τέλος της Ελλάδας, του Ελληνισμού ! Μιλούσες για επανάσταση του 1821 και το έπος του 1940, αλλά εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με όσα έλεγες, αν ψηφίσεις τα επαίσχυντα αυτά μέτρα! Μήπως  με τα λογίδρια που έβγαζες προσπαθούσες να  πουλήσεις «πατριωτισμό»  και να καπηλευτείς τους αγώνες των Ηρώων του ’21 και του ΄40 ! Αν τα ψηφίσεις, καλύτερα θα είναι για σένα ( από την ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα υποστείς ) να δέσεις μια «πέτρα στο λαιμό σου» και να αυτοτιμωρηθείς !

Το χέρι βουλευτή που θα σηκωθεί και θα ΨΗΦΙΣΕΙ «ναι» στα μέτρα εξόντωσης των Ελληνικών οικογενειών και μάλιστα των Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων «θα το κόψει»  ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές, στέλνοντας τους βουλευτές αυτούς οριστικά στο σπίτι τους, ατιμασμένους και επονείδιστους εις τον ΑΙΩΝΑ, μαζί με τους Εφιάλτες και τους Γούκους !

Αλλά, πολύ χειρότερο, είναι να βρεθούν αυτοί μπροστά στο Δικαιοκρίτη Θεό , κουβαλώντας στις πλάτες τους, το αίμα αθώων παιδιών και των γονιών τους και να χάσουν ( αν πιστεύουν, βέβαια ) την Αιώνια Ζωή !

Κατά Ματθαίον, κεφάλαιο 18

1 Εκείνη την ώρα πλησίασαν οι μαθητές στον Ιησού λέγοντας: «Ποιος είναι άραγε μεγαλύτερος στη βασιλεία των ουρανών;» 2 Και αυτός, αφού προσκάλεσε ένα παιδί, το έστησε στο μέσο τους 3 και είπε: «Αλήθεια σας λέω, αν δε στραφείτε και δε γίνετε σαν τα παιδιά, δεν θα εισέλθετε στη βασιλεία των ουρανών. 4 Όποιος, λοιπόν, ταπεινώσει τον εαυτό του σαν τούτο το παιδί, αυτός είναι ο μεγαλύτερος στη βασιλεία των ουρανών. 5 Και όποιος δεχτεί ένα τέτοιο παιδί στο όνομά μου δέχεται εμένα».

6 «Όποιος όμως σκανδαλίσει έναν από τους μικρούς αυτούς που πιστεύουν σ’ εμένα, τον συμφέρει να κρεμαστεί μυλόπετρα γύρω από τον τράχηλό του και να καταποντιστεί στο πέλαγος της θάλασσας.

8 Και αν το χέρι σου ή το πόδι σου σε σκανδαλίζει, κόψε το εντελώς και ρίξε το μακριά από εσένα. Είναι καλό για σένα να εισέλθεις στη ζωή κουλός ή χωλός, παρά να έχεις δύο χέρια ή δύο πόδια και να ριχτείς στη φωτιά την αιώνια.

Πράξεις Αποστόλων, κεφάλαιο 12

1 Κατ’ εκείνο λοιπόν τον καιρό, έβαλε ο Ηρώδης ο βασιλιάς τα χέρια πάνω σε μερικούς που ήταν από την εκκλησία, για να τους κακοποιήσει.

2 Θανάτωσε τότε τον Ιάκωβο, τον αδελφό του Ιωάννη, με μάχαιρα

21 Και μια καθορισμένη ημέρα, αφού ο Ηρώδης ντύθηκε ένδυμα βασιλικό και κάθισε πάνω στο βήμα, δημηγορούσε προς αυτούς,

22 και ο λαός φώναζε δυνατά: «Θεού φωνή και όχι ανθρώπου».

23 Αμέσως τότε τον χτύπησε άγγελος Κυρίου, επειδή δεν έδωσε τη δόξα στο Θεό και, αφού έγινε σκωληκόβρωτος, ξεψύχησε.

Ακολουθεί η ύστατη επιστολή της ΑΣΠΕ προς τον Αντώνη Σαμαρά, τον πρωθυπουργό, για να τον αποτρέψει να συνδέσει το όνομά του με την πιο ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ στον Ελληνισμό και την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, που στρέφεται άμεσα κατά των παιδιών των Ελληνικών Οικογενειών και ειδικά των Τρίτεκνων,  των Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων.

Κάποτε ο κ. Σαμαράς έριξε για «λόγους συνείδησης και για το όνομα της Μακεδονίας» μια κυβέρνηση, όπως έλεγε. Τώρα θα αποδειχθεί στη πράξη, αν υπάρχουν λόγοι συνείδησης για τα ΠΑΙΔΙΑ των Ελλήνων, που είναι η κληρονομιά της Ελλάδας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Αρ. Πρωτ.213 Αθήνα, 3/10/2012

 Eξοχώτατο

Κύριο Αντώνιο Σαμαρά

Πρωθυπουργό

Ενταύθα.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος μετά λύπης αναγκάζεται ν΄ απευθύνει την παρούσα επιστολή της προς εσάς, εν όψει της επικειμένης σφαγής των Ελλήνων πολυτέκνων. Δεν γνωρίζουμε εάν η επιστολή μας αυτή φθάσει στα χέρια σας και θ΄ αναγνωσθεί από εσάς. Έχουμε, όμως, χρέος για την αποστολή της.

Είναι νωπές ακόμη οι δηλώσεις σας ότι θα επαναφέρετε άμεσα τα πολυτεκνικά επιδόματα στο ύψος που ήσαν το 2009, θεωρώντας ότι: « η Ελλάδα δεν γεννάει, αλλά γερνάει και ότι η ενίσχυση των πολυτέκνων δεν είναι σπατάλη, είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου».

Τώρα η Κυβέρνηση οδηγεί στην σφαγή τους πολυτέκνους αφού:

α) Το επίδομα που θα ονομάζεται επίδομα φτώχειας και η σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας θα χορηγούνται με τέτοια εισοδηματικά κριτήρια, που ουσιαστικώς καταργούνται (ολόκληρο δηλαδή 40 ευρώ(!), σε όσες έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 5.000 ή 10.000 ευρώ -!!!- δηλ. σε όσες κατοικούν στα θυμαράκια!! αν είναι δυνατόν-, τα 2/3 δηλ. 26,66 ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδί ηλικίας έως 23 ετών, σε όσες έχουν εισόδημα 10.000 έως 20.000 ευρώ και το 13, δηλ. 13,33 ευρώ μηνιαίως σε όσες έχουν εισόδημα από 20.000 έως 30.000 ευρώ!!). Γίνεται δε αυτό παρά την πληθώρα των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο έχει κρίνει ότι η θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων, για την χορήγηση των πολυτεκνικών επιδομάτων, είναι αντισυνταγματική και πως τα πολυτεκνικά επιδόματα δεν είναι κοινωνικά ή προνοιακά επιδόματα, αλλά αποτελούν κίνητρο δημογραφικό να αποκτήσουν τα νέα ζευγάρια πολλά παιδιά. Να σημειωθεί ότι τα επιδόματα των πολυτέκνων προέρχονται από τους ίδιους τους πολύτεκνους, είναι μία έμμεση μερική επιστροφή ΦΠΑ λόγω των πολλαπλών αγορών, που πραγματοποιούν οι πολυμελείς οικογένειές τους.

β) Καταργείται κάθε ποσό αφορολογήτου για τα παιδιά σε μισθωτούς και μη και όσοι, δεν είναι μισθωτοί, θα φορολογούνται με συντελεστή 35% από το πρώτο ευρώ, δηλαδή θα φορολογείται ο πολύτεκνος με 4,5,7,14 κλπ. παιδιά το ίδιο με τον άγαμο!!! Έτσι υλοποιεί η Κυβέρνηση την διάταξη του άρθρου 4 του Συντάγματος, που ορίζει ότι: « Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους» και του άρθρου 21 παρ. 2 που ορίζει: « Πολύτεκνες οικογένειες… δικαιούνται ειδικής φροντίδας από το Κράτος»;.

Αυτά γίνονται όταν η Ελληνική Στατιστική Αρχή διαπιστώνει ότι : «Το 20,1% του πληθυσμού της χώρας απειλείται από την φτώχεια, ενώ το χρηματικό όριο της φτώχειας ανέρχεται στο ετήσιο ποσό των 7.178 ευρώ ανά άτομο και σε 15.073 ευρώ για νοικοκυριά με δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά », δηλ. με βάση αυτά το όριο, για μία πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα, της φτώχειας ανέρχεται σε 21.337 ευρώ ετησίως και γι΄ αυτό θα καλείται να καταβάλει φόρο 7.467 ευρώ!. Το 2011 ο πολύτεκνος με 4 προστατευόμενα τέκνα για εισόδημα 26.000 ευρώ πλήρωσε φόρο 130 και εφέτος πλήρωσε 20,5 φορές περισσότερο, δηλ. 2.680 ευρώ, πλέον 520 ευρώ για εισφορά αλληλεγγύης και άλλα 500 ευρώ για τέλος επιτηδεύματος εάν ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, εκτός από το Χαράτσι της ΔΕΗ, των ακινήτων και όλη την λοιπή εξοντωτική φορολόγηση του.

Τέτοιου είδους αντιοικογενειακή, αντιδημογραφική και άκρως αντιπολυτεκνική πολιτική δεν έχει προηγούμενο.

γ) Ακόμη και στο επίδομα θέρμανσης τιμωρούνται οι πολύτεκνοι, δεδομένου ότι όσοι έχουν από 4 παιδιά και άνω εξομοιώνονται με όσους έχουν τρία. Δηλ. ένας πολύτεκνος με 7 παιδιά έχει το ίδιο εισοδηματικό όριο, για τη χορήγηση του παραπάνω επιδόματος, με αυτόν που έχει τρία!!!

 δ) Ακόμη σε μια τέτοια εποχή δεινής κρίσεως οι πολύτεκνοι καταδικάζονται να μην μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, αφού αδυνατούν να διατηρούν δεύτερο και τρίτο σπίτι και το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει λύση και δεν διατάσσει την εγγραφή των παιδιών των πολυτέκνων, που ενώ είχαν πετύχει το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος σε διάφορες Σχολές, διεγράφησαν γιατί κάποιο από τ΄ αδέλφια τους ήταν πάνω από 23 ετών, χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από το νόμο και οι αιτήσεις ακυρώσεως στα Διοικητικά Εφετεία που έχουν προσφύγει εκκρεμούν ακόμη. Ούτε βέβαια επαναφέρει το θεσμό των μετεγγραφών για τα παιδιά των πολυτέκνων, που ίσχυσε επί 32 χρόνια, χωρίς να δημιουργηθεί ποτέ ζήτημα για αυτά. Αυτά βεβαίως δεν έχουν να κάνουν με καμία Τρόικα και με κανένα οικονομικό κόστος…

 Οι πολύτεκνοι φαίνεται ότι έκαναν λάθος και πίστευσαν στις διαβεβαιώσεις σας για τους πολυτέκνους. Η τακτική του «λεφτά υπάρχουν» δεν έχει τέλος.

Κύριε πρωθυπουργέ,

ερωτούμε οι πολύτεκνοι ευθύνονται για το κατάντημα του Κράτους; Πώς θα πεισθούν πλέον οι νέες Ελληνίδες ν΄ αποκτήσουν παιδιά;

Και πώς μπορεί να γίνει αξιόπιστη η Κυβέρνηση όταν η ίδια διορίζει έναν πρώην Γεν. Γραμματέα υπουργείου στο συμβούλιο – ακούσατε!! – νομισματικής πολιτικής της Τραπέζης Ελλάδος με μηνιαίο μισθό 12.000 ευρώ (!!) και με θητεία 6 ετών, χωρίς βεβαίως να εξηγεί ποιά νομισματική πολιτική ασκείται από αυτό το συμβούλιο, αφού η Ελλάς δεν έχει δικό της νόμισμα, αλλά έχει το ευρώ. Επίσης όπως καταγγέλθηκε από δικό σας βουλευτή στη βουλή πρόσφατα, 21000 ευρώ το μήνα, παίρνει ο επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(!)…., ποσό που θα έφτανε για το επίδομα 500 περίπου πολυτέκνων! Και αυτές δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις.

Ακόμη η Κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει ότι θέλει να πατάξει την φοροδιαφυγή, όταν έχει η ίδια στα χέρια της, όπως ανεγράφη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ της 9-158-2012 (σελ.38-39), τη « λίστα του πρώην στελέχους της τράπεζας HSBC στη Ζυρίχη Ερβέ Φαλτσιάνι, η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα και τα ποσά καταθέσεων που είχαν δεκάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι στην τράπεζα αυτή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι καταθέσεις των Ελλήνων που περιλαμβάνει η λίστα Φαλτσιάνι προσεγγίζουν τα 20 δις ευρώ. Εάν οι κάτοχοί τους δεν είχαν δηλώσει την εξαγωγή συναλλάγματος και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων, οι Ελληνικές Αρχές θα μπορούν να κατάσχουν το 28οο των καταθέσεων στην Ελβετία – στα πρότυπα της σχετικής συμφωνίας που υπέγραψαν προ διμήνου η Γερμανία και η Αγγλία με τη χώρα αυτή – αλλά και να δημεύσουν την περιουσία τους στην Ελλάδα μέχρι και για το 100 οο των ποσών που διέφυγαν παρανόμως από τη χώρα, με βάση τους ελληνικούς νόμους για το « ξέπλυμα» μαύρου χρήματος. Με τον τρόπο αυτό το Δημόσιο θα μπορούσε να εξοικονομήσει ένα σημαντικό μέρος από τα 11,6 δις που αναζητά από τις περικοπές συντάξεων, κοινωνικών επιδομάτων και μισθών…».

Κύριε πρωθυπουργέ,

όλα αυτά συμβαίνουν:

1) Όταν η Ελλάς έχει πλέον εισέλθει σε τροχιά δημογραφικής κατάρρευσης, αφού είναι πλέον, η 3η πιο γερασμένη χώρα του κόσμου, το δε ποσοστό των ηλικιωμένων (άνω των 65 ετών) αποτελεί το 20% του πληθυσμού (2.200.000 σε στρογγυλούς αριθμούς), ενώ το 1971 ήταν 11οο (960.000), ενώ τα παιδιά (ηλικίας μέχρι 14 ετών) αποτελούν μόλις το 14 οο (1.650.000), από 26 οο το 1971 (2.250.000). Έτσι ενώ το 1971 τα παιδιά υπερτερούσαν των ηλικιωμένων κατά 1.290.000, σήμερα οι ηλικιωμένοι υπερτερούν κατά 550.000!!! Και

2) Συντελείται, με ταχύτατους ρυθμούς, πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια την πατρίδα μας σε λίγα χρόνια να καταντήσει μία χώρα γερόντων και αυτών εξαθλιωμένων και τους Έλληνες ν΄ αποτελούν μία μικρή μειοψηφία στον τόπο τους.

Η Κυβέρνηση της οποίας ηγείσθε μπροστά σ΄ αυτό τον ορατό κίνδυνο του αφανισμού του Έθνους αντί να σημάνει συναγερμό για την ανατροπή της εφιαλτικής καταστάσεως της υπογεννητικότητος, έχει επιδοθεί σε μία επιδρομή κατά των πολυτέκνων, που δεν έχει προηγούμενο, τους οποίους πλήττει ανελέητα καταργώντας κάθε μέτρο, που αποτελούσε δημογραφικό κίνητρο και οδηγούσε στην απόκτηση της πολυτεκνικής ιδιότητος, με την απόκτηση παιδιών από τους νέους και τις νέες Ελληνίδες.

Κύριε πρωθυπουργέ,

έχετε χρέος να μην ακολουθήσετε την τύχη του προκατόχου σας, αλλά ν΄ αποτρέψετε αυτό το ανοσιούργημα και να επιβάλλετε:

Ι.) Ουδεμία περικοπή να υπάρξει των γλίσχρων πολυτεκνικών επιδομάτων.

 ΙΙ.) Να επανέλθει το αφορολόγητο όριο για τους πολυτέκνους με τέσσερα προστατευόμενα μέλη στο ποσό των 25.500 ευρώ, που είχε θεσπισθεί με τον Ν. 384223-4-2010 και σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον στο ποσό των 23.000 ευρώ, που θεσπίσθηκε με τον ν. 39861-7-2011 και να παύσει η εξοντωτική αυτή φορολογική επιδρομή κατά των πολυτέκνων. Η πρόταση της ΑΣΠΕ, για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, ανέκαθεν ήταν: Το οικογενειακό εισόδημα να διαιρείται διά του αριθμού των μελών της οικογένειας (δηλ. γονέων και τέκνων) και το προκύπτον εισόδημα να φορολογείται ατομικώς. Παράδειγμα: οικογενειακό εισόδημα 30.000 : 6 (πατέρας, μητέρα, τέσσερα τέκνα ίσον 5.000 ευρώ για τον καθένα. Αυτό το εισόδημα θα φορολογείται ξεχωριστά για το κάθε μέλος της οικογένειας.

……………………………………………………………………

ΙV.) Να παύσει η Κυβέρνηση να θέτει στην ίδια κατηγορία τους πολυτέκνους με τους αγάμους, αφού σε όλα τα μέτρα, που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, ο πολύτεκνος έχει την ίδια μεταχείριση με τους αγάμους (περικοπές μισθών, δώρων, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος, νομιμοποίηση αυθαιρέτων κ.λπ.).

Διατελούμε με εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

 http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2223&Itemid=2

 “Δαιμονισμένοι” στα Υπουργεία ; Τα παιδάκια του Θεού, της Εκκλησίας, της Ελλάδας, βρε αθεόφοβοι ; Τι ψυχή θα παραδώσετε ; Πως θα αντικρύσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας ;

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/29/daimonismos_politikoi/

Σαμαράς,Βενιζέλος,Κουβέλης, οι νέοι “Ηρώδηδες” ; Οργή στις Ελληνικές Οικογένειες και στην Εκκλησία για τις νέες “αθλιότητες” Στουρνάρα, Σταϊκούρα, Βρούτση κατά Πολύτεκνων και όλων των παιδιών των Ελλήνων !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/28/hrodis_prothipourgos/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Πρέπει να πειθαρχείς στο Θεό παρά στους ανθρώπους ( Πραξ, 5:29 ), κύριε βουλευτά ! Πάνω από τη κομματική πειθαρχία υπάρχει ο Θεός και η συνείδησή σου !

  1. Παράθεμα: Συμπληρώνονται σχεδόν ΤΡΙΑ χρόνια πρωτοφανούς άσκησης ψυχολογικής και σωματικής ΒΙΑΣ κατά του 85% των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Η Εκκλη

  2. Παράθεμα: Σήμερα γιορτάζουν : ευχηθείτε στους νέους “Ηρώδηδες” ( Στουρνάρα, Βρούτση και συνεργάτες τους )! Και ο παλιός “Ηρώδης” ( Παπακωνστ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s