Προς Ευαγγελικούς- Πεντηκοστιανούς : Ιδού το νέο τερατούργημα του «μόνο η Γραφή» ! Νέοι ψευδοπροφήτες, νέες ψευτοεκκλησίες !


Το νέο «τέλος» του κόσμου, 30 Ιουνίου του 2012 ! Μια ακόμα «εκκλησία», προϊόν της θρησκευτικής μεταρρύθμισης του Λούθηρου, της ατομικής ερμηνείας της Αγίας Γραφής, της δυνατότητας στον καθένα να ερμηνεύει την Αγία Γραφή κατά το δοκούν, χωρίς την Ιερά Παράδοση. Και απευθύνομαι για μια ακόμα φορά στους ειλικρινείς ευαγγελικούς και πεντηκοστιανούς  :

– Είναι ασφαλής μέθοδος το δόγμα » μόνο η Γραφή» ;  Δεν βλέπετε ότι αυτό το δόγμα έχει γεμίσει το κόσμο με χιλιάδες ψευτοεκκλησίες και ψευτοπροφήτες ;  Δεν νοιώθετε την ανάγκη να πείτε κάτι στο κόσμο για το δόγμα αυτό, που αποδείχτηκε καταστροφικό για την ενότητα του Χριστιανισμού ;

– Δεν βλέπετε τι έκανε αυτό το δόγμα περί «ατομικής ερμηνείας» της Αγίας Γραφής ή των «οραμάτων» από τον Κύριο με » νέες διδασκαλίες και οδηγίες ;  Οι μορμόνοι κατήργησαν την Γραφή με το βιβλίο του Μόρμον, οι Αντβεντιστές κατήργησαν την Κυριακή, οι μάρτυρες του Ιεχωβά κατήργησαν τον Τριαδικό Θεό και διδάσκουν ένα «χριστιανισμό», χωρίς Μυστήρια, χωρίς Εκκλησία, με «νέο φως» που κάθε φορά αλλάζει ! Ποιος ευθύνεται για όλο αυτό το κατάντημα, για όλες αυτές τις ψευδοπροφητείες του 19ου και 20ου αιώνα, από αντβεντιστές, πεντηκοστιανούς και μάρτυρες Ιεχωβά ;

– Δεν βλέπετε τι καταφέρατε που καταργήσατε ( για τα μέλη σας ) τις γιορτές του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων ; Αντί γι’ αυτό τα νέα παιδιά εορτάζουν τα γενέθλιά τους, ακούνε για τις παγκόσμιες μέρες της … μπριζόλας και της ………. ( δεν το γράφω,  βρείτε το στο διαδίκτυο ) !!! Αυτό καταφέρατε με το δόγμα » μόνο η Γραφή», να καταργηθούν τα Χριστούγεννα στο Δυτικό κόσμο, να μην ακούγεται το προ Χριστού και μετά Χριστού, να μπουν νέοι προσδιορισμοί στα ημερολόγια , ώστε όλος ο πλανήτης να μπει στη Νέα Τάξη και στη Νέα Εποχή του ψευτομεσσία ! Εκεί που όλες οι μέρες μιλούσαν για τον Χριστό, την Παναγία, και τους Αγίους που μιμήθηκαν ή θυσιάστηκαν για τον Χριστό, τώρα , με τις εμμονές των παστόρων σας, απέκτησαν άλλο νόημα για τη νέα γενιά ! Παγκόσμιες ημέρες χωρίς Χριστό !

– Με τη μανία σας κατά των Εικόνων τι καταφέρατε ; Αντί να έχουν τα παιδιά στα σπίτια τους εικόνες του Ιησού Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων, έχουν αφίσες ποδοσφαιριστών, ηθοποιών, τραγουδιστών ! Αντί για το Σταυρό, να έχουν πάνω τους σήματα κομμάτων, ομάδων, συγκροτημάτων !

– Το χειρότερο από όλα είναι ότι μετατράπηκε ο Χριστιανισμός σε ιδεολογία, χωρίς Μυστήρια. Η βάπτιση και η Θεία Κοινωνία μετατράπηκαν σε απλές θεατρικές αναπαραστάσεις γεγονότων και αυτό διάβρωσε – δυστυχώς- και πολλούς βαπτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Καταργήθηκε ο ησυχασμός και αντικαταστάθηκε ο Χριστός από τον ηγέτη- πάστορα που, ανάλογα με την ικανότητά του, ενθουσιάζει ή όχι τα πλήθη, που του είναι πιστά αφοσιωμένα ! Μετά τον Πάπα της Ρώμης, τώρα εμφανίζονται χιλιάδες μικροί «πάπες» στη θέση του, που ερμηνεύουν «εξ καθέδρας» !

Να , λοιπόν, το νέο τερατούργημα της προτεσταντικής «θεολογίας» της ατομικής ερμηνείας της Γραφής και της ατομικής σωτηρίας και της δυνατότητας στο καθένα να ιδρύει δικές του «εκκλησίες», ενώ ο μοναδικός που ίδρυσε Εκκλησία είναι ο Ιησούς Χριστός, παρατεινόμενη και υπάρχουσα εις τους αιώνες !

By JohnThomas Didymus
Μια καταστροφική Λατρεία – σέκτα (cult) στο Μαϊάμι, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως «Χριστιανική», διαδίδει ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 30 Ιουνίου. Η καταστροφική αυτή Λατρεία έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία διάδοσης της «πληροφορίας» αυτής, αναρτώντας τεράστιες πινακίδες στους δρόμους και άλλους δημόσιους χώρους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σύμφωνα με τη σέκτα «Μεγαλώνοντας μέσα στη Χάρη» Growing in Grace International («Creciendo en Gracia»), στις 30 Ιουνίου θα γίνει μια «μεταμόρφωση» και όσοι δεν ανήκουν στην Ομάδα αυτή θα εξαφανιστούν από θεϊκή ενέργεια – πράξη. Η Ομάδα υποστηρίζει ότι μόνο τα μέλη της θα επιβιώσουν από την εκτέλεση της θείας δικαιοσύνης στις 30 Ιουνίου.Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, η ομάδα έχει εντείνει την προπαρασκευαστική εκστρατεία της για τη «μεταμόρφωση». Πινακίδες με μηνύματα όπως «666, το νούμερο της σοφίας» και «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την μεταμόρφωση στις 30 Ιουνίου 2012», έχουν αναρτηθεί στις Ηνωμένες πολιτείες, τη Βραζιλία και άλλες οκτώ χώρες.

Αν και πολλοί έχουν «μετανοήσει» και πίστεψαν στις διδασκαλίες του αρχηγού της οργάνωσης Χοσέ Λουί Ντε Ιησούς Μιράντα, οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για «ανόητους που πιστεύουν σε ανοησίες» γράφει η Daily Mail.
Ο Ντε Ιησούς, που αποκαλείται «πατερούλης» από τους οπαδούς του, γεννήθηκε το 1946 στο Πόρτο Ρίκο. Σύμφωνα με τον Ντε Ιησού, η μετατροπή του έγινε το 1973, όταν ζούσε στη Μασαχουσέτη. Το CNN αναφέρει ότι ο πρώην κατάδικος για μικροκλεψιές και ναρκομανής, κάποτε είδε δύο αγγέλους να κατεβαίνουν από τον ουρανό. Οι άγγελοι του είπαν ότι είναι ο Ιησούς μετενσαρκωμένος. Σύμφωνα με το CNN ο Ντε Ιησούς είπε: «Οι προφήτες μίλησαν για μένα. Μου πήρε χρόνο να το μάθω, αλλά είμαι αυτός που περίμεναν εδώ και 2000 χρόνια».
Η Fox News αναφέρει ότι ο Ντε Ιησούς είχε μερικές εκατοντάδες οπαδούς όταν ξεκίνησε την «εκκλησία» του πριν 20 χρόνια. Σήμερα, η οργάνωση του έχει 335 εκπαιδευτικά κέντρα, 200 πάστορες, 287 τηλεοπτικά προγράμματα και ένα 24ωρο ισπανόφωνο διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό που φτάνει σε 2 εκατομμύρια δέκτες.
Ο Χοσέ Λουί Ντε Ιησούς Μιράντα υποστηρίζει ότι είναι ο Αντίχριστος και οι οπαδοί του έχουν χαράξει στο σώμα τους, τατουάζ, το σύμβολο του, τον αριθμό 666.
Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Μιράντα ισχυρίζεται ότι το θεωρεί πολύ σωστό να αυτοαποκαλείται Αντίχριστος διότι δεν ακολουθεί τις «Ιουδαϊκές διδασκαλίες» του Ιησoύ, αλλά τις διδασκαλίες του Αποστόλου Παύλου.
Σύμφωνα με τη Fox News, το 1988 ο Μιράντα είχε ανακοινώσει ότι ήταν η μετενσάρκωση του Αποστόλου Παύλου. Το 1999 ανακοίνωσε ότι είναι «ο Άλλος», ένα ανώτερο ον που ήλθε να προετοιμάσει το δρόμο για τη Δευτέρα παρουσία. Αλλά με μια αμφιλεγόμενη ενέργεια το 2004, ανακοίνωσε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και υιοθέτησε το σύμβολο 666. Εξανάγκασε επίσης τους οπαδούς του να χαράξουν πάνω τους το ίδιο σύμβολο.
Κανονικά, κάποιος θα ανέμενε ότι ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο Αντίχριστος και έχει το 666 σαν σύμβολο του, θα προκαλούσε τρόμο στους οπαδούς του διότι το 666 και ο Αντίχριστος σχετίζονται με το σατανά και το κακό στη Βιβλική εσχατολογία. Αλλά το CNN αναφέρει ότι ο Μιράντα έχει πείσει τους οπαδούς του ότι ο Αντίχριστος δεν είναι ο διάβολος, αλλά ένα ανώτερο ον που αντικαθιστά τον Ιησού στη γη. Ο Ντε Ιησούς Μιράντα είπε ότι: «ο Αντίχριστος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Αντίχριστος σημαίνει μη βλέπετε τον Ιησού, διότι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ δεν ήταν Χριστιανός. Να πιστεύετε στον Ιησού που ήλθε μετά τη σταύρωση».
… Διάφοροι κοινωνιολόγοι που εξετάζουν τα τεκταινόμενα της ομάδας, λένε ότι η ικανότητα του Μιράντα να πείθει τους οπαδούς του να χαράσσουν το 666 στο σώμα τους, είναι μια «τρομακτική» απόδειξη της εξουσίας που ασκεί πάνω τους. Σύμφωνα με τον Ντανιέλ Αλβαρέζ, καθηγητή θρησκευτικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Φλώριδα, ο οποίος έχει μελετήσει τις δραστηριότητες της ομάδας: «αυτό σημαίνει ότι η εξουσία, η επίδραση που ασκεί στους οπαδούς του είναι τόσο μεγάλη που ό,τι και να τους πει θα τον ακολουθήσουν».
Διάφοροι εκκλησιαστικοί ηγέτες έχουν καταγγείλει το Μιράντα για παραχάραξη της Βίβλου και ότι προωθεί τα προσωπικά του συμφέροντα αντί να βοηθά τα μέλη της ομάδας του.
Οι πινακίδες στους δρόμους, δείχνουν τον Ντε Μιράντα να καλεί τον κόσμο σε μετάνοια. Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Alex Poessy, «επίσκοπος» της σέκτας «Μέσα στη Χάρη» (Growing in Grace International) στον Καναδά είπε: … « εκείνη τη μέρα (30 Ιουνίου) το σώμα του Μιράντα θα γίνει αθάνατο. Θα ζήσει για πάντα. Και αυτό θα συμβεί τόσο σε εκείνον, όσο και στους οπαδούς του. Όσοι δεν είναι οπαδοί του θα καταστραφούν.
Η οργάνωση διδάσκει ότι μετά που ο Μιράντα και οι οπαδοί του θα επιβιώσουν από την «Αποκάλυψη», θα αποκτήσουν υπερφυσικές ικανότητες και δυνάμεις. Η Αξελ, κόρη του «επισκόπου» Possy εξηγεί: « Θα τρέχουμε και δεν θα κουραζόμαστε, θα μπαίνουμε στη φωτιά και δεν θα καιγόμαστε, θα περνούμε μέσα από τοίχους».
Η Αξελ προσθέτει: «Ο κόσμος δεν θα εξαφανιστεί (κυριολεκτικά). Αυτό που θα πάψει να υπάρχει, είναι το σύστημα. Όλες οι κυβερνήσεις και τα νομίσματα θα πέσουν. Τη διακυβέρνηση όλου του κόσμου θα αναλάβει η νέα κυβέρνηση του 666. Θα κυβερνά όλο τον κόσμο με τέλειο τρόπο».
Ειδικοί επί των θρησκειών και κοινωνιολόγοι παρατηρούν με ενδιαφέρον την ομάδα. Σύμφωνα με τον Δρ Lorne Dawson, καθηγητή κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Waterloo, η πρόσφατη τακτική του Μιράντα προδίδει ότι υπάρχει κρίση στην ομάδα του. Είναι μια ένδειξη ότι η εξουσία του μειώνεται, χάνει οπαδούς, δεν κερδίζει οπαδούς όπως στο παρελθόν. Και τίποτε άλλο δεν εξάπτει την ομάδα και την προσοχή του κόσμου, όσο μια νέα αναφορά (ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ) στην Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.
Μετάφραση Ελένη Ζήνωνος

hp://www.digitaljournal.com/article/324201

http://aktines.blogspot.com/2012/05/666-30.html

Ιδού ο κόσμος των “ευαγγελικών-πεντηκοστιανών” ψευτοπροφητών, ψευτοχαρισματικών! Ιδού, αγαπητοί, που οδηγεί το “μόνο η Γραφή”! 21 Μαΐου η “αρπαγή”, 21 Οκτωβρίου 2011 το τέλος του κόσμου!

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/04/01/aireseis_pseytoprofites/

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ «ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 33Μ.Χ ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΟΝΟ Η ΓΡΑΦΗ» ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΝΩΝΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΒΑΛΑΤΕ ΝΕΟΥΣ «ΠΑΠΕΣ» ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ;

ΜΗΠΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ «ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΕ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ; ΜΗΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΤΟΡΑ Ή ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» ;  ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ , ΕΝΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΣΕ  ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ; ΣΚΕΨΟΥ :  ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΕΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ» ;  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΕΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ» ;  ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΒΕΛ ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΧΑΟΣ  ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ;

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ορθοδοξη μελέτη της Αγίας Γραφής, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s