Μπορούμε ως Χριστιανοί να ψηφίσουμε αυτούς που «δολοφόνησαν» χιλιάδες Έλληνες και τώρα αυτοπαρουσιάζονται ως «αληθινοί άνθρωποι» και ζητούν ψεύτικες «συγγνώμες» ;


Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, με συνεχή δημοσιεύματα, προειδοποιούσε για τα μεγάλα δεινά που έρχονται στη χώρα και λόγω της ηθικής σήψης, αλλά – κυρίως- λόγω της πολιτικής του μνημονίου και του ΔΝΤ, που θα οδηγούσε στην απελπισία και στη φτώχεια χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια Έλληνες !

Με συνεχή άρθρα προειδοποιούσαμε τη πολιτική ηγεσία του τόπου ότι οι οριζόντιες, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ, περικοπές και η ασύλληπτη και άκριτη επιβολή φόρων ( χωρίς κλιμάκωση ανάλογα με τα  παιδιά ! ) και επάρατων χαρατσιών θα οδηγήσει σε αύξηση της ανεργίας και σε χιλιάδες θανάτους και σε δραματική μείωση των γεννήσεων !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/06/29/ellada_sos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/05/ellada_antistasi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/18/mayrosaugoystos/

Στη συνέχεια, παρακαλέσαμε τη πολιτική ηγεσία να παραιτηθεί ( για 3-5 χρόνια, μαζί με όλα τα ανώτερα κρατικά στελέχη ) από υψηλούς μισθούς , συντάξεις και ζητήσαμε να δωρίσουν ένα μεγάλο μέρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους στο Κράτος για την εξόφληση του χρέους και την ελάφρυνση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων ! Ζητήσαμε να μην ρίξει το βάρος στις χιλιάδες Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες, για να υπάρχουν κίνητρα για τις γεννήσεις !

Όποιος είναι “μάγκας” από εσάς κ. Παπαδήμο, κ. Παπανδρέου,κ. Βενιζέλο, κ. Σαμαρά,κ. Καρατζαφέρη, κ. Μπακογιάννη,κύριοι βουλευτές,όποιος από εσάς θέλει το νέο μνημόνιο,  να παίρνει μισθό ή σύνταξη ( καθαρά ) 500 ευρώ το μήνα !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/02/24/magkas-dagkas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/08/23/genoktonia_hellas/

Η πολιτική ηγεσία του τόπου, και ειδικά οι υπουργοί Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, οι υφυπουργοί κ. Σαχινίδης και Π. Οικονόμου, όχι μόνο δεν καταδέχθηκαν την πρόταση ( μαζί με όλη την άλλη πολιτική ηγεσία της 2ετίας ), αλλά αντιθέτως εφάρμοσαν ΣΚΛΗΡΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ μέτρα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, και ειδικά των αδύναμων κοινωνικά ομάδων ( άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, άνεργοι, συνταξιούχοι, Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι, μονογονεϊκές κλπ )!

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους μας :

–  2.000 αυτοκτονίες ( ή «δολοφονίες» κατά άλλους )!

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/14/nekroi_ellas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/04/04/katoxi_ellada/

– χιλιάδες θάνατοι ανώνυμων συμπολιτών ( ανάμεσά τους και οικογενειάρχες με παιδια, από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια, λόγω της οικονομικής κρίσης, των φόρων, της μεγάλης μείωσης μισθών ή συντάξεων, του κινδύνου απώλειας της ιδιόκτητης κατοικίας τους !

– 1.200.000 άνεργοι ( ανάμεσά τους και χιλιάδες οικογενειάρχες με παιδιά )!

– εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα, ούτε πετρέλαιο θέρμανσης να αγοράσουν και πολύ περισσότερο δεν έχουν να πληρώσουν τις αβάστακτες έκτακτες εισφορές και το ΕΕΤΗΔΕ στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/17/politeknoi_aspe/

– εκατομμύρια Έλληνες σε πλήρη αδυναμία να καλύψουν βασικές ανάγκες ( διατροφή, ένδυση ) με αποτέλεσμα να διπλασιάζονται κάθε τρεις μήνες όσοι σιτίζονται από την Εκκλησία και άλλους κοινωνικούς φορείς !

– εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα δάνειά τους και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια που στεγάζουν τα παιδιά τους, τα αυτοκίνητά τους, όλο τους το βιος και να καταντήσουν στην έσχατη ένδεια !

– χιλιάδες Ελληνόπουλα αναγκάζονται να πηγαίνουν άσιτα στα σχολεία , γιατί οι γονείς δεν μπορούν να τους δώσουν χαρτζιλίκι, ενώ άλλα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, ψάχνοντας μια ελπίδα ζωής

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι, εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από καθεστώς καθημερινής, ψυχολογικής και σωματικής βίας, από ένα Κράτος που δεν τους σέβεται, δεν τους υπολογίζει, δεν τους λογαριάζει. Από μια εξουσία που νοιάζεται μόνο για καρέκλες, αυτοπροβολή, μεγάλη ζωή, χρήμα , ενώ δεν δίνει «μια» για το λαό !

Όλοι «ενδιαφέρονται» για εμάς, μόνο 10 μέρες πριν τις εκλογές και το βράδυ των εκλογών ! Είμαστε γι’ αυτούς «ψηφοφόροι μιας χρήσης», «ανταλλακτικά» κάθε 4ετίας ! Άνθρωποι χωρίς πρόσωπα και φωνή ! Γρανάζια ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που διέφθειρε την ελληνική κοινωνία και τώρα ζητά,αφού χρεοκόπησε και εξαθλίωσε ένα λαό,  αυτό το ίδιο να μας «σώσει» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο δράμα της ελληνικής κοινωνίας !

Ταυτόχρονα, όμως, αυτός ο «οικονομικός βομβαρδισμός»  των Ελλήνων έχει μια βαθύτατη πνευματική προέκταση, που τον κάνει ακόμα πιο επονείδιστο και απάνθρωπο ! Η οικονομική εξαθλίωση των λαών και η υπερσυγκέντρωση του 95% του πλούτου της ανθρωπότητας στα χέρια του 5% μιας ελιτ, παγκόσμιας και εθνικής, προετοιμάζει την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Ο νέος «μεσσίας» που θα έρθει, θα υποσχεθεί στα δισεκατομμύρια ανθρώπων του πλανήτη κάποια ψίχουλα για να τον «προσκυνήσουν» και να τον «λατρεύσουν» και αυτό δεν μπορεί να γίνει με χορτάτους ανθρώπους ! Το ηλεκτρονικό φακέλωμα που ετοιμάζεται, οδηγεί στο σχέδιο της Νέας Τάξης και της Νέας Εποχής για πλήρη έλεγχο των πάντων, από τον  «μεσσία»  Μεγάλο Αδελφό, οδηγεί στην Οργουελική κοινωνία του 1984 !

Έτσι σε κάθε χώρα, επιλεγμένα ανθρωπάκια φέρουν εις πέρας αυτό το έργο, υποθηκεύοντας την εθνική και ιδιωτική περιουσία των ανθρώπων, Ελλήνων, Ισπανών, Ιρλανδών κλπ και ζητούν από τους ανθρώπους να ξεχάσουν τον Ιησού Χριστό, την Εκκλησία Του, την ελπίδα της Ανάστασης, και τους «σπρώχνουν» στο γκρεμό ! Πατούν επί πτωμάτων ( βλέπε Ελλάδα και Ιταλία ), έχοντας ξεθεμελιώσει εδώ και δεκαετίες την πίστη στον Ιησού Χριστό και στην Ορθόδοξη πίστη, ώστε να μην μπορεί ο σύγχρονος άνθρωπος να έχει «πνευματικές» αντιστάσεις και αντοχές!

Συνεργοί στο παγκόσμιο έγκλημα κατά των Εθνών έχουν και οι σκληροί «καπιταλιστές», που ποντάρουν στο χρηματιστηριακό τζόγο  και στη πτώχευση κρατών, μυστικές εταιρείες που λειτουργούν ως παραπολιτικά και εξωθεσμικά κέντρα ελέγχου των πολιτικών ηγεσιών κάθε Κράτους. Όλα αυτά είναι γεννήματα του προτεσταντισμού, της προτεσταντικής θεολογίας ! Ειδικότερα, από τη στιγμή που υπάρχει ατομική κατανόηση της Γραφής, ατομική πίστη, χωρίς Μυστήρια, αυτό οδηγεί στη συνύπαρξη της πίστης σε έναν «αόρατο Θεό» , στη συμμετοχή σε «στοές» αφού δεν υπάρχει προσωπική εξομολόγηση και τυπική συμμετοχή σε Μυστήρια, αφού δεν έχουν καμία αξία για τον «προτεστάντη» χριστιανό ! Η ηθική του προτεσταντισμού  δικαιολογεί τα υπερκέρδη των τραπεζών και των χρηματιστηριακών εταιρείων, γι’ αυτό και τα κράτη αυτά ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ για αιώνες την Αφρική, την Ασία, τη Λατινική Αμερική και ακόμα τις εκμεταλλεύονται ! Αυτή, δυστυχώς, η νοοτροπία εισήλθε και στα Ορθόδοξα κράτη και στους πολιτικούς ηγέτες των Ορθόδοξων Κρατών που – τύποις- έχουν μια παραδοσιακή σχέση με την Εκκλησία ( για λόγους ψηφοθηρικούς και μόνο !!! ), χωρίς Μυστηριακή ζωή ( 7 μυστήρια αποδέχεται η Εκκλησία μας και όχι 1-2 κατά το δοκούν ) ! Και, δυστυχώς, αυτή τη νοοτροπία δίδαξαν και στους βαπτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς, οι περισσότεροι των οποίων αγνοούν βασικά πράγματα της Ορθόδοξης πίστης !

Αυτοί, λοιπόν, οι ηγετίσκοι, για λόγους προεκλογικούς εμφανίζονται με μάσκες και προσωπεία, αυτοδιαφημιζόμενοι ως «αληθινοί άνθρωποι» και ζητούν «συγγνώμη» ( ψεύτικη και υποκριτική ), ανακάλυψαν ( παραμονές των εκλογών !!! ) την ωρολογιακή «βόμβα» των ιερόδουλων και αποφάσισαν να στείλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μερικές δεκάδες λαθρομετανάστες για το θεαθήναι και τη ψήφο !

Ξέχασαν ότι έχουν κάνει τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους πολίτες β’ κατηγορίας μέσα στη πατρίδα τους, δίνοντας έκπτωση 80% στους μουσουλμάνους της Δυτ. Θράκης για «αυθαίρετες κατασκευές» , αλλά αφαιρώντας την έκπτωση 50% που είχε δοθεί στους Πολύτεκνους για την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων χώρων για τα παιδιά τους !

Ξέχασαν τις επιστολές αγωνίας που τους έστελναν άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι,  πως δεν μπορούν να πληρώσουν τόσο μεγάλο χαράτσι στη ΔΕΗ, λόγω της ανεργίας ή της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, λόγω ασθενειών και άλλων προβλημάτων, λόγω παιδιών, και ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ και ΑΠΕΙΛΟΥΝ με διακοπές ρεύματος ( έκοψαν το ρεύμα σε 2 υπερπολύτεκνες οικογένειες στο Ηράκλειο Κρήτης που δεν είχαν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα ! ) , αλλά τώρα και με κατασχέσεις των πετσοκομμένων μισθών ή συντάξεων όσων αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους στο Δημόσιο ή τις λίγες αποταμιεύσεις που έχει η μέση οικογένεια για ώρα ανάγκης !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/13/xaratsi_dei/

Ξέχασαν ότι μέσα σε 2 χρόνια έχουμε δραματική μείωση των γεννήσεων ( και αύξηση των αμβλώσεων και των παλίνδρομων κυήσεων ) και δραματική αύξηση των θανάτων, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ » αληθινοί άνθρωποι» ! ΠΟΙΟΙ ;  ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ» ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ, ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΚΛΠ !

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !

Στα χειρότερα από όλα  που έχουν αποφασίσει συγκαταλέγουμε:

α) τη κατάργηση των φοροαπαλλαγών για παιδιά και για δωρεές. Το μέτρο αυτό θα πλήξει ακόμα περισσότερο τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, ενώ το άλλο θα πλήξει τις δωρεές προς την Εκκλησία και την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, που θα αντιμετωπίσουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα για την επιτέλεση του φιλανθρωπικού τους έργου και των συσσιτίων !!!

β)το φόρο ιδιοκατοίκησης στη πρώτη κατοικία, ο οποίος σε συνδυασμό με το χαράτσι στη ΔΕΗ και τους άλλους φόρους στα ακίνητα , θα οδηγήσει σε απώλεια της πρώτης κατοικίας εκατομμυρίων Ελλήνων !

γ)τη κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων ( αναπηρικών, τριτεκνικών και πολυτεκνικών ) σε 200.000 οικογένειες, αφού μπαίνει εισοδηματικό όριο οικογενειακό τα 6000 ευρώ ( είτε έχεις 3 , είτε έχεις 13 παιδιά , γεγονός που  ήδη έχουν καταγγείλει οι ομοσπονδίες τριτέκνων και πολυτέκνων! Από τη ρύθμιση αυτή οφελούνται ( πάλι ) οι μουσουλμάνοι της Δυτ. Θράκης και όσοι φοροδιαφεύγουν και εμφανίζουν μικρά εισοδήματα ! Φυσικά, οι «άνθρωποι» αυτοί πιστεύουν ότι μπορεί μια οικογένεια με 7 άτομα να ζήσει με 6000 ευρώ το χρόνο, ενώ αυτοί μπορούν να ζουν με 10.000 ευρώ το μήνα, παίρνοντας όλα τα επιδόματα ! Δεν είναι » άνθρωποι» ;

Και ερχόμαστε στο «δια ταύτα» , ξέροντας τον κομματικό φανατισμό που επικρατεί στην Ελλάδα, που δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε ανθρώπινες ψυχές!

Τα διλήμματα για εμάς τους Χριστιανούς είναι πολλά :

1) Μπορούμε να ψηφίσουμε και να αθωώσουμε εκείνους που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, «σκοτώνοντας» χιλιάδες συμπολίτες μας κάθε ιδεολογίας ;  Αν ο φόνος ενός ατόμου είναι θανάσιμη αμαρτία, οι έμμεσες «δολοφονίες» χιλιάδων Ελλήνων και η αθώωση των «ηθικών αυτουργών» τι είναι ; Πως θα πλησιάσουμε το Ποτήρι της Θείας Κοινωνίας ( κληρικοί και λαϊκοί ), έχοντας «εγκρίνει»  όσα  εγκλήματα έγιναν αυτά τα 2 χρόνια σε βάρος συνανθρώπων μας ;

2) Μπορούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που διέλυσαν οικονομικά ( και ψυχολογικά ) χιλιάδες οικογενειάρχες Πολύτεκνους, Υπερπολύτεκνους, Τρίτεκνους, άνεργους κλπ ;  Μπορούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που ετοιμάζουν ηλεκτρονικό φακέλλωμα και Κάρτες Πολίτη ( ναι, είναι οι ίδιοι που μας κατηγορούσαν ότι με το θρήσκευμα στη ταυτότητα πλήττονται τα προσωπικά δεδομένα !!! ) για να μας ελέγχουν πλήρως, κυρίως πνευματικά ;

3) Μπορούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που δυσφήμισαν τη Δημοκρατία, το ιερότερο πολίτευμα, που επέδειξαν φασίζουσα συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες και στην Εκκλησία, την οποία περιθωριοποίησαν και την ευγνωμονούν που τρέφει τα «θύματα» της δικής τους άφρονας οικονομικής πολιτικής, τα τελευταία 40 χρόνια ;

4) Μπορούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που δεν δέχονται να μοιραστούν μέρος από το πλούτο τους για να ανακουφίσουν τους συνθρώπους , δεν καταδέχονται να λαμβάνουν μισθούς 1000 ευρώ, για να συμπάσχουν ( έστω τυπικά, αφού έχουν εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις και άλλες αξίες ) με τους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες του ;

5) Μπορούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που,  με τη φορολογική πολιτική περί ακινήτων,  έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο τα μοναστήρια εντός και εκτός Αγίου Όρους, τις Μητροπόλεις , τις ορθόδοξες χριστιανικές αδελφότητες και όλο το έργο της Εκκλησίας μας ; Τους ανθρώπους που έχουν οδηγήσει σε μείωση των δωρεών για το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Ιεραποστολής ;

Είναι φανερό ότι το πιο «κοντινό»  κόμμα για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.  Απο κει και πέρα, ο καθένας έχει τη δική του άποψη, τη δική του συνείδηση,τα δικά του κριτήρια. Σε άλλους μετράνε τα θρησκευτικά , σε άλλους τα πατριωτικά, σε άλλους τα οικονομικά, όλοι – όμως- είμαστε μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού. Και αυτό είναι ευλογία !

Δεν προτείνουμε, λοιπόν,τι να ψηφίσετε. Σας παρακαλούμε,όμως, σας ικετεύουμε, μετά από θερμή προσευχή, να μην ψηφίσετε εκείνους που ταλαιπωρούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εδώ και 2 χρόνια, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Κι αν εσείς δεν ταλαιπωρηθήκατε από την οικονομική ή τη πνευματική κρίση, συμπάσχοντας με όσους έχουν αποκάμει και δεν αντέχουν ή δεν θα αντέξουν, στο όνομα της χριστιανικής αλληλεγγύης και αγάπης, δεν πρέπει να δώσετε τη ψήφο σας σε εκείνους που «σκότωσαν» ( ή θα «σκοτώσουν»  αδέλφια σας,  σε εκείνους που απειλούσαν και απειλούν το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της χώρας ( μείωση γεννήσεων, αύξηση θανάτων ) και οδηγούν στη μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού Έθνους μέσα στον 21ο αιώνα !

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ !

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΚΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΑΜΗΝ !

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  και όλους τους ανθρώπους , με θερμές προσευχές προν τον Υιό Σου και Θεό και Σωτήρα ημών !

πάτερ Παΐσιε, πάτερ Άνθιμε εν Χίω, πρεσβεύετε υπέρ ημών , υπέρ πάντων των Ορθοδόξων Ελλήνων και της σωτηρίας ημών !

Παράκλητε Αγαθέ, το Πνεύμα της Αληθείας, φώτισε το νου,τη διάνοια, τη καρδιά  των Ελλήνων και χάριζέ μας ζωή μετανοίας και ανάστασης !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s