Πύρρο Δήμα, μοίρασε στους «νέους συντρόφους» σου ένα χάρτη της Βορείου Ηπείρου να δούνε κατά που πέφτει !


κ. πύρρο δήμα, επειδή αποφάσισες και εσύ να μας «σώσεις», θα ήθελα πρώτα από όλα, να μοιράσεις σε όλους τους νέους συντρόφους σου ένα χάρτη της Βορείου Ηπείρου για να μάθουν κατά που πέφτει!

Ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα στα σύνορα Ελλάδας και Αλβανίας μέχρι το 1989 ! Κανένας δεν μιλούσε γι’ αυτά, για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις φυλακίσεις και τις εξορίες χιλιάδων Ελλήνων από το καθεστώς Χότζα. Μήπως, κ. Δήμα, ξέρεις να μας πεις ποιος κυβερνούσε τότε τη χώρα ;

Πολλοί από αυτούς, ίσως τη θυμούνται ως Νότια Αλβανία, ενώ άλλοι τη θυμούνται γιατί χαρακτήριζαν την τότε Αλβανία του Εμβέρ Χότζα ως «μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης», ταξίδευαν τακτικά εκεί και θαύμαζαν τα πολυβολεία και τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, πάνω στα οποία τσάκιζαν τις σάρκες τους πολλοί  Βορειοηπειρώτες ! Με αυτούς τους ανθρώπους είσαι σήμερα συνοδοιπόρος και αυτούς τους ανθρώπους επιβραβεύεις ! Βρες μας μια ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ δήλωσή τους, πριν το 1990 , καταδικαστική για τη τότε Αλβανία και το τότε αλβανικό καθεστώς του Χότζα !

Θυμάσαι μήπως τι πάθαιναν όσοι – τότε – μιλούσαν για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα από τους τωρινούς σου συντρόφους ;  Θυμάσαι, μήπως , όταν η αστυνομία σταματούσε και εμπόδιζε Ελλαδίτες διαδηλωτές να φτάσουν στη Κακαβιά για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των εκκλησιών, τις φυλακίσεις και τις εξορίες των Βορειοηπειρωτών ;  Μάλλον τα ξέχασες , γιατί η κοσμοπολίτικη ζωή, τις μέρες και τις νύχτες, στην Ελλάδα σβήνουν μνήμες ! Αυτούς τους ανθρώπους αμνηστεύεις, αυτούς που κατεδίωκαν όσους σας συμπαραστέκονταν, όσους φώναζαν για εσάς. Αμνηστεύεις αυτούς που εξύβριζαν χυδαία όσους μιλούσαν για εσάς και το δράμα σας !

Από λιοντάρι της Χειμάρρας αποφάσισες να γίνει «αρουραίος»  της κομματικής  «Βολής»  και να στηρίξεις το πιο σάπιο,διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας που χρεοκόπησε τη χώρα και τους Έλληνες !Και μάλιστα, που και σήμερα ακόμα οι Χειμαριώτες είναι στους δρόμους και ζητούν να προστατεύσουν τη περιουσία τους από την αρπαγή του Αλβανικού Κράτους ! Και μάλιστα, τη στιγμή που 2.000 άνθρωποι, Έλληνες, έχουν «αυτοκτονήσει» μέσα σε 2 χρόνια, συνέπεια της πολιτικής εκείνων που σήμερα στηρίζεις.

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/04/04/katoxi_ellada/

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ και τα δικά σου χέρια θα είναι βαμμένα με ΑΙΜΑ, αν δεν σκεφτείς χριστιανικά και δεν αποσυρθείς. Ναι, θα είσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ για το αίμα που χύθηκε και θα χυθεί από τη πιο βάρβαρη και αντιχριστιανική πολιτική που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/06/29/ellada_sos/

Αν ήσουν ΜΑΓΚΑΣ, κύριε Δήμα, θα ήσουν πρώτος στο ψηφοδέλτιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ , του ελληνικού κόμματος στην Αλβανία, και θα έδινες τη μάχη για τους συμπατριώτες σου μέσα στην αλβανική βουλή ! Αν ήσουν μάγκας, θα έπρεπε να ήσουν βουλευτής ή δήμαρχος Χειμάρρας και να αγωνίζεσαι μέσα στη Βόρειο Ήπειρο για τα αδέλφια σου, χωρίς καμία δημοσιουπαλληλική ιδιότητα ! Αν ήσουν μάγκας θα ήσουν στη Κορυστά για να εμψυχώνεις τους Ελληνόβλαχους της περιοχής που διώκονται ! Εκεί στη πρώτη μάχη για την ιδιαίτερη σου πατρίδα, και όχι για την ιδιαίτερη σου παρτίδα ! Αλλά δεν τα έκανες ΠΟΤΕ όλα αυτά τόσα χρόνια ! Τους ξέχασες και τώρα ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ δάφνες και δημοσιότητα ! Η ιστορία δεν γράφεται από τους βολεμένους, αλλά τους πρωταγωνιστές , τους μπροστάρηδες, γράφεται μέσα από τα τρύπια ράσα ενός μητροπολίτη θαμμένου στα σύνορα και όχι με παχυλούς μισθούς στα σαλόνια της Βουλής ! Η ιστορία γράφεται μέσα σε σπίτια- που λίγο θυμίζουν Μητρόπολη ( της φτωχικής Κόνιτσας εννοώ ) και όχι μέσα στα κέντρα διασκέδασης και στο λουλουδοπόλεμο !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/18/mayrosaugoystos/

Και, τελειώνω, τη σύντομη αναφορά μου, ιστορική ενθύμηση θα την έλεγα, με τους Πολύτεκνους, στους οποίους και τυπικά ανήκεις ! Οι Πολύτεκνες Οικογένειες δέχθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια πρωτοφανή επίθεση οικονομική φύσης από δύο υπουργούς Οικονομικών τους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο ( και άξιους συμπαραστάτες την κ. Διαμαντοπούλου, τους υπουργούς και υφυπουργούς Σαχινίδη, Οικονόμου, Κουτρουμάνη και Μπόλαρη τελευταίως ) οι οποίοι έχουν οδηγήσει τις περισσότερες  Πολύτεκνες και Τρίτεκνες Οικογένειες σε εξαθλίωση ! Ο αριθμός των γεννήσεων μειώνεται δραματικά ! Φόροι, χαράτσια, μειώσεις και περικοπές, έπληξαν με πρωτοφανή ρυθμό τους Πολύτεκνους και οι περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους, δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, δεν μπορούν να δώσουν χαρτζιλίκι στα παιδιά τους και είναι σε απόγνωση, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσια,  ειδικά το ΕΕΤΗΔΕ στη ΔΕΗ ! Πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η πλήρης κατάργηση των πολυτεκνικών και τριτεκνικών επιδομάτων από το καλοκαίρι ! Και την ώρα του πόνου τους, εσύ θα αμείβεσαι με μισθούς 10πλάσιους από αυτούς ! Ένας αβάστακτος πόνος για όλες τις Πολύτεκνες Οικογένειες, τις οποίες δεν λυπήθηκε ΚΑΝΕΙΣ από τους σημερινούς σου συντρόφους ! ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΒΥΘΙΣΕΙΣ  500.000 ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/08/23/genoktonia_hellas/

ΕΣΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ( ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ) !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/10/06/neagenia_olethros/

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΩΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 21ο ΑΙΩΝΑ.

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/13/xaratsi_dei/

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ «ΠΤΩΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΙΜΙΑ,ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ! ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ «ΜΑΥΡΑ»,»ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ» ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΗΘΙΚΟ, ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;  ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΠΥΡΡΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ;

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/14/nekroi_ellas/

ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ «ΣΤΗΡΙΖΕΙ» ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !

ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ :  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ. ΔΗΜΑ !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/02/24/magkas-dagkas/

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 11:26 Greek NT: Greek Orthodox Church
τότε πορεύεται και παραλαμβάνει επτά ετερα πνεύματα πονηρότερα εαυτού, και εισελθόντα κατοικεί εκεί, και γίνεται τα έσχατα του ανθρώπου εκείνου χείρονα των πρώτων.

ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 8:36 Greek NT: Greek Orthodox Church
τι γαρ ωφελήσει ανθρωπον εὰν κερδήσῃ τον κόσμον όλον, και ζημιωθή την ψυχὴν αυτού;τι δώσει άνθρωπος αντάλλαγμα της ψυχής αυτού;

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ :

ΟΤΕ Η ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΥΡΟΝ, ΤΟΤΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΥΝΕΦΩΝΕΙ ΤΟΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΣ˙

Η ΜΕΝ ΕΧΑΙΡΕ ΚΕΝΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΝ, Ο ΔΕ ΕΣΠΕΥΣΕ ΠΩΛΗΣΑΙ ΤΟΝ ΑΤΙΜΗΤΟΝ

ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗΝ ΕΠΕΓΙΝΩΣΚΕΝ, ΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΥ ΕΧΩΡΙΖΕΤΟ˙

ΑΥΤΗ ΗΛΕΥΘΕΡΟΥΤΟ, ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΕΓΕΓΟΝΕΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

ΔΕΙΝΟΝ Η ΡΑΘΥΜΙΑ! ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΗΝ ΜΟΙ ΔΩΡΗΣΑΙ, ΣΩΤΗΡ, Ο ΠΑΘΩΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Πύρρο Δήμα, μοίρασε στους «νέους συντρόφους» σου ένα χάρτη της Βορείου Ηπείρου να δούνε κατά που πέφτει !

  1. Ο/Η Ευλαλία λέει:

    Ολοι οι πουλημενοι ειστε καταραμενοι απ΄την δικη μας τη γενιά απο εργάτη ποιητή και απο γραφιά.
    Ξυλουρης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s