Μητροπολίτες, ιερείς, μοναχοί – ές, μέλη χριστιανικών αδελφοτήτων και χιλιάδες λαού προέμπεμψαν τη ψυχή του δασκάλου κ.Στέργιου Σάκκου προς τη Βασιλεία των Ουρανών !


Πλήθος Επισκόπων, πρεσβυτέρων, μοναχών και μοναζουσών, μελών χριστιανικών αδελφοτήτων και χιλιάδες λαού ( εντυπωσιακή η παρουσία εκατοντάδων μικρών παιδιών και νέων ) , προέπεμψαν μαζί με τη πνευματική του οικογένεια, δηλαδή των μελών των ΟΧΑ Απολύτρωσις, ΟΧΑ Χριστιανική Ελπίς, Χριστιανική Ένωση Νέων ο Λύχνος, ΟΧΑ Σταυρός τη ψυχή του δασκάλου και σεβαστού καθηγητή κ. Στεργίου Σάκκου. Μπορείτε να δείτε την εξόδιο ακολουθία, μέσα στην Αναστάσιμη χαρμολύπη του Πάσχα και του Αναστάντος Ιησού Χριστού, μέσα από το εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε.

Κύριε, μνήσθητι των κόπων και των προσευχών του δούλου σου, αδελφού και διδασκάλου κ. Στεργίου Σάκκου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα έκανε 3 και 4 κηρύγματα σε ιερούς ναούς και ορθόδοξες χριστιανικές αίθουσες ομιλιών, ακόμα και μετά την ασθένειά του !

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πιστός λαός του Θεού κατέκλυσε, εκτός από τον ιερό ναό όπου ευρίσκονταν το σεπτό σκήνωμα του καθηγητού Στεργίου Σάκκου , και τα παρεκκλήσια του, καθώς και όλες τις αίθουσες κάτω από τον ιερό ναό ( παρόμοιας έκτασης, που δεν θα μπορούσε να δείξει η τηλεοπτική κάμερα ) , αλλά και έξω από το ναό.

Οι φωτογραφίες από το μπλογκ ΑΚΤΙΝΕΣ.

(Φωτό geohour & 30imer)

http://geohour.blogspot.com/2012/04/blog-post_15.html

http://aktines.blogspot.com/2012/04/blog-post_5951.html

Παρακαλούμε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, κληρικούς και λαϊκούς, να εύχονται και να προσεύχονται υπέρ της ανάπαυσης της ψυχής του εν τη Βασιλεία των Ουρανών, δίπλα στον Αναστάντα Ιησού Χριστό, που λάτρεψε και διακόνησε σε όλη του τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία μεταδόθηκε δορυφορικά από το εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε, και έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε χιλιάδες Ορθόδοξους Χριστιανούς να συμπροσευχηθούν εκ του μακρόθεν, λόγω αδυναμίας της φυσικής τους παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

Ανανέωση : Εκοιμήθη εν Κυρίω ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και κήρυκας του Ευαγγελίου και της Χριστιανικής νεολαίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κ. Στέργιος Σάκκος. Καλή Ανάσταση ! Καλό Παράδεισο!

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/04/15/sakkos/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s