Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε τη δυνατότητα επιβίωσής μας. Αυτοί στα κότερα, ο λαός στο τάφο !


Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής έχει επισημάνει ότι εδώ και 2 χρόνια συντελείται μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού λαού, είτε με στοχευμένη μείωση των γεννήσεων, είτε με άμεση ή έμμεση εξόντωση των μεγαλύτερων σε ηλικία. Το γεγονός της «αυτοκτονίας» του 77χρονου συνταξιούχου, σήμερα στο Σύνταγμα, επιβεβαιώνει ότι οι ηθικοί αυτουργοί δεν έχουν σκοπό να παραιτηθούν μόνοι τους, αλλά μένουν γατζωμένοι στις καρέκλες και στη κουτάλα της εξουσίας ! Αυτοί στα κότερα και στις πολυτελείς «ρωμαϊκές» επαύλεις και ο ταπεινωμένος Ελληνικός λαός να ψάχνει τροφή στα σκουπίδια, στα συσσίτια, στις ουρές για φθηνή πατάτα. Θεωρούμε ότι είναι θανάσιμη αμαρτία την οποιαδήποτε ( υλική ή ηθική ) στήριξη εκκλησιαστικού προσώπου ή απλού Ορθόδοξου Χριστιανού στους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ τόσων αυτοκτονίων !

http://iteanews.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html  )

Δείτε το σημείωμα :

Κι όμως οι ηθικοί αυτουργοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας, με τα ταξιδάκια αναψυχής, με τα πολυτελή γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια, με τους παχυλούς μισθούς ή και τις συντάξεις,  με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα ( ή και άλλες στο εξωτερικό ; ), με πολλά και μεγάλα ακίνητα, με έπαρση και αλαζονεία, με απειλές και εκφοβισμούς σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια και τους φόρους. Στην Ιαπωνία θα είχαν κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ , θα είχαν παραιτηθεί, θα είχαν αποσυρθεί από τα εγκόσμια. Στην Ελλάδα, θέλουν να επανεκλεγούν ούτε σαν βουλευτές, είτε σαν πρωθυπουργοί !

Δυστυχώς, διαβάσαμε σε εκκλησιαστική ιστοσελίδα ότι κάποιος Μητροπολίτης χάρηκε για την «προεδροποίηση» του κ. Βενιζέλου, στον οποίο- φέρεται να – δίνει και συμβουλές ! Αυτό ως είδηση σκανδαλίζει τα εκατομμύρια ανθρώπων, κυρίως νέων, που είναι άνεργοι και όλους τους Έλληνες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και αν αληθεύει , τότε ΑΠΟΡΟΥΜΕ πως ο ανώνυμος  Μητροπολίτης μπορεί να πλησιάζει  το Θυσιαστήριο, χωρίς τύψεις και ενοχές ! Δεν πιστεύουμε ότι αληθεύει ! Εάν αληθεύει η είδηση αυτή, θα έπρεπε ο εν λόγω Μητροπολίτης, για την αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων, ανέργων, νεόφτωχων, πολύτεκνων και λοιπών, που αποτελούν το ποίμνιό του,  να συμβουλεύσει τον κ. Βενιζέλο και τους ομοίους του, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ για όσα έχουν κάνει τα δύο τελευταία χρόνια σε βάρος όλων σχεδόν των Ελλήνων, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικής τοποθέτησης !

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκης έδωσε έκπτωση 80% στους μουσουλμάνους της Δυτ. Θράκης για την τακτοποίηση ημιυπαίθριων και «αυθαίρετων» κτισμάτων, αλλά το Υπουργείο του αρνείται πεισματικά να χορηγήσει κάποια έκπτωση 30 έως 50% στις οικογένειες των ανέργων, των απολυμένων, των τρίτεκνων και των Πολύτεκνων Οικογενειών. Έτσι, ρατσιστικά, οι Έλληνες πολίτες θεωρούνται πολίτες γ’ κατηγορίας από το Ελληνικό κράτος, το οποίο θα θέλει αύριο για στράτευση τα παιδιά των Ελλήνων για να υπερασπίζονται τους πολιτικούς εκείνους που εδώ από το 1981 λεηλάτησαν το δημόσιο Πλούτο της χώρας, μαζί με διαπλεκόμενα συμφέροντα !

2000 αυτοκτονίες σε 2 χρόνια, χιλιάδες νεκροί από καρδιακά και εγκεφαλικά, τα νέα θύματα του άθεου Διαφωτισμού ! Ελευθερία, ισότητα, αδελφότης αλλά μόνο για τις στοές και τις μυστικές λέσχες που ματώνουν τον πλανήτη !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/14/nekroi_ellas/

Γενοκτονία του Ελληνισμού! 30.000 γεννήσεις λιγότερες το 2010! Εγκληματικές ενέργειες της Νεοταξικής Κυβέρνησης !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/08/23/genoktonia_hellas/

Με το Χαράτσι στη ΔΕΗ το Υπουργείο Οικονομικών εμπαίζει και εκβιάζει, κάτι που θυμίζει χούντα ή Γερμανική κατοχή !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/17/politeknoi_aspe/

Η Ελληνική κυβέρνηση διαλύει την οικογένεια, “δολοφονεί” τα νέα παιδιά της Ελλάδος και η επίσημη Εκκλησία σιωπά ! Σήμερα, με το μεσοπρόθεσμο,ξεκινά νέα ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΟΧΗ για την Ελλάδα! Αντισταθείτε, προσευχηθείτε !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/06/29/ellada_sos/

Στα χέρια του Θεού και των Χριστιανών Ορθοδόξων η αντίσταση κατά της Νέας Κατοχής και η προστασία της Ορθοδοξίας !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/05/ellada_antistasi/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε τη δυνατότητα επιβίωσής μας. Αυτοί στα κότερα, ο λαός στο τάφο !

 1. Ο/Η Ευστάθιος Καΐκης λέει:

  Θεωρώ πλέον ότι έφτασε ο καιρός να σοβαρευτούμε εμείς οι Έλληνες και αντί να συζητάμε την κατάντια μας να ξεσηκωθούμε δυναμικά και να διώξουμε στην κυριολεξία όλα τα αλητάκια – ανδρίκελα που μετά τη δεκαετία του ’70 ήρθαν πεινασμένα και βρόμικα με τα ζιβάγκο από τη Γερμανία και Ελβετία (Βασιλεία) και με βάση σχεδίου στοών έβγαζαν σιγά σιγά και απο ένα λιθαράκι, ώστε να γκρεμίσουν τα ιδανικά του Ελληνορθόδοξου ημών Έθνους. Ο Γέρων Παΐσιος έλεγε «…δουλεέυει ο διάβολος, αλλά δουλεύει και ο Θεός…» Φτάνουν οι συζητήσεις. Ο νοών νοείτω !!!

 2. Ο/Η ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ λέει:

  Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

 3. Ο/Η ΛΟΥΚΙΑ,ΔΑΣΚΑΛΑ λέει:

  ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ…ΜΑΣ ΟΡΚΙΖΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΑ…1975…ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΟ…ΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ,ΠΡΙΝ,ΣΤΗ <> ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΘΩΜΑ ΑΚΙΝΑΤΗ…ΤΙ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ

 4. Παράθεμα: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

 5. Παράθεμα: Πύρρο Δήμα, μοίρασε στους “νέους συντρόφους” σου ένα χάρτη της Βορείου Ηπείρου να δούνε κατά που πέφτει ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραπ

 6. Παράθεμα: Μπορούμε ως Χριστιανοί να ψηφίσουμε αυτούς που “δολοφόνησαν” χιλιάδες Έλληνες και τώρα αυτοπαρουσιάζονται ως “αληθινοί άνθρωποι&

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s