ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ»: ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥ.


ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Αγαπητοί μας συνδρομητές τού περι­οδικού «ΔΙΑΛΟΓΟΣ».

Μετά τη «Θερμή Παράκληση», στο προηγούμενο τεύχος του «Διαλόγου», 92 συνδρομητές μας ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής για να μας ενημερώσουν: 55 ότι θέλουν να συνεχίσουν να λαμ­βάνουν το περιοδικό -κάποιοι με πολύ θερμά λόγια για την αξία του- ενώ 37 ζήτησαν τη διακοπή της αποστολής του -οι περισσότεροι λόγω μεγάλης ηλικίας κι αδυναμίας ανάγνωσης.

Ενώ κατ’ αρχάς εκτιμούμε την άμεση ανταπόκριση των ανωτέρω, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι από το σύνολο των 5.000 αντιτύπων, που στέλνονται ταχυ­δρομικά στους αποδέκτες των, ο αριθμός των 92 συνδρομητών που ανταποκρίθη­καν στην παράκληση μας αποτελεί ελά­χιστο ποσοστό επί του συνόλου.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε και πάλι να σάς παρακαλέσουμε να μας ενημερώσετε, αν η αποστολή τού «Δι­αλόγου» ταχυδρομικά σάς ενδιαφέρει να συνεχιστεί ή όχι.

Ο «Διάλογος», όπως γνωρίζετε, δι­ατίθεται δωρεάν σε όποιον μας τον ζητήσει. Μέχρι τώρα αποστέλλονταν με μειωμένο ταχυδρομικό τέλος λόγω της επιχορηγήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών προς τα διάφορα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά). Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνιών και Ενημέ­ρωσης του Υπουργείου κάλυπτε περί­που τα 3/4 του κόστους των ταχυδρο­μικών τελών.

Όμως από 1ης Αυγούστου 2011, στα πλαίσια της οικονομικής κρίσεως και του Μνημονίου II, το Ελληνικό Κράτος κατήργησε το δικαίωμα του μειωμένου ταχυδρομικού τέλους και, φυσικά και για το περιοδικό μας. Έτσι, για κά­θε τεύχος του «Διαλόγου» καλούμαστε να καταβάλουμε υπέρογκα έξοδα απο­στολής.

Ενώπιον αυτής της νέας καταστάσε­ως, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε μία σειρά μέτρων, έτσι ώστε και να επι­βιώσει ο «Διάλογος» και να συνεχίσει να φτάνει δωρεάν σε όσους τον έχουν ανά­γκη κι επιθυμούν να τον λαμβάνουν.

Ως πρώτο μέτρο θεωρούμε ότι θα μπορούσε να μειωθεί ο αριθμός των τευχών. Αυτό θα επιτευχθεί αν αφαι­ρέσουμε από τη βάση δεδομένων μας κάποιους παραλήπτες που στην πραγ­ματικότητα δεν υφίστανται.

Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλη­μα αυτό, παρακαλούμε όλους τους πα­ραλήπτες τού περιοδικού να επικοι­νωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικώς ή γραπτώς (τηλ. 210 6396 665) και να μας δηλώσουν εάν επιθυμούν να συνε­χίσουν να λαμβάνουν το περιοδικό. Είναι πολύ σημαντικό για μας να γνω­ρίζουμε ποιοί συνδρομητές του «Δια­λόγου» συνεχίζουν να ενδιαφέρονται και ποιών οι διευθύνσεις συνεχίζουν να ισχύουν.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσου­με θερμά όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας στη σύνταξη και κυκλοφορία του περιοδικού μας και όσους μας στη­ρίζουν οικονομικά στη δύσκολη πράγ­ματι, αλλά πολύτιμη αυτή προσπάθειά μας.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλους όσους αγαπούν το περιοδικό μας, ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να συνεχίσει να εκδίδεται ο «Διάλογος» και να απο­στέλλεται δωρεάν σε όσους τον έχουν ανάγκη.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011, ΤΕΥΧΟΣ 66

http://egolpio.wordpress.com/2012/03/07/dialogos_ekklisi

Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ-ΕΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό.

Π.Ε.Γ.,  Εθνική Τράπεζα  Ελλάδος, Αριθ. Λογ.    180-2960004-44

ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ; 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

https://ierapostoli.wordpress.com/orthodoxo-periodiko-dialogos/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ορθοδοξη μελέτη της Αγίας Γραφής, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s