Που είσαι, Χριστόδουλε ; Σε «έφαγαν» για να μπορέσουν να φέρουν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι…


Χριστόδουλε μας,

έφυγες νωρίς ή μάλλον σε «έστειλαν» νωρίς, όπως και τον Τάσο τον Παπαδόπουλο. Ήξεραν ότι εσύ θα μιλούσες. Δεν υπολόγιζες πολιτικούς και διαπλεκόμενους. Αν ήσουν εσύ σήμερα, αυτοί θα ήταν αλλού, φευγάτοι με ελικόπτερα και αεροπλάνα.

Ήξεραν, τα σχεδίαζαν,  ήθελαν να ταπεινώσουν και να εξοντώσουν οικονομικά το 95% των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. Να τους οδηγήσουν στην απελπισία και στην απόγνωση. Στην ανεργία και στη φτώχεια.

Αν ήσουν εσύ, σήμερα αυτοί που μαυρίζουν τη ψυχή των πνευματικών παιδιών της Εκκλησίας μας, αλλά και όλου του ελληνικού λαού, θα είχαν καταρρεύσει, παρά τις πλάτες των γνωστών-άγνωστων «παρακρατικών» της Νέας Τάξης που έχουν εισχωρήσει σε ΜΜΕ, σε Πανεπιστήμια, στη πολιτική, στους δήμους και προσπαθούν να μειώσουν την πίστη των Ελλήνων, την αγάπη τους στον Τριαδικό Θεό, να γκρεμίσουν την αγάπη του για την Εκκλησία ως Σώμα Χριστού, παρατεινόμενο εις τους αιώνες.

Προσπάθησαν να μας διαλύσουν με αιρέσεις και παραθρησκείες και ψευτοθρησκείες, με την αθεϊα και τον πολυθεϊσμό, με την υπερκατανάλωση και τις απολαύσεις και τις ηδονές, αλλά μέσα του ο κόσμος ποτέ δεν έχασε την εμπιστοσύνη στο Θεό, στην Εκκλησία, στη Παναγιά μας, στους Αγίους.

Και έβαλαν μπροστά το σχέδιο της οικονομικής εξόντωσης των Ελλήνων και των παιδιών τους, την αλβανοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας με όρους εποχή Χότζα, ώστε να εξοντώσουν τη νέα γενιά του Ελληνικού Έθνους και να στείλουν τα παιδιά μας μετανάστες και υπαλλήλους πολυεθνικών με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης !

Αυτοί που σε «έφαγαν» είναι οι ίδιοι που έφαγαν το δημόσιο χρήμα εδώ και 30 χρόνια, σε Χρηματιστήρια και Ολυμπιάδες και κάθε είδους δημόσιο έργα, μίζες και τοξικά ομόλογα, και έκαναν περιουσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν και τώρα «νοιάζονται» να μας σώσουν , κλέβοντας μισθούς, συντάξεις, αποταμιεύσεις, τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων του Ελληνικού λαού !

Αυτοί που σε «έφαγαν» είναι οι ίδιοι που μας επιστρέφουν στον εργασιακό Μεσαίωνα, καταργώντας όλα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, είναι οι ίδιοι που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία, είναι οι ίδιοι που σήμερα, ωμά και στυγνά, ζητούν και άλλο ΑΙΜΑ Ελλήνων, εφεδρείες, απολύσεις και χίλια μύρια όσα, οδηγώντας το 95% του Ελληνικού λαού στην απόλυτη εξαθλίωση, ενώ οι ίδιοι θα ζουν πλουσιοπάροχα, με παχυλούς μισθούς, με αμέτρητες – φανερές και κρυφές- καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με δεκάδες ακίνητα ( ενώ η μέση ελληνική οικογένεια κινδυνεύει να χάσει τα 1-2 σπίτια που έχει γιατί δεν θα μπορεί να πληρώσει τους αβάσταχτους φόρους ) !

Αυτοί που σε «έφαγαν» απειλούν και εκβιάζουν χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες και έχουν στοχοποιήσει τα παιδιά των Ελληνικών Οικογενειών, ειδικά των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων οικογενειών, που είναι τα παιδιά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τα πνευματικά σου και πνευματικά παιδιά Επισκόπων, ιερέων, μοναχών, βάζοντας μεγάλα βάρη στη πλάτη τους. Ο Ηρώδης και η Μήδεια μπροστά τους μοιάζουν με  «αγγελάκια»…

Αυτοί που σε «έφαγαν» είναι οι ίδιοι που με την οικονομική κρίση οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία ( τουλάχιστον τα επίσημα στοιχεία ), ενώ  δεν είναι καταγεγραμμένες οι στατιστικές για άλλους ξαφνικούς θανάτους ( καρδιακά, εγκεφαλικά, καρκίνοι ) που οφείλονται στην οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο !

Αυτοί που σε «έφαγαν» και σε πολέμησαν λυσσαλέα κοιμούνται ήσυχοι και μας ειρωνεύονται και μας κοροϊδεύουν κάθε μέρα την ίδια ώρα που συνάνθρωποί τους δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα βασικά έξοδα, ούτε τα φάρμακα, ούτε το φαγητό τους και τρέχουν στα συσσίτια της Εκκλησίας και των δήμων !

Αυτοί που σε «έφαγαν» είναι εκείνοι που έχουν διαλύσει τη νεολαία οδηγώντας την στην αποχαύνωση των ριάλιτυ σόου, στα ναρκωτικά, στα ψυχοναρκωτικά, στον αλκοολισμό, στα σεξουαλικώς μεταδιδόδενα νοσήματα, στο πνευματικό και σωματικό θάνατο. Εσύ τους έλεγες την Αλήθεια, εσύ τους έδειχνες την Αλήθεια, τον Ιησού Χριστό, εκείνοι τους κατέστρεψαν, σωματικά και πνευματικά, και συνεχίζουν το έργο τους…

Αν ήσουν εσύ, φαντάζομαι, θα είχες δώσει εντολή σε όλες τις ενορίες να καταγράψουν  τις οικογένειες των ενοριτών που είναι άνεργοι, Πολύτεκνοι,Τρίτεκνοι, άνθρωποι με στεγαστικά δάνεια και χρέη, που έχουν οικονομικές υποχρεώσεις, οικογένειες που ένας από τους δύο συζύγους έχει αποβιώσει και ο άλλος δεν μπορεί να συντηρήσει τα παιδιά και θα είχες θέσει όλο το οικονομικό δυναμικό της Εκκλησίας στην επούλωση των άμεσων πληγών που φέρνει η οικονομική κρίση. Θα είχες, φαντάζομαι, δημιουργήσει δίκτυα αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης σε κάθε Μητρόπολη και ενορία, σε κάθε μοναστήρι και σε κάθε χριστιανική αδελφότητα.

Αλλά τώρα είσαι «απών» γιατί έτσι θέλησαν εκείνοι που νόμισαν και νομίζουν ότι σε «εξαφάνισαν», για να μπορούν να ολοκληρώσουν τη λεηλασία του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας, να διαλύσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες… ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Σε σένα που είσαι ελεύθερος από θεσμά του θανάτου, υψώνουμε φωνή παράκλησης και προσευχής :  εσύ μαζί με όλους εκείνους που αγαπούσαν τον Ελληνισμό και βρίσκονται στη χορεία των Αγίων και Μαρτύρων και Νεομαρτύρων, να σηκώσετε τείχη προστατευτικά για τον δεινώς χειμαζόμενο Ορθόδοξο Χριστιανικό λαό, για τα πνευματικά σας παιδιά, που δοκιμάζουν «μεγάλη θλίψη» και πειρασμούς.

Παρακάλεσε την Παναγία Βοήθεια και Σκέπη να έρθει γρήγορα κοντά στα παιδιά σου. Να έρθει Γοργοεπήκοος και Φοβερά Προστασία για όλο τον Ελληνικό λαό, ώστε να αποτινάξει τα νύχια της Νέας Εποχής και Νέας Τάξης που τον συνθλίβου. Να έρθει, όπως τότε στα τείχη της Κωνσταντινούπολης, το 626 μΧ, ως Υπέρμαχος Στρατηγός και να βοηθήσει στις δύσκολες ώρες που βιώνουν όλοι οι Έλληνες. Να έρθει, ως Ελευθερώτρια, και να μας απαλλάξει από τους ανθρώπους εκείνους, που νυχθημερόν, δολοφονούν τους Έλληνες και τα παιδιά τους και «κοιμούνται» ήσυχοι, χωρίς τύψεις και ενοχές !

Παρακάλεσε τους Αγίους μας, να έρθουν κοντά και να στηρίξουν με τις μεσιτείες τους και τις προσευχές τους, τους Έλληνες. Παρακάλεσε τον εν Τριάδι Θεό να μην μας εγκαταλείψει αυτή τη δύσκολη ώρα, επειδή αφήσαμε την Ορθόδοξη Εκκλησία Του, τα Μυστήρια της, επειδή απομακρυνθήκαμε και ζούσαμε χωρίς Χριστό και προοπτική αιωνιότητας, χωρίς εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία… Ας δείξει έλεος και ας μας καλέσει σε μετάνοια και προσευχή και νηστεία  και να λυτρώσει τάχιστα εκ παντοίων κινδύνων και συμφορών, που απεργάζονται εδώ και 2 χρόνια οι Νεοεποχίτες Κυβερνώντες μας !

Χριστόδουλέ μας,

που είσαι να φωνάξεις για εμάς, να μας υπερασπιστείς,να υπερασπιστείς τις Τριτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες,  να διαλύσεις πολυνομοσχέδια και χαράτσια ;  Που είσαι να φωνάξεις και να υπερασπιστείς την αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων ; Που είσαι για να κατακεραυνώνεις τα ασπόνδυλα που ψήφισαν τη θανατική μας καταδίκη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ; Που είσαι να μας προστατεύσεις από τους «ψεύτες και τους κλέφτες»  ; 

Εμείς υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε, με προσευχή και με υπομονή. Ο υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται. Εν τω κόσμω θλίψεις έξετε, αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμο.

Εξήλθε νικών και ίνα νικήση… Ναι, Κύριε Ιησού Χριστέ, έρχου και απάλλαξε μας από πάσης θλίψεως και ανάγκης, απάλλαξέ μας από όσους απεργάζονται την πνευματική, ηθική, οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Σου, πάντων των Αγίων και Αγγέλων και Μαρτύρων και κεκοιμημένων μας…

κ. Παπανδρέου, κ. Παπούλια, κ. βουλευτές, Μακαριώτατε, Σεβασμιότατοι, μπορείτε να απαντήσετε ; Ένας νεκρός διαδηλωτής και οι ηθικοί αυτουργοί ψηφίζουν στη Βουλή για να εξοντώσουν τα παιδιά των Ελλήνων !

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (Ο πολιτικός – μάρτυρας της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού). 154 ( ; ) μαχαιριές στα παιδιά της Ελλάδος, παραμονή του ΟΧΙ !!!

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Που είσαι, Χριστόδουλε ; Σε «έφαγαν» για να μπορέσουν να φέρουν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι…

 1. Ο/Η Ευλαλία λέει:

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
  Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ..
  ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..
  ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΟΡΦΑΝΟΥΣ..
  Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ
  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ,,
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ..

 2. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Μας λείπει. Θα έμπαινε μπροστά …
  Τώρα νοιώθουμε ότι η επίσημη Εκκλησία δεν μεταφέρει τον πόνο, το δράμα του Ελληνικού λαού, παρόλο που τον βιώνει καθημερινά στα συσσίτια …

  Έπρεπε όλη η Ιερά Σύνοδος να είναι μπροστά στο Σύνταγμα, μπροστά στα ΜΑΤ, επικεφαλής του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κόμματος… Και ας έριχναν τότε χημικά…

  Μας λείπει, γιατί 153 άνθρωποι, δικτατορικώ δικαίω, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας και μας απειλούν φασιστικά με διακοπή ρεύματος, όταν ήδη δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα…

  Ας έχουμε την ευχή του και την προσευχή του.

 3. Ο/Η π.Σεραφείμ λέει:

  Αὐτὴ τὴ στιγμὴ συντελεῖται τὸ μεγαλύτερο ἔγκλημα στὴν ἱστορία τῆς Ἑλλάδος.

  Ὁ Γεώργιος Παπανδρέου ἔχει ξεπεράσει κατὰ πολὺ τὸν ἐφιάλτη τῶν Θερμοπυλῶν καὶ ἔχει ἀναχθεῖ ὡς ὁ Νὸ1 προδότης τῆς Ἑλλάδος. Εἶναι κρῖμα ἡ Ἑλλάδα τοῦ Σωκράτη, τοῦ Σόλωνα, , τοῦ Εὐρυπίδη, τοῦ Πλάτωνα καὶ ἄλλων ξακουστῶν φιλοσόφων πού ἔδωσαν τὰ φῶτα σὲ ὅλο τὸν κόσμο, ἡ Ἑλλάδα τῶν ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, νὰ πεθαίνει ἀπὸ ἕναν Ἀνθέλληνα προδότη, τὸν κ.Γιῶργο Παπανδρέου πού δὲν γνωρίζει κὰν τὰ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  Κρῖμα στό λαιμό σας γιὰ τὴν κατάντια τῆς Πατρίδας μου.

  Ἡ Κυβέρνησή σας ἔχει καταστεῖ ἄκρως ἐπικίνδυνη για την Ελλαδα, γιὰ τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ καὶ γιὰ τὴν Ὀρθοδοξία.

  Μὲ περίσσιο θάρρος καὶ θράσος ἀλλὰ καὶ μεγάλη ἀποστροφὴ πρὸς τὸν Πρωθυπουργὸ καὶ τοὺς μασονοκίνητους ὑπουργοὺς τoυ, πού τολμοῦν νὰ μιλοῦν κατὰ τῶν Κληρικῶν,ἐνῷ τόσα χρόνια κατακλέβουν τὴν Ἑλλάδα.

  π.Σεραφείμ.

 4. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Εγώ θα έλεγα ότι μόνο διεστραμμένα μυαλά, νοσηρά,
  διαβολικά, θα μπορούσαν να σοφιστούν τέτοια μέτρα,
  ώστε να οδηγήσουν το λαό σε εξαθλίωση μέσα σε 2 χρόνια,
  και ταυτόχρονα να οδηγήσουν τη χώρα και σε χρεοκοπία- κούρεμα,
  που βουλιάξει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά
  κυρίως τα νέα παιδιά, που δεν θα μπορούν να ανασάνουν ελεύθερα,
  δημοκρατικά. Η Εκκλησία θα είναι κοντά- τουλάχιστον όσοι Ιεράρχες και
  ιερείς έχουν επίγνωση της κατάστασης και είναι κοντά στο λαό.

 5. Ο/Η petros λέει:

  Η Εκκλησία χάνει τεράστια ευκαιρία να σταθεί κοντά στο λαό, που υποφέρει, Άνεργοι, Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι, νοιώθουν ότι οι Αρχιερείς δεν τους σκέφτονται, ούτε μπαίνουν μπροστά για να τους προφυλάξουν…
  Όταν στην εξομολόγηση οι πνευματικοί δίνουν συμβουλή στους ανθρώπους να κάνουν πολλά παιδιά, δεν είναι ανήθικο η Εκκλησία να μην παίρνει επίσημη θέση στην επιδρομή κατά των πολυμελών οικογενειών ;;;
  Συγχαρητήρια για το άρθρο. Πείτε τα, μήπως και σας ακούσουν…
  Ο Χριστός να αναπαύσει τη ψυχή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.
  Καλή Ανάσταση στο γένος των Ρωμιών !

 6. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Σ’ ευχαριστούμε. Εμείς τα γράφουμε.
  Ελπίζουμε να τα διαβάσουν και να ανταποκριθούν.
  Να βγουν μπροστά. Σε μερικές μέρες η Ελλάδα χρεοκοπεί
  και η Εκκλησία πρέπει να σταθεί στο πλευρό του λαού.
  Από τον Χριστό και την Ορθοδοξία θα έρθει η αναγέννηση της Ελλάδας.
  Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί να βγούμε μπροστά, με προσευχή,
  ταπείνωση,αγάπη, αλλά και αποφασιστικότητα. Να πούμε εμείς το νέο ΟΧΙ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s