Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012, μαζί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία, το βιβλίο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ !


Αύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012, μαζί με τη Κυριακάτικη Δημοκρατία, κυκλοφορεί το βιβλίο – αφιέρωμα στο μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό ΧριστόδουλοΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Έχουμε τονίσει το ΜΙΣΟΣ εξωθεσμικών, παρακρατικών, παραπολιτικών κύκλων, εντός και εκτός Ελλάδος, πολιτικών- οικονομικών- θρησκευτικών,  ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τον Ελληνισμό, ενάντια σε όσους δεν θέλουν να είναι σκλάβοι της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής και των συνεργατών της σε όλο το κόσμο ! Έχουμε τονίσει πως, μέσα από διαπλεκόμενες εξουσίες, ακόμα και σε ΜΜΕ, σε Πανεπιστήμια, από δημόσιες θέσεις, από το διαδίκτυο κλπ, συνωμοτούν και προσπαθούν, ρατσιστικά και φασιστικά, να ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, είτε ψυχολογικά, είτε και σωματικά, όσους πνευματικούς ηγέτες ορθώνουν το ανάστημά τους, ενώ προβάλλουν όσους δουλικά σκύβουν κεφάλι και μέση…

Αφού βομβάρδιζαν 90 μέρες την Σερβία και το σερβικό λαό, τώρα στρέφονται με μανία ενάντια στους Έλληνες μέσω οικονομικής κατοχής, αλλά και άλλων λαών, των Ιταλών, Ισπανών, Πορτογάλων, Ιρλανδών κλπ... Κυκλώματα αμαρτωλών παγκόσμιων εγκληματιών, κρυμμένα πίσω από μυστικές λέσχες, κρυμμένα πίσω από το μανδύα του προτεσταντικού- ψευτοαναγεννημένου- πεντηκοστιανικού  «χριστιανισμού», που αγνοεί την ταπείνωση, την Εξομολόγηση, τη Θεία Κοινωνία, λεηλατούν την ανθρωπότητα,όχι μόνο το λεγόμενο Τρίτο κόσμο, αλλά και τώρα και τους πολίτες της Ευρώπης και της Δύσης…

Ας αντισταθούμε  με την προσευχή του Ιησού :  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ.

……………………………………………………………………………………………………………

Βαρυσήμαντη παρέμβαση πραγματοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος για την οικονομική κατάσταση παγκοσμίως αλλά και τις αδικίες εις βάρος των λαών ενώ παράλληλα θυμίζει τις σταθερές θέσεις που είχε γι’ αυτά τα θέματα ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προλογίζει το νέο βιβλίο για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος με τίτλο «Η Δικαίωση» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με την εφημερίδα «δημοκρατία» με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από την κοίμησή του.

Ο κ. Χρυσόστομος θυμίζει την επίσκεψη του μακαριστού στην Κύπρο λίγο πριν την ασθένειά του και τονίζει ότι ο Ελληνισμός είναι ενιαίος, με κέντρο σήμερα την Αθήνα.

«Δεν υποστέλλουμε τη σημαία, δεν υποκύπτουμε σε απειλές και δεν μπαίνουμε στη λογική των εκβιαστικών διλημμάτων. Αν δεν αντισταθούμε ενωμένοι στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε και υποκύψουμε στις διασπαστικές προπαγάνδες θα χαθούμε όλοι μαζί» καταλήγει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10746:2012-01-27-20-07-46&catid=40&Itemid=127

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/28/omilia_christodoylos_2000/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/28/xristodoylos_apoleia/

Ο 21ος αιώνας, ο αιώνας της Ορθοδοξίας ; ‘Η μήπως όχι ; Πως τα ζητήματα της “εισπήδησης” και των “κανονικών εδαφών” αποτελούν τροχοπέδη στο όραμα του Ράνσιμαν !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012, μαζί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία, το βιβλίο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ !

  1. Ο/Η Ευλαλία λέει:

    ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s