Έλληνα, έχασες μισθούς,συντάξεις,εφάπαξ ( τα φάγανε ),δουλειά, πληρώνεις έκτακτες εισφορές και χαράτσια, από του χρόνου έρχονται κι άλλα μέτρα, πληρώνεις, πληρώνεις,θα χάσεις λεφτά και σπίτια, αλλά σου φυλάκισαν τον Εφραίμ ! Ελληνάρα μου !


Έλληνα, έχασες μισθούς,συντάξεις,εφάπαξ ( τα φάγανε ),δουλειά,  πληρώνεις έκτακτες εισφορές και χαράτσια, από του χρόνου έρχονται κι άλλα μέτρα, πληρώνεις, πληρώνεις, πληρώνεις, θα χάσεις λεφτά και σπίτια, αλλά σου φυλάκισαν τον Εφραίμ ! Ελληνάρα μου !!!

Τώρα είσαι ικανοποιημένος ! Ικανοποιήθηκαν τα αντιεκκλησιαστικά και αντιθρησκευτικά αισθήματα μερίδας του ελληνικού λαού, που αδιαφορούν πλέον για τις περικοπές και τα εξαφανισμένα λεφτά τους, που τα κατασπάραξαν εδώ και 32 χρόνια πολιτικοί, διαπλεκόμενοι και μεγαλοεπιχειρηματίες, καθώς και μεγαλοστελέχη πέριξ του Κράτους !

Τώρα είσαι έτοιμος να σου φάνε και άλλα. Δεν πειράζει που είσαι άνεργος εσύ ή τα παιδιά σου ! Δεν πειράζει που διώχνουν τα παιδιά σου μετανάστες σε Γερμανία και Αυστραλία ! Δεν πειράζει που θα σου φάνε και άλλα λεφτά, το σπίτι, το αυτοκίνητο, ίσως και τα σώβρακα, όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι του νεοφιλελευθερισμού- σοσιαλισμού , σε όλες τις εξουσίες, σε όλα τα πόστα! Δεν πειράζει που από 1-1-2012 θα πληρώνεις φάρμακα και γιατρούς, δεν θα έχεις σχολεία και νοσοκομεία, δεν θα μπορείς ούτε τα αναγκαία να πάρεις για το σπίτι σου και τα παιδιά σου !

Τι άλλο θέλεις, βρε αχαΐρευτε και αχάριστε Έλληνα ;  Τι σημασία  έχει αν όλοι αυτοί έχουν κάνει, με τα δικά σου λεφτά , περιουσίες , σπίτια,  τεράστιες καταθέσεις στο εξωτερικό σε κάθε είδους τοποθετήσεις και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι σε διάσημους προορισμούς στο εξωτερικό, σε σαλέ σε χιονισμένες κορφές, σε πολυτελή ξενοδοχεία ;  Τι σημασία έχει που οι έμποροι ναρκωτικών και λευκής σαρκός κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι ;  Σημασία έχει που συνέλαβαν τον «μέγα κακοποιό»  Εφραίμ !

Όχι, αγαπητέ μου ! Δεν θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν από το γεγονός ότι θα μπεις σύντομα στην εφεδρεία ή στην ανεργία ! Δεν θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν από το γεγονός ότι αύριο θα μείνεις με σύνταξη 500 ευρώ και μισθό Βουλγαρίας ! Δεν θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν από τη χρόνια ανικανότητά τους και την αποτυχία τους να διαχειριστούν την Οικονομία 32 χρόνια τώρα ! Για σένα ενδιαφέρονται ! Ξέρουν ότι λειτουργείς σαν τα σκυλάκια του Παβλόφ… Σε έχουν εκπαιδεύσει να έχει τέτοια αντανακλαστικά και να σε χορεύουν στο ταψί ! Ξέρουν ότι θα σκύψεις το κεφάλι, ξανά , και θα αποπροσανατολιστείς, για να μη ψάξεις να βρεις ποιοι ΑΛΗΘΙΝΑ έφαγαν τους κόπους μιας ζωής, τις επιδοτήσεις της ΕΕ, το δημόσιο πλούτο της Ελλάδας ! Θα σου πετάνε τα ΜΜΕ ένα ξεροκόματο, πότε από Χριστόδουλο, πότε από Εφραίμ, για να σου λεηλατούν τον υλικό, αλλά κυρίως τον πνευματικό σου πλούτο και να κάνουν τις δουλειές τους…

Είσαι και είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Κι αύριο θα πάμε να τους ξαναψηφίσουμε ή θα απέχουμε ( ή θα ρίξουμε λευκό – άκυρο )  και θα τους αφήσουμε να αλωνίζουν στη χώρα μας και να εκμεταλλεύονται και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, την ώρα που έχουν εξασφαλίσει το μέλλον των δικών τους δισέγγονων... Όταν βγήκες αγανακτισμένος στους δρόμους σου πέταξαν το μπαλάκι » Βενιζέλος»  και ήρθαν οι έκτακτες εισφορές και το χαράτσι στη ΔΕΗ. Όταν βγήκες αγανακτισμένος στις παρελάσεις, που πέταξαν το μπαλάκι » Παπαδήμος»  για να κρυφτείς στο κλουβί σου και να σταματήσεις να διαμαρτύρεσαι… Τώρα που έρχονται νέα μέτρα 12 δισ. ευρώ, πέταξαν στην Αριστερά το θέμα » Εφραίμ»  για να λουφάξει και να σταματήσει να φωνάζει … Πως σε ξέρουν… Χρόνια τώρα μας ταϊζουν με τα κουτόχορτα της τηλεόρασης… Έχει μεγάλη διεισδυτικότητα η Νέα Εποχή σε όλους τους χώρους… » Αφιλοκερδώς»  βέβαια… Πάντα… Εξάλλου μετά το Χρηματιστήριο, τα δημόσια έργα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τώρα στα τρώνε φανερά όσα κέρδισες με μόχθο μιας ζωής, σπίτι, αυτοκίνητο, αποταμιεύσεις, εφάπαξ, μισθό ή σύνταξη… Ξέρουν να σε χορεύουν και να σε μαντρώνουν και να σε αποπροσανατολίζουν … Ακόμα κοιμάσαι ;;;

Ελευθερώστε τον Γέροντα Εφραίμ που συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων, ενώ γυρνούν ελεύθεροι όσοι λεηλάτησαν 30 χρόνια τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας και τα λεφτά των Ελλήνων !

Οδηγούν το 90% των Ελλήνων σε φτώχεια και ανεργία, χτυπούν τις Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες, και τώρα στρέφονται κατά του Αγίου Όρους! Κονίτσης Ανδρέας : Ας προσέξει πολύ η Πολιτεία …!! Η απάντηση ηχηρή ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !

Με το Χαράτσι στη ΔΕΗ το Υπουργείο Οικονομικών εμπαίζει και εκβιάζει, κάτι που θυμίζει χούντα ή Γερμανική κατοχή !

Μετέτρεψαν σε Ληστεία τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, ειδικά για Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες! Να παρέμβουν αμέσως Σαμαράς, Καρατζαφέρης και ο νέος πρωθυπουργός!

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s