Μετέτρεψαν σε Ληστεία τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, ειδικά για Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες!


Σε ληστεία πρωτοφανούς αγριότητας και ωμότητας εξελίσσονται τα χαράτσια στα ακίνητα, μέσω ΔΕΗ, που επέβαλλε η κυβέρνηση Παπανδρέου- Βενιζέλου στον ελληνικό λαό. Οι εξαιρέσεις για το χαράτσι είναι ελάχιστες, γιατί οι όροι που μπαίνουν είναι εξοντωτικοί, ειδικά για τις Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες. Η νέα κυβέρνηση, άμεσα, χωρίς καθυστέρηση, θα πρέπει να αποσύρει το αντισυνταγματικό χαράτσι ή να επιβάλλει γενναίες εκπτώσεις 50% για τις Οικογένειες τριτέκνων, πολυτέκνων, ανέργων και αναπήρων, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Επιπλέον, θα πρέπει να αποσυρθεί η φασιστική διάταξη που προβλέπει διακοπή ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν αυτά τα ποσά, από τη στιγμή που είναι άνεργοι ή έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις σε μισθούς ή συντάξεις. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτά της ληστείας και εξαπάτησης του ελληνικού λαού στις παρακάτω εφημρίδες

http://www.aspe.gr/images/stories/efimerides/89912.pdf

Χιουμοριστικό γκράφιτυ από το Ρέθυμνο, το οποίο στις περιπτώσεις των έκτακτων εισφορών,των φόρων και του χαρατσιού της ΔΕΗ, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα που ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες με παιδιά.

http://www.aspe.gr/images/stories/efimerides/83523.pdf

http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1804&Itemid=2

Καλούμε το νέο πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο και τους πολιτικούς αρχηγούς κ. Σαμαρά και κ. Καρατζαφέρη, στα πλαίσια του Συντάγματος, που προβλέπει αναλογικά βάρη στον φορολογούμενο πολίτη  και  προστασία των Πολύτεκνων Οικογενειών, να  ζητήσουν είτε την άμεση κατάργηση του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, είτε γενναίες εκπτώσεις σε αυτό, ανάλογα με τον αριθμό προστατευόμενων παιδιών κάθε οικογένειας, με οικογενειακά εισοδήματα χαμηλότερα των 70.000 ευρώ ετησίως.

Αλλιώς ο Ελληνικός λαός θα στραφεί και κατά της νέας συγκυβέρνησης, με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πιο έντονες από αυτές της 28ης Οκτωβρίου. Όποιο κόμμα της Ελληνικής Βουλής δεν υπερασπιστεί τους Έλληνες από τα άδικα και αντισυνταγματικά χαράτσια, δεν θα έχει δεδομένη τη ψήφο των Ελλήνων, όποτε γίνουν εκλογές. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Θέλουμε πράξεις και όχι ΛΟΓΙΑ του αέρα και υποσχέσεις . ΤΩΡΑ !

Ο Θεός δεν θα αφήσει τα παιδιά του! Η Παναγία και οι Άγιοι μας θα είναι κοντά μας και δεν θα αφήσουν τους νεοΗρώδηδες και τους συμβούλους τους να  εξοντώσουν τη νέα γενιά των Ελλήνων , σωματικά και ψυχικά !

Ελπίζουμε και στην ανεξαρτηρία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που θα πρέπει να διαφυλάξουν το Ελληνικό Σύνταγμα, ώστε να μην καταρρεύσουν όλοι οι θεσμοί της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτοί που έσβησαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, μέσα σε 10 χρόνια διέλυσαν την Ελλάδα και έκαναν τους Έλληνες άνεργους ή νεόπτωχους. Λεηλασία Χρηματιστηρίου, χρημάτων ασφαλιστικών ταμείων, επιδοτήσεων ΕΕ, ΜΙΖΕΝΣ, Ολυμπιακά και δημόσια έργα, των περιουσιών των Ελλήνων !

κ. Παπανδρέου, κ. Παπούλια, κ. βουλευτές, Μακαριώτατε, Σεβασμιότατοι, μπορείτε να απαντήσετε ; Ένας νεκρός διαδηλωτής και οι ηθικοί αυτουργοί ψηφίζουν στη Βουλή για να εξοντώσουν τα παιδιά των Ελλήνων !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/10/19/kapodistrias_ellas/

Γ. Παΐσιος: Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων η επιβολή του τέλειου ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου!

Διαβάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου και θαυμάστε με τι εκπληκτική ακρίβεια αυτός ο άγιος άνθρωπος είχε προβλέψει όλα όσα ζούμε σήμερα…
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε», με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε : «Ο λαός, καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν», για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ,πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
π. Παΐσιος, αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου, από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»

πηγή: Πενταπόσταγμα

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Μετέτρεψαν σε Ληστεία τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, ειδικά για Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες!

 1. Ο/Η petros λέει:

  Απαράδεκτα μέτρα. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνισμός.
  Πρέπει να επεμβούν άμεσα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
  και η Ακαδημία Αθηνών και ο Αρχιεπίσκοπος. Ντροπή σε
  όσους τα σκέφτηκαν και τα σχεδίασαν ! Θα μαυριστούν από τους
  Έλληνες στις επόμενες εκλογές, μαζί με όσους βουλευτές τα ψηφίσουν.
  Κύριοι της ΝΔ και του ΛΑΟΣ θα τα ψηφίσετε ; Θα δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο φόρο μέσω της ΔΕΗ ;

 2. Παράθεμα: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

 3. Παράθεμα: Μπορούμε ως Χριστιανοί να ψηφίσουμε αυτούς που “δολοφόνησαν” χιλιάδες Έλληνες και τώρα αυτοπαρουσιάζονται ως “αληθινοί άνθρωποι&

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s