κ. Παπανδρέου, κ. Παπούλια, κ. βουλευτές, Μακαριώτατε, Σεβασμιότατοι, μπορείτε να απαντήσετε ; Ένας νεκρός διαδηλωτής και οι ηθικοί αυτουργοί ψηφίζουν στη Βουλή για να εξοντώσουν τα παιδιά των Ελλήνων !


Πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε το θάνατο τραυματία διαδηλωτή ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που «δολοφονεί» τις Ελληνικές Οικογένειες και τα παιδιά τους. Οι ηθικοί αυτουργοί θα συνεχίσουν το έργο τους, θα ψηφίσουν την διάλυση του Ελληνικού Έθνους, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ, σε λίγο μέσα στη Βουλή. Η επιστολή που δημοσιεύεται στο μπλογκ Αντιαιρετικό Εγκόλπιο αποκαλύπτει ένα από τα πολλά, χιλιάδες δράματα που παίζονται μέσα στα σπίτια των Ελλήνων. Οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάστασης, όχι μόνο δεν λογοδοτούν, αλλά φυλάσσονται από στρατιές «πραιτωριανών» ! κ. Παπούλια, θα μείνετε στη θέση σας ; Μακαριώτατε, Άγιοι Αρχιερείς, θα συνεχίσετε να σιωπάτε ; Είστε ή δεν είστε πνευματικοί ταγοί του Έθνους και της Ορθόδοξης Εκκλησίας ; Θα τους αφήσετε να εξοντώσουν τα πνευματικά σας παιδιά ; Θα τους δεχθείτε στους ναούς, στις δοξολογίες, στις παρελάσεις ;  Εκατοντάδες  έχουν αυτοκτονήσει, χιλιάδες είναι σε κατάσταση απόγνωσης και περιμένουν να τους προστατεύσετε. Θα το τολμήσετε ; Ή  θα φανείτε κατώτεροι των Πατέρων μας ; Εμείς προσευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες τους…

( http://egolpio.wordpress.com/2011/10/20/epistolh/ )

Κωστή, συγχώρησέ με αν σε ψυχοπλακώσω, αλλά νιώθω την ανάγκη να τα πω κάπου χωρίς να με βλέπουν γιατί ντρέπομαι:

1. Την περασμένη Δευτέρα με ειδοποίησαν από τη Cyta με μήνυμα στο κινητό ότι αν σε δύο εργάσιμες δεν πληρώσω τους δύο λογαριασμούς του σταθερού συν τα έξοδα σύνδεσης από την αλλαγή εταιρείας, εξερχόμενες και internet κόβονται (84,14 ευρώ). Κι αυτό ενώ δεν έχω ακόμη εξοφλήσει ούτε τον ΟΤΕ ούτε τον τελευταίο λογαριασμό από τη σύνδεση της Cosmote, απ’ όπου παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο (124,5 + 88,40 ευρώ συν τόκους υπερημερίας), ενώ από τον ΟΤΕ ειδικά σήμερα έστειλαν και συστημένη επιστολή.

2. Έληξε από τις 26 Σεπτεμβρίου και ο δεύτερος λογαριασμός για το νερό, ο οποίος πάνω είχε την ένδειξη «ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ». Το νερό το μοιραζόμαστε με την κόρη της ιδιοκτήτριας, η οποία έχει δώσει το μερίδιό της και για τα δύο δίμηνα και το χάλασα (102,70 ευρώ συν τόκους υπερημερίας).

3. Στις 26 Οκτωβρίου λήγει ο δεύτερος λογαριασμός ρεύματος, επίσης με προειδοποίηση (234 ευρώ).

4. Στο φαρμακείο χρωστάω ήδη σχεδόν 150 ευρώ και αύριο θα χρεωθώ ακόμη 127 (σύνολο 277 ευρώ).

5. Στο ψυγείο είναι ένα μπολ με 4-5 ελιές και δύο αυγά και στο ντουλάπι μισό πακέτο μακαρόνια και στο πορτοφόλι μου μερικά εισιτήρια.

6. Ο εργοδότης εξακολουθεί προκλητικότατα να μην πληρώνει. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που πήρα λεφτά ήταν στις 7 Οκτωβρίου, 100 ευρώ.

7. Δανείστηκα από τον Α (όνομα κοινού φίλου) 50 κι από έναν άλλο φίλο μου 30 ευρώ, γιατί δεν είχα ούτε για ψωμί και εισιτήρια, χρήματα τα οποία τέλειωσαν.

8. Ξανάρχισαν οι κρίσεις πανικού και η αγοραφοβία που είχαν σταματήσει το 2002 και ξεκίνησα πάλι αντικαταθλιπτική αγωγή.

9. Η μάνα μου έπεσε στο μπάνιο, χτύπησε στην αριστερή μεριά, βογγάει και κλαίει συνεχώς και η παθολόγος μου είπε να μπει Νοσοκομείο για εξετάσεις, μήπως έχει σπάσει πλευρά. Ανέβαλα για σήμερα το Νοσοκομείο και πήγα για δουλειά, μήπως τον φωτίσει ο Θεός και μου δώσει κάνα φράγκο. Μου απάντησε ψυχραιμότατα ότι έχει μόνο 5 ευρώ (όλο 5 ευρώ έχει), παίζοντας ταυτόχρονα ένα κακό θέατρο ότι δήθεν λυπάται για τη μάνα μου.

10. Η σύνταξη της μάνας μου (550 ευρώ) μπαίνει την 1η Νοεμβρίου. Τα 250 πάνε στο ενοίκιο και τα 80 στα άμεσα δανεικά.

Με τα υπόλοιπα 220 τι να πρωτοκάνω;

Τα κλιματιστικά, με τα οποία ζεσταινόμαστε, χρειάζονται συντήρηση. Τις τελευταίες μέρες ξυλιάσαμε, ειδικά η μάνα μου, γιατί δεν έβγαζαν ζεστό αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βρω τουλάχιστον 60 ευρώ. Ακόμη κι αν τα βρω όμως, το ρεύμα από περίπου 60 το μήνα θα πηδήξει τουλάχιστον στο διπλάσιο.

Σκέφτηκα τις ενεργειακές σόμπες γιατί μου είπαν ότι χρειάζονται το 25% των ξύλων που καταναλώνουν οι μαντεμένιες, αλλά για σόμπα, σωλήνες μέσα έξω, τρύπες στους τοίχους, ξύλα κ.λ.π. θέλω ένα 600άρι τουλάχιστον, συν τα μούτρα ή ακόμη και τσακωμό με την ιδιοκτήτρια.

Τι να πρωτοθυμηθώ; Ότι δεν έχουμε ούτε απορρυπαντικό για να πλύνω τα ρούχα ούτε λεφτά για τα βρακιά μιας χρήσεως της μάνας μου που οσονούπω τελειώνουν;

Ότι έχουν τρυπήσει κάλτσες και εσώρουχα και δεν μπορώ να πάρω άλλα;

Ότι για να κλείσουν μια τρύπα στο μοναδικό τζάκετ που έχω μου ζήτησαν 60 ευρώ γιατί είναι δερμάτινο το πούστικο και με το τζιν κρυώνω ήδη από τώρα;

Ευτυχώς βρήκα μποτάκια που σου είχα πει κάποια στιγμή και πρώτα ο Θεός θα βγάλω χειμώνα. Και μέσα σ’ όλα αυτά, η Τράπεζα, που έχω να πληρώσω απ’ τον περασμένο Ιανουάριο, τηλεφωνεί συνεχώς στον έρημο τον εγγυητή, που δεν φταίει σε τίποτα.

Έψαξα για δουλειά, ημιαπασχόληση ή πλήρη και να φύγω απ’ αυτόν, αλλά τίποτα.

Κώστα, έχω ήδη ξεπεράσει από καιρό τα όριά μου. Προσπαθούσα να μην τα σκέφτομαι πολύ, αλλά μέχρι εδώ ήταν. Δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτ’ άλλο. Ο Θεός μ’ εγκατέλειψε.

Φοβάμαι πολύ για όσα έρχονται, νιώθω ότι σε λίγο δεν θα μου μείνει καθόλου ψυχραιμία.

Δεν μπορείς να βοηθήσεις πρακτικά ούτε ξέρω κανέναν που να μπορεί, αλλά τουλάχιστον δώσε τα ονόματά μας κάπου για προσευχή. Ούτε αυτό μπορώ να κάνω και νιώθω μεγάλο θυμό για τον Θεό.

Ο φίλος σου Κ

( http://www.egolpion.com/epistolh_1.el.aspx )

( http://egolpio.wordpress.com/2011/10/20/arxiereis_istoria/ )

Σήμερα, στην Ελλάδα του 2011, συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία του Ελληνισμού και η μεγαλύτερη αφαίμαξη ανθρώπινου δυναμικού μέσα στον 21ο αιώνα. Τα παιδιά των Ελληνικών Οικογενειών θεωρούνται αναλώσιμο είδος, τεκμήριο “πλουτισμού” και διώκονται απηνώς από σύγχρονους Ηρώδηδες και Μήδειες. Οι Ελληνικές Οικογένειες, ειδικά οι πολυμελείς, με 3 και άνω παιδιά,υποχρεώνονται εκβιαστικά, από ένα θεωρητικά μόνο “δημοκρατικό” καθεστώς να πληρώνουν αβάσταχτους φόρους, χαράτσια, έκτακτες εισφορές (με ταυτόχρονη μείωση μισθών, επιδομάτων ή με απολύσεις, ανεργία κλπ), με αποτέλεσμα να τίθενται σε απειλή η ζωή χιλιάδων παιδιών, αφού οικογένειες δεν έχουν να πληρώσουν στεγαστικά δάνεια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θέρμανση, τα απαραίτητα για ένδυση και σίτιση !!!

Αποκορύφωμα της ηθικής αναλγησίας και αθλιότητας είναι να απειλούνται οι Ελληνικές Οικογένειες με διακοπή ρεύματος, εν μέσω χειμώνα, αν δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι για τα 1-2 ακίνητα που έχει η μέση Οικογένεια. Ο ηθικός αμοραλισμός από τη συντεχνία των υπουργών μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης είναι πρωτοφανής. Χιλιάδες νέοι δεν έχουν ελπίδα εύρεσης εργασίας, ενώ εκατοντάδες είναι οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικής κρίσης και ανέχειας και απελπισίας ! Οι γεννήσεις έπεσαν από 120.000 το 2009 στις 85.000 το 2010, ενώ η μείωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη φέτος, θέτοντας ζήτημα επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους, σε λιγότερο από μια δεκαετία!(*)

Σήμερα οι Αρχιερείς μας καλούνται να αναλάβουν την ιστορική κληρονομιά που τους αναλογεί! «Πρώτοι οι ιερείς του Υψίστου έκλιναν ους ευήκοον εις την φωνήν της ελευθερίας και περιζωσάμενοι μετά της νοητής ρομφαίας του Ευαγγελικού λόγου το ξίφος του Άρεως, διέπρεψαν πολλαχώς εις τον Ελληνικόν αγώνα. Και τα ονόματα των εν Κωνσταντινουπόλει αθλησάντων Αρχιερέων θέλουν στολίζει δια παντός τας πρώτας σελίδας της νεωτέρας Ελληνικής ιστορίας».1

Και είναι πράγματι βαριά η ιερά παρακαταθήκη, όσο «βαρύ» είναι και το αίμα των Αρχιερέων που αντιστάθηκαν στον κατακτητή! Και ποιος δεν μπορεί να δει την απροκάλυπτη ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση της χώρας μας που κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξολοθρεύσει τον λαό της και να εκμηδενίσει την Εθνική κυριαρχία της! Ας σηκωθούν οι Αρχιερείς μας και ας ξεσηκώσουν το λαό σε αντίσταση χωρίς να φοβηθούν τη θυσία. Το αίμα των αγίων προκατόχων τους βοά!

Από τους 200 αρχιερείς, που υπήρχαν σ’ ολόκληρη την Οθωμανική αυτοκρατορία, μαρτυρούνται να έλαβαν ενεργό μέρος, στον αγώνα επώνυμα και αδιαμφισβήτητα, 73 Ιεράρχες, δοκιμάσθηκαν, φυλακίσθηκαν, βασανίσθηκαν κ.λπ. 42 αρχιερείς, και θυσιάσθηκαν για την ελευθερία, είτε από βασανιστήρια και θανατώσεις των Τούρκων είτε στις πολεμικές συρράξεις, 45 αρχιερείς.2

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός όταν απειλήθηκε από τους Γερμανούς με θάνατο προκειμένου να σταματήσει να ξεσηκώνει εξ άμβωνος το λαό είπε: «Οι στρατηγοί τουφεκίζονται, οι αρχιερείς απαγχονίζονται και είμαι έτοιμος προς τούτο».

Και «Ελληνικός λαός αποθνήσκει εκ πείνης. Ελληνική φυλή εξολοθρεύεται. Ποιούμεθα έκκλησιν και ικετεύομεν εκ βαθέων ψυχής ευρεθή τρόπος σταλούν οπωσδήποτε τρόφιμα, πάση θυσία. Θέτομεν διάθεσιν υμών άπασαν περιουσίαν Εκκλησίας Ελλάδος, άμφια ιερέων, αρχιερέων και τιμαλφή ναών και μονών»

Ο δε Χρύσανθος καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της φασιστικής Ιταλίας (ανήμερα μάλιστα στην εορτή της Παναγίας), απαριθμεί τις βαρβαρότητες των επιτιθεμέ­νων και τους καλεί «να αναλάβητε ζήλον Χριστού και να διαμαρτυρηθήτε και κινηθήτε και να κινήσητε τους λαούς υμών αξίως του αδικήματος, ίνα μάθωσι πάντες ως κοινόν εχθρόν να νομίζωσι τον άρπαγα…»3.

Αρνείται να συμμετάσχει στην επιτροπή υποδοχής των Γερμανών (μαζί με το Νομάρχη, το Δήμαρχο και το Φρούραρχο) κατά την είσοδό τους στην Αθήνα. «Έργο του Αρχιεπισκόπου δεν είναι να υποδουλώνει, αλλά να απελευθερώνει» ήταν η γενναία του απάντηση. Αλλά και όταν με κάποιον κλητήρα ενημερώθηκε ότι οι Γερμανοί στρατη­γοί θέλουν να μεταβεί ο Αρχιεπίσκοπος στη Μητρόπολη, για να τελέσουν δοξολογία επί τη αφίξει τους στην Αθήνα. «Ο πάντοτε ειρη­νικός και γαλήνιος Αρχιεπίσκοπος», σημειώ­νει ο πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Παρασκευόπουλος, «αποτόμως συνωφρυώθη, ηγέρθη και εν θυμώ και οργή, με τόνο φωνής, ον αδυ­νατώ να αποδώσω, απάντησε:

Ποιος είσαι συ; Πήγαινε, φύγε αμέσως…», και στην ερώτησή του: τι να απα­ντήσω στον κ. Δήμαρχο; του απαντά «να ειπής ότι σε έδιωξα»4.

Αλλά και όταν είχε παραδώσει τον αρχιεπισκοπικό θρόνο στον Δαμασκηνό δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή την Αντίσταση. Στο σπίτι του στην Κυψέλη λειτουργούσε κρυφά ασύρματος5 ο οποίος εμψύχωνε τον σκλαβωμένο λαό.

Ο Ελληνικός λαός περιμένει τους Αρχιερείς του. Καλές οι ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου αλλά δεν αρκούν. Ο Λαός χρειάζεται παραδείγματα και τα περιμένει από τους Πνευματικούς Ηγέτες του.

Τον Παπαφλέσσα όλοι τον μακαρίζουν, τι περιμένουν;

Κώστας Χ. Ναυπλιώτης

( http://www.egolpion.com/arxeiereis_istoria.el.aspx )

This entry was posted in Ελλάδα - Greece and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s