Ἀγκυρα Ελπίδας ο Χριστός. Έλληνες, ο Μόνος που δεν μας πρόδωσε, δεν μας πούλησε !


Άγκυρα  ελπίδας είναι ο Χριστός μας. Η Νέα Τάξη και η Νέα  Εποχή καταδικάζει σε αργό θάνατο τις Ελληνικές Οικογένειες και τα παιδιά τους. Η Ελλάδα ζει στο φασιστικό κλοιό του ΔΝΤ και των παραφυάδων του. Ο Ελληνικός λαός έχει μόνο μια διέξοδο :  Ιησούς Χριστός, μαζί με τη θριαμβεύουσα Εκκλησία ! Η Παναγία και οι Άγιοι μας δεν θα τους επιτρέψουν να μας εξοντώσουν ! ΟΧΙ ! Δεν θα προλάβουν, έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ! Αρκεί να αφεθούμε στη πρόνοια του Θεού, στις μεσιτείες της Παναγίας και των Αγίων, αρκεί να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε και να θρηνήσουμε για τις αμαρτίες μας και τα λάθη μας, αρκεί να βρέξουμε με δάκρυα το πετραχήλι του Εξομολόγου και να δεχθούμε μέσα μας το Σώμα και το Αίμα Ιησού Χριστού.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ( Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ) ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ἀγκυρα Ελπίδας ο Χριστός. Έλληνες, ο Μόνος που δεν μας πρόδωσε, δεν μας πούλησε !

  1. Παράθεμα: Ἀγκυρα Ελπίδας ο Χριστός. Έλληνες, ο Μόνος που δεν μας πρόδωσε, δεν μας πούλησε ! » Greece on WEB

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s