Συναυλίες Σταμάτη Σπανουδάκη σε Καβάλα ( Φιλίππους -31/08 ), Θεσσαλονίκη ( 1/9 ), Βόλο ( 2/9 ) και Αθήνα (9/9 ) : «ΘΕΛΩ ΝΑ ‘ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»! .


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ –  ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

«ΘΕΛΩ ΝΑ ‘ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

 Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων – 31 Αυγούστου

Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης – 1 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου – 2 Σεπτεμβρίου

Ωδείο Ηρώδου Αττικού – 9 Σεπτεμβρίου

 

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εμφανιστεί σε λίγα, μα πολύ αγαπημένα του μέρη: στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων στην Καβάλα (31/8), στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη (1/9), στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2/9) και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα (9/9). Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 9.00 μμ.

Οι συναυλίες αυτές θα μας δείξουν μια διαφορετική πλευρά του Σταμάτη Σπανουδάκη. Μια πλευρά πιο ώριμη, πιο άμεση και, σίγουρα, πολύ πιο προσωπική για να εκφράσει το πιο ουσιαστικό, κατά τον ίδιο, κομμάτι της μουσικο-στιχουργικής ψυχής του. «Είναι πολύ το λίγο», μοιάζει να είναι το νέο του στοίχημα.

Καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις, με τον ίδιο περισσότερο να «ακουμπάει» στις κιθάρες του, την Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», να γίνεται όχημα για τις καινούργιες και αγαπημένες τραγουδιστικές μελωδίες του, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη να ηγείται με το δυνατό βιολί του της 12μελούς καινούργιας ορχήστρας εγχόρδων, τον Τσίκο στα τύμπανα και τον Στέφανο Λαρεντζάκη στα κρουστά, χρόνια τώρα ακούραστους μαχητές στους «υπόγειους» αλλά και τόσο ιδιόρρυθμους ρυθμούς του συνθέτη, τον Νίκο Χατζόπουλο στο κοντραμπάσσο, να γεφυρώνει υπεύθυνα ρυθμό και μελωδία, και τον Δημήτρη Γιαννακάκη να αγκαλιάζει με τα πλήκτρα και τους ήχους του όλο αυτό το νέο μουσικό – ενορχηστρωτικό αξιοζήλευτο οικοδόμημα.

Θα ακούσουμε κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα ακόμη από τον δίσκο πού τώρα ετοιμάζει. Βέβαια, όσοι χρόνια τώρα αγαπάμε τον ίδιο και την μουσική του, δεν θα φύγουμε χωρίς να γεμίσουν τ´ αυτιά μας και με τις παλιότερες, αλλά ακόμη τόσο σημερινές αγαπημένες μουσικές στιγμές του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Καινούργιες μελωδίες λοιπόν, στίχοι αλλά και ενορχηστρωτικά ακούσματα, σε τέσσερις μοναδικές συναυλίες από τον ακριβοθώρητο, μα πάντα τόσο δικό μας Σταμάτη Σπανουδάκη.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Με κάθε εισιτήριο για όλες τις συναυλίες, οι θεατές θα αποκτήσουν *δωρεάν* τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου».

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (9/9) θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία». Η «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

Επίσης, μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2/9) θα διατεθεί για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών και στο Ιερό Ίδρυμα των Ανατολικορωμυλιωτών «Αγία Τριάδα».

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Αγορά εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά: 210 72 34 567

Internet: http://www.ticketservices.gr

ΣΥΝΑΥΛΙΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ)

KABAΛΑ

Περίπτερο ΕΟΤ-Κεντρική πλατεία Καβάλας,

Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων την ημέρα της συναυλίας,

ΔΡΑΜΑ Βιβλιοπωλείο «Τopquark», Τρικούπη 3,

ΚΟΜΟΤΗΝΗ Βιβλιοχαρτοπωλείο «Δημοκρίτειο» Δημοκρίτου 7Α,

ΞΑΝΘΗ Βιβλιοπωλείο «Πυργελή» Ανδρέου Δημητρίου 57,

ΣΕΡΡΕΣ Βιβλιοπωλείο «ΑΘΩΣ» Ομήρων 1,

ΣΥΝΑΥΛΙΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

PUBLIC, Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33,

PUBLIC, Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos

Ε.Ο. Θεσ/κης-Νέων Μουδανιών,

ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΒΟΛΟΣ)

ΒΟΛΟΣ

PUBLIC, Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9

Κινηματογράφος «ΑΧΙΛΛΕΙΟ»

Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου την ημέρα της συναυλίας

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ

Βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ»

( http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=216 )

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s