Γενοκτονία του Ελληνισμού! 30.000 γεννήσεις λιγότερες το 2010! Εγκληματικές ενέργειες της Νεοταξικής Κυβέρνησης !


ΣΟΚ! Με στοιχεία της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας οι γεννήσεις στην Ελλάδα από 117993  το 2009 έχουν πέσει στις 85.000 περίπου το 2010 και 2011 ( πηγή : Τύπος της Κυριακής, 21/08/2011 ) συμπεριλαμβανομένων και των γεννήσεων των παιδιών μεταναστών ! Ταυτόχρονα έχει αυξηθεί ο αριθμός των αμβλώσεων, έχει αυξηθεί ο αριθμός των πολιτικών » γάμων» και ο Ελληνισμός βυθίζεται στο χάος και στην εθνική εξαφάνιση. Κόμματα και επίσημη Εκκλησία ΣΙΩΠΟΥΝ ή μάλλον κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Υπεύθυνη γι’ αυτό το κατάντημα του Ελληνισμού, που βάζει νάρκη στο  δημογραφικό του ελληνικού έθνους και στην επιβίωση του, είναι η ΑΝΤΙΤΕΚΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΕΞΟΜΟΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1,2,3,4,5,6,7, ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ! ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΒΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ κύριοι Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( με τους συνεργάτες τους υφυπουργούς , ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ, ΑΔΙΚΑ, ΕΞΟΝΤΩΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,και γενικά όλων των οικογενειών με παιδιά !!!

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο γηροκομείο μέσα στα επόμενα 20 χρόνια και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ούτε η πατριωτική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, ούτε οι πατριωτικές δυνάμεις σε όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου από δεξιά μέχρι αριστερά. Σε λίγο οι εκκλησίες θα έχουν μείνει μόνο με γεροντάκια- στη κυριολεξία. Νέοι ιερείς και νέοι στους ναούς δεν θα υπάρχουν, ούτε νέοι να επανδρώσουν τα μοναστήρια, τους πνεύμονες της Ορθοδοξίας ! Τα Πατριαρχεία δεν θα έχουν ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες- μοναχές, να τα επανδρώσουν, το ίδιο και οι Ορθόδοξες ιεραποστολές !

Η ίδια σιωπή από τα ΜΜΕ , τους δημοσιογράφους, την Ακαδημία Αθηνών, τους συνδικαλιστές ! Η οικονομία της χώρας δεν θα μπορέσει να ανορθωθεί αν πληρώνει τόσους συνταξιούχους και τόσα λεφτά  για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του 30% του πληθυσμού , χωρίς εισφορές νέων στα ασφαλιστικά ταμεία. Και το χειρότερο είναι  ότι από τον  Αύγουστο έχει κορυφωθεί η επίθεση στα εισοδήματα των πολυμμελών Οικογενε ιών  με απίστευτες ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ σε μισθούς, ακίνητα, αυτοκίνητα, πράγμα που  θα επιδεινώσει το δημογραφικό δείκτη, οπότε περιμένουμε τα χειρότερα στις γεννήσεις, με πτώση τους ακόμα περισσότερο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ  ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ. ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ( ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΕΜΑΙΛ ), ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΕ 3,4,5,6,7,10,15 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΑΜΟ ΣΕ ΟΛΑ !

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΦΟΡΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  ΚΙΝΔΥΝΟ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ, ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ, ΣΤΑ ( ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ) ΟΠΛΑ !

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ…

ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ  Ή ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΡΕΠΟΥΣΗ…

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ…

ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΙΑΣ  ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

http://www.aspe.gr/images/stories/efimerides/24888.pdf  )

Advertisements
This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Γενοκτονία του Ελληνισμού! 30.000 γεννήσεις λιγότερες το 2010! Εγκληματικές ενέργειες της Νεοταξικής Κυβέρνησης !

  1. Παράθεμα: Πύρρο Δήμα, μοίρασε στους “νέους συντρόφους” σου ένα χάρτη της Βορείου Ηπείρου να δούνε κατά που πέφτει ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραπ

  2. Παράθεμα: Μπορούμε ως Χριστιανοί να ψηφίσουμε αυτούς που “δολοφόνησαν” χιλιάδες Έλληνες και τώρα αυτοπαρουσιάζονται ως “αληθινοί άνθρωποι&

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s