Μαύρος Αύγουστος για όλες τις Ελληνικές Οικογένειες! Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ μας! Η Παναγιά ας μας σκέπει από τους Νεοεποχίτες Κυβερνώντες !


Δυστυχώς, καθημερινά οι αποφάσεις των Νεοταξιτών κυβερνώντων είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ, ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ και ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ για ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. 15 μέρες στις παρακλήσεις μας σε όλους τους ναούς και τα μοναστήρια, ας παρακαλούμε την Υπεραγία Θεοτόκο, τη Σκέπη και Προστασία και Υπέρμαχο Στρατηγό του λαού μας, να μας απαλλάξει από τη λαίλαπα της νεοεποχίτικης επέλασης και να χαρίσει ΜΕΤΑΝΟΙΑ σε όλους μας.Γονατίζουμε μπροστά στον αληθινό Θεό, στη Μητέρα Του και στους αγίους Του και δεόμαστε και προσευχόμαστε να μας χαρίζουν υπομονή και καρτερία, δύναμη, ώστε η χώρα μας να περάσει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ κρίση και να βρεθεί κοντά στον αληθινό Θεό, Τον Οποίον λησμονήσαμε, υβρίσαμε, περιφρονήσαμε, από αδιαφορία, αμαρτία, αθεΐα, αιρετικές ή παραθρησκευτικές διδασκαλίες.

Λάβαμε την παρακάτω δημοσίευση.Συμφωνούμε και προσθέτουμε ότι η παρέμβαση της Ιεραρχίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας για την προστασία των Ελληνορθόδοξων Οικογενειών είναι αναγκαία και επιτακτική ανάγκη.Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδας και της Εκκλησίας. Πιστεύουμε, όμως, επιπλέον ότι ο κάθε Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός πρέπει να είναι τίμιος και ηθικός και αλληλέγγυος στη σωτηρία της Ελλάδος.

Δεν είναι ηθικό, δεν είναι χριστιανικό να μην κόβουμε ( ή να μη ζητάμε ) αποδείξεις, να μην δηλώνουμε όλα τα εισοδήματά μας ( και κυρίως όσοι έχουν τεράστιες απολαβές και μεγάλες καταθέσεις και μεγάλη ακίνητη περιουσία ), να κάνουν απολύσεις άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης ή να  έχουν επιχειρήσεις και χρήματα στο εξωτερικό τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα, αδελφοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που ζουν στα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.

Φρονούμε, επίσης, ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ΚΥΡΙΩΣ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ. Όσο οι περισσότεροι Έλληνες θα είναι μακριά από την Ορθόδοξη Εκκλησία, τον Χριστό και τα Μυστήρια που άφησε, όσο πολλοί ζουν μέσα σε αιρέσεις, παραθρησκείες, παγανισμό- νεοειδωλολατρία και αθεΐα, όσο δεν εκκλησιαζόμαστε κάθε Κυριακή, όσο ζούμε μέσα στα πλαίσια του άκρατου ατομικισμού,της αποθέωσης ομάδων, κομμάτων, χρήματος και εξουσίας, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΟΣΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΣΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ, ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ, αργά αλλά σταθερά. ΌΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΝΟΕΙ και  ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟΝ  ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ  ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Σας καλούμε όλους να προστρέξουμε στους Αγίους μας που εορτάζουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στη Παναγία μας όλο το α’  δεκαπενθήμερο του Αυγούστου,και να τους παρακαλέσουμε να μεσιτεύσουν στον Τριαδικό Θεό, στο Κύριο μας Ιησού Χριστό, να ελευθερώσει την πατρίδα μας από τη Νέα Κατοχή, να μας προστατεύσει από τις αιρέσεις και τις παραθρησκείες που λυμαίνονται τη χώρα μας, να μας λυτρώσει από τους άρπαγες που κατασπατάλησαν και κατατρώγουν το Δημόσιο πλούτο της χώρας μας ( αμετανόητοι και «μύστες» απόκρυφων θρησκειών ), να μας χαρίσει μετάνοια, ταπείνωση, ζωή κοντά Του και Αιώνια Ζωή.

Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιο, Τριάς Αγία Δόξα σοι.

Μαύρος Αύγουστος για όλες τις Ελληνικές Οικογένειες

Τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από το Υπουργείο Οικονομικών( με αναδρομική ισχύ από το Γενάρη του 2011 ) θα πλήξουν με πρωτοφανή σκληρότητα όλες τις Ελληνικές Οικογένειες, αλλά ιδίως όσες έχουν παιδιά κάτω των 30 ετών( ανήλικα, φοιτητές- σπουδαστές, στρατεύσιμο ή άνεργα ), αφού σε όλα μέτρα ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΜΑΙΛ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ :

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Οικονομικών κ. Βενιζέλο,

αξιότιμοι κύριοι υπουργοί και βουλευτές,

από 1ης Αυγούστου συντελείται ένα πρωτοφανές, άδικο και αναποτελεσματικό χτύπημα κατά των Οικογενειών μας, ειδικά όσων έχουν πολλά παιδιά ( από 3 και πάνω ), αφού στα νέα μέτρα , έκτακτες εισφορές στο μισθό ή στη σύνταξη, αναδρομική επιβολή εισφοράς υπέρ ανέργων 3% στους μισθούς, έκτακτη εισφορά στα πολυμορφικά αυτοκίνητα, αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε ακίνητα και ΦΑΠ, πρόστιμα για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα, δεν λαμβάνετε υπόψη σας τον ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ( ανήλικα, σπουδάζοντα, στρατεύσιμα ή άνεργα ) κάθε οικογένειας.

Είναι άξιο απορίας πως η Ελληνική Πολιτεία δεν σκέφτεται πριν επιβάλλει αυτά τα άδικα, άνισα και εξοντωτικά μέτρα.

Σας ζητούμε να επιβάλλετε κλιμακωτές μειώσεις στις έκτακτες εισφορές και φόρους και πρόστιμα ως ακολούθως :

Έκπτωση 10% ανά παιδί μέχρι 26 ετών στο ποσοστό των διαφόρων έκτακτων εισφορών και προστίμων και φόρων.

Ένας τρίτεκνος να έχει μείωση 30% στις εισφορές υπέρ ανεργίας ή στο εισόδημα ή στο φόρο ακίνητης περιουσίας.

Ένας πεντάτεκνος να έχει έκπτωση 50% στις αναλογούσες σε αυτόν  έκτακτες εισφορές κλπ

 Για να υπάρχει δίκαιη κλιμάκωση, μπορείτε να εξαιρέσετε από τις εκπτώσεις αυτές όσους πχ έχουν 2 παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 60.000 ευρώ και κλιμακωτά 10.000 εισοδηματικό όριο για κάθε οικογένεια με επιπλέον παιδί ( 70.000 ο τρίτεκνος, 80.000 ευρώ ο τετράτεκνος κλπ ), με βάση τη τωρινή τους οικογενειακή κατάσταση. Κάποιος που είναι αποδεδειγμένα άνεργος τώρα, δεν θα πρέπει να καταβάλλει έκτακτες εισφορές για προηγούμενα έτη.

Σας καλούμε να σκεφτείτε με βάση τη κοινωνική δικαιοσύνη και την ισόνομη κατανομή των βαρών στις Οικογένειες μας. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβάλλετε αναδρομικά όλα αυτά τα μέτρα, τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά.

Με εκτίμηση

Υπογραφή, ιδιότητα, διεύθυνση

Προώθηση στα εμαιλ του Υπουργείου Οικονομικών :

minister@minfin.gr

alternate.minister@minfin.gr

alterminister@minfin.gr

venizelos@parliament.gr

http://www.facebook.com/notes/petros-politeknos/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/210658008979970  )

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Μαύρος Αύγουστος για όλες τις Ελληνικές Οικογένειες! Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ μας! Η Παναγιά ας μας σκέπει από τους Νεοεποχίτες Κυβερνώντες !

  1. Παράθεμα: Μαύρος Αύγουστος για όλες τις Ελληνικές Οικογένειες! Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ μας! Η Παναγιά ας μας σκέπει από τους Νεοεποχίτες Κυβερνώντ

  2. Παράθεμα: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s