Η Ελληνική κυβέρνηση διαλύει την οικογένεια, «δολοφονεί» τα νέα παιδιά της Ελλάδος και η επίσημη Εκκλησία σιωπά ! Σήμερα, με το μεσοπρόθεσμο,ξεκινά νέα ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΟΧΗ για την Ελλάδα! Αντισταθείτε, προσευχηθείτε !


Έλληνες, σε λίγες ώρες η χώρα μας θα βρίσκεται κάτω από Νέα Κατοχή, μπαίνει σε μια φάση ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, με τις υπογραφές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Έλληνες, η Ελληνική κυβέρνηση, αντί να βρει τα τρισεκατομμύρια ευρώ που έχουν φυγαδεύσει λίγοι, μεγάλοι φοροφυγάδες, σε χώρες του εξωτερικού, αποφάσισε να διαλύσει την Ελληνική Οικογένεια, βάζοντας αβάσταχτους ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ στις οικογένειες των Ελλήνων.

Χιλιάδες Οικογενειάρχες και οι μισοί νέοι είναι ΑΝΕΡΓΟΙ, οι Τρίτεκνες και οι Πολύτεκνες της Ελλάδος βρίσκονται σε απόγνωση και απελπισία, αφού στα νέα μέτρα ( όπως μας καταγγέλουν πολλοί Οικογενειάρχες ) δεν λαμβάνουν υπόψη τους οι κυβερνώντες τον αριθμό των παιδιών, ενώ τους φορολογεί με βάση τα εισοδήματα προηγούμενων χρόνων, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τη τωρινή οικονομική τους κατάσταση.

Έλληνες, την ώρα αυτή που τα «κατοχικά στρατεύματα» βρίσκονται προ των πυλών, την ώρα αυτή που τα «κατοχικά ΜΜΕ» σπέρνουν την τρομοκρατία στον ελληνικό λαό, η επίσημη Εκκλησία αναλώνεται σε  μια ανακοίνωση-χάδι προς εκείνους που καταχρέωσαν τη Χώρα και τώρα προσπαθούν -δήθεν -να την σώσουν , στην ουσία , όμως, «εξοντώνουν»  τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ,την οποία οδηγούν είτε στην ανεργία, είτε στην εξαθλίωση, είτε σε εκούσια μετανάστευση !

Έλληνες, εμείς εδώ και μερικά χρόνια «ζητιανεύαμε» την αγάπη σας για την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή και το τεράστιο εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό της έργο. Ζητούσαμε την αγάπη σας για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας. Τώρα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα :  τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης λεηλατούν χιλιάδες ευρώ από κάθε ελληνική οικογένεια και χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες με δυσκολία πλέον μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, Οικογένειες με 2 παιδιά, Οικογένειες με 3 ,5 , 6, 8, 10 παιδιά.

Πως θα έρθουμε εμείς να ζητήσουμε τον οβολό τους για το έργο της Εκκλησίας, όταν βλέπουν την επίσημη Εκκλησία να ΣΙΩΠΑ μπροστά σε αυτόν τον ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ φορολογικό ΤΥΦΩΝΑ ; Πως θα ζητήσουμε, εμείς, την αγάπη τους, όταν βλέπουν την επίσημη Εκκλησία να συναγελάζεται με αυτούς που καταστρέφουν τις Οικογένειές τους, όταν βλέπουν την επίσημη Εκκλησία να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ στην υποθήκευση της Ελλάδας, στη ΝΕΑ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ, στη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ  ;

Όταν δεν μπορεί ο άλλος να βγάλει το μήνα, όταν δεν μπορεί να θρέψει και να σπουδάσει τα παιδιά του, θα ήταν άτοπο για εμάς να συνεχίσουμε τις εκκλήσεις για προσφορές για το έργο της Εκκλησίας, της οποίας κάποιοι επίσημοι εκπρόσωποι τρώνε και  πίνουν ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ,δηλαδή το ποίμνιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας  ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, σε μια ιδιότυπη ΚΑΤΟΧΗ, σε μια ΝΕΑ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ.

Έλληνες, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί ( οι πολιτικοί του μεσοπροθέσμου )  που μας οδηγούν στην ισόβια αγχόνη, δεν έχουν θέση μέσα στις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Όσοι εξοντώνουν τις Οικογένειες των Ορθόδοξων Χριστιανών ( και όλων των Ελλήνων ), όσοι «δολοφονούν» τις ελπίδες και τα όνειρα των παιδιών μας, των νέων, δεν έχουν θέση μέσα στους ναούς αλλά και μέσα στις καρδιές των Νεοελλήνων.

Έλληνες, δεν ελπίζουμε σε ανθρώπους και ακόμα περισσότερο σε ανθρώπους που είναι πιόνια  παγκόσμια λεσχών, κερδοσκόπων ή στοών. Ελπίζουμε μόνο στο Θεό, στη Παναγία, στους Αγίους και σε εκείνους τους Πνευματικούς μας Πατέρες που δεν θα μας αφήσουν ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ μπροστά στη λαίλαπα, οικονομική και πνευματική, που έρχεται από την Εσπερία, από τον «δυτικό χριστιανισμό» που ζητάει μέσω των επίσημων Κυβερνήσεών του την ταπείνωση και την πώληση της Ελλάδας και του λαού της !

Έλληνες, ενωθείτε γύρω από την οικογένειά σας, γύρω από την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη μας. Ότι και να γίνει, από αύριο αρχίζουμε την αντίσταση απέναντι στη ΝΕΑ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ που θα μας επιβληθεί μέσω του μεσοπροθέσμου. Αγκαλιάστε τα νέα παιδιά, στηρίξτε ο ένας τον άλλο μέσα στις ενορίες μας, μαζί με εκείνους τους Επισκόπους και ιερείς που έχουν αντιληφθεί το ρόλο των νεοταξικών κυβερνήσεων !

Ελλήνοπουλα,  όπου κι αν βρεθείτε μετανάστες σε όλο το κόσμο, να κρατήσετε μέσα σας τον Χριστό και την Ορθοδοξία.  Ελληνόπουλα, να βοηθήσετε από όπου κι αν βρίσκεστε τον Ορθόδοξο Ευαγγελισμό των Εθνών. Έλληνες του εξωτερικού, τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό ιδιότυπη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ , στηρίξτε εσείς ,όσο μπορείτε, την Ορθόδοξη Ιεραποστολή.

Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι πρέπει η Εκκλησία της Ελλάδας, της Κρήτης, οι Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων, να εκπονήσουν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, περιορίζοντας τις δαπάνες Μητροπόλεων και Ναών, τα οικοδομικά έργα σε όλη την Ελλάδα ( αλλά και στην ιεραποστολή ), και να δώσουν το βάρος στη στήριξη, ηθική και οικονομική, σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Να δημιουργηθεί σε κάθε Μητρόπολη και σε κάθε ενορία ταμείο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και στήριξης του Ελληνικού λαού.

Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής θα αναστείλει τη λειτουργία του «άχρι καιρού», αφού κάνει το τελευταίο άρθρο για όλες τις ορθόδοξες ιεραποστολικές σελίδες Μητροπόλεων, ιεραποστολών και ιεραποστολικών Συλλόγων.  Αφήνουμε την Ελλάδα μας στα χέρια του Ιησού Χριστού  και στη σκέπη της Παναγίας Μητέρας Του και καλούμε όλους τους Έλληνες να αντισταθούν προσευχητικά στη νέα λαίλαπα σε βάρος των Οικογενειών, των Τρίτεκνων, των Πολύτεκνων, των νέων ανθρώπων, των παιδιών μας. 

Είμαστε μαζί με όλους εκείνους που σήμερα αγωνίζονται για να προστατεύσουν από την υποθήκευση της πατρίδας μας , μαζί με εκείνους που αγωνίζονται για να σώσουν την Ελλάδα από δημογραφική και πνευματική κατάρρευση, στην οποία -δυστυχώς- οδηγεί το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ . Άβουλοι, δειλοί και μοιραίοι, πουλάνε τον αέρα, το νερό, αυτό το χώμα το ποτισμένο με το αίμα Αγίων και Μαρτύρων και Νεομαρτύρων, αφήνοντας ανέγγιχτους αυτούς που 30 χρόνια έφαγαν τρισεκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού. Απαιτούν από Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες να ζουν με τα μισά λεφτά από όσα ζουν αυτοί! Απαιτούν να ζουν οι νέοι εργαζόμενοι με 500 ευρώ, ενώ εκείνοι λαμβάνουν πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα!  Απαιτούν να ζουν οι νέοι ως άνεργοι, ενώ τα δικά τους παιδιά τα στέλνουν σε ακριβά Πανεπιστήμια του εξωτερικού και τα αποκαθιστούν !

Καλούμε όλους τους Πατριάρχες και  Επισκόπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας να απαιτήσουν από τους  Έλληνες Πολιτικούς να προστατεύσουν την Ελληνική Οικογένεια, τους ανέργους ή τους νέους. Τους καλούμε να εκμεταλλευτούν την εναπομείνασα εκκλησιαστική περιουσία και να βοηθήσουν, πρώτα πνευματικά και μετά και υλικά, τους Έλληνες που  δέχονται σκληρή οικονομική και πνευματική επίθεση ( Κάρτα πολίτη, πλήρης κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, αφόρητη προπαγάνδα από κύκλους Πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων και «πνευματικών ανθρώπων» που διοχετεύουν ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ αντιλήψεις στην Ελληνική κοινωνία στα ΜΜΕ, στα σχολικά βιβλία, παντού  .. ).

Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιο. Τριάς Αγία Δόξα σοι.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Η Ελληνική κυβέρνηση διαλύει την οικογένεια, «δολοφονεί» τα νέα παιδιά της Ελλάδος και η επίσημη Εκκλησία σιωπά ! Σήμερα, με το μεσοπρόθεσμο,ξεκινά νέα ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΟΧΗ για την Ελλάδα! Αντισταθείτε, προσευχηθείτε !

 1. Ο/Η giorgos λέει:

  ##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
  ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
  ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 2. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Θα μας επιτρέψετε να έχουμε αμφιβολίες για την εγκυρότητα του βιβλίου αυτού και του συγγραφέως του.
  Κατά τα άλλα, σίγουρα δεν είναι δημοκρατικό και χριστιανικό να υπάρχουν- ειδικά σήμερα- μυστικές εταιρίες και μυήσεις σε «στοές», οι οποίες να ελέγχουν τα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων και το 90% του πλούτου όλης της γης, ενώ δισεκατομμύρια είναι στα όρια της πτώχειας ή πεθαίνουν. Εμείς πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό και τούτον Εσταυρωμένο και Αναστημένο. Αυτό μας αρκεί, δεν μας νοιάζουν επίγειες βασιλείες,αν δεν έχουν Χριστοκεντρικό χαρακτήρα, αν δεν έχουν ζωή μετανοίας, προσευχής, Μυστηριακή ζωή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s