Ουρανοπολίτης από το πρωί ο μικρός 7χρονος Χρήστος ! Χριστός Ανέστη, Χρήστος Ανέστη !


Από σήμερα ο μικρός Χρήστος Σιούτζος διακονεί σαν «παπαδάκι» στο Ουράνιο Θυσιαστήριο, κοντά στον Αναστημένο μας Κύριο και ευρίσκεται στην αγκαλιά της Παναγίας Μητέρας Του, της Ζωοδόχου Πηγής! Ως άγγελος θα διακονεί άχρι καιρού και στους απέραντους αιώνες  την Ουράνια Θεία Λειτουργία, υποδεχόμενος όσους η ανθρώπινη κακία ή ανοησία στέλνει στην Ουράνια μακαριότητα της Βασιλείας των Ουρανών. Οι προσευχές του θα δίνουν δύναμη και κουράγιο στους δικούς του να υπομείνουν καρτερικά αυτή τη δοκιμασία του προσωρινού αποχωρισμού τους από τον  μικρό Χρήστο.


Στον π. Διονύσιο και την κατ’οίκον εκκλησία του, ευχόμαστε «Καλή Ανάσταση, Καλό Παράδεισο» για το παιδί τους. Να έχουν, κατά το δυνατόν ανθρωπίνως, τη χαρμολύπη της Αναστάσεως του Κυρίου μας. Συλλυπητήρια, λοιπόν, αλλά και συγχαρητήρια, π. Διονύσιε, γιατί παρά τον προσωπικό σου πόνο ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ ( ζητώντας τη μη δίωξη του 25χρονου )  στο ηθικά παρηκμασμένο και αλλοτριωμένο ( από τον υλισμό και την αθεΐα ) Πανελλήνιο ! Συγχαρητήρια γιατί από σήμερα η κατ’ οίκον εκκλησία σου, απέκτησε μέλος στην Επουράνια Εκκλησία, βαπτισμένο, χρισμένο και μέτοχο του Σώματος και Αίματος του Χριστού σε κάθε Λειτουργία,  !

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να γίνει αυτή η «θυσία» του παιδιού σου, η αιτία να σταματήσει αυτό το βάρβαρο, αντιχριστιανικό και ανούσιο έθιμο το βράδυ της Ανάστασης, για να σωθούν στο μέλλον άλλα παιδιά, αλλά και μεγάλοι, οικογενειάρχες ! Κι αυτό θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο για το παιδί σου και η μεγαλύτερη παρηγοριά, να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή τη κακόγουστη κατάσταση.

Δυστυχώς, πάτερ Διονύσιε, η Ελλάδα θρηνεί τα παιδιά της. Ένας 23χρονος στη Σάμο νεκρός από υπερβολική λήψη αλκοόλ, 2 οικογενειάρχες, 30 και 39 ετών, στη Ρόδο από βεγγαλικά, μια 16 χρονη στο Ρέθυμνο της Κρήτης από υπερβολική λήψη αλκοόλ, άλλος 16χρονος στη Κρήτη, αυτόχειρας, άλλος 40χρονος αυτόχειρας στο Ηράκλειο Κρήτης... Και αναφέρομαι σε γεγονότα μόνο του τελευταίου μήνα. Η Ελλάδα χωρίς Χριστό και Εκκλησία  «τρώει» τα παιδιά της ! Και ο μικρός Χρήστος στην πύλη του Παραδείσου έχει να διακονήσει πολλές ψυχούλες που χάνονται ! Όπως , λοιπόν, σήμερα το παιδί σου  γίνεται Ουρανοπολίτης και το συντροφεύουν οι προσευχές όλης της Εκκλησίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης,όπου υπάρχουν Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι , έχεις χρέος να παλέψεις ( μαζί με όλους τους ιερείς μας ) να κάνεις όλους τους Έλληνες Ουρανοπολίτες, οδηγώντας τους στη μετάνοια-εξομολόγηση, στη Θεία Κοινωνία, στη μεταμόρφωση, στην Ανάσταση ! Και ένα ακόμα πιο δύσκολο έργο : να μεταμορφώσεις σε Ουρανοπολίτη και τον 25χρονο που σκότωσε το παιδί σου.

Σήμερα ο Χρήστος εκοιμήθη και ανέστη στη Βασιλεία των Ουρανών. Ας γίνει η  δική του κοίμηση η αιτία για την αναγέννηση και Ανάσταση όλων των Ελλήνων,  μαζί με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους και όλη τη θριαμβεύουσα Εκκλησία, από περάτων έως περάτων της γης !

http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=418

Advertisements
This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ουρανοπολίτης από το πρωί ο μικρός 7χρονος Χρήστος ! Χριστός Ανέστη, Χρήστος Ανέστη !

  1. Παράθεμα: Ουρανοπολίτης από το πρωί ο μικρός 7χρονος Χρήστος ! Χριστός Ανέστη, Χρήστος Ανέστη ! » Greece on WEB

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s