Έκτακτη Ανακοίνωση-Έκκληση των Φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Ινδονησία.


Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί. Η ποικιλοτρόπως δοκιμαζόμενη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ιάβα της Ινδονησίας ,αντιμετωπίζει τώρα ένα ακόμα σοβαρότατο πρόβλημα.

Στο Boyollali της Κεντρικής Ιάβας ,όπως μας ενημέρωσε ο π.Μεθόδιος Sri Gunarjio που υπηρετεί εκεί, υπάρχει σε εξέλιξη το εξής πολύ σοβαρό θέμα.

Στην περιοχή που υπάρχει το νηπιαγωγείο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και ακριβώς πίσω από το κτίριο του νηπιαγωγείου, πουλιέται ένα οικόπεδο,το οποίο ενδιαφέρεται να αγοράσει ένας φανατικός ετερόδοξος, με απώτερο σκοπό,να πλήξει το έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας  και να κλείσει το ορθόδοξο νηπιαγωγείο.

Το οικόπεδο στοιχίζει 3500 ευρώ και η αγορά του θα βοηθήσει πολύ και τώρα και μελλοντικά το έργο του Ορθόδοξου  κλιμακίου στο Boyollali..

Σε περίπτωση όμως που ο φανατικός ετερόδοξος πετύχει την αγορά και προχωρήσει στα ύπουλα σχέδιά του ,τότε το έργο του π.Μεθοδίου θα δεχθεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα και οι προοπτικές θα είναι δυσοίωνες,για το μέλλον της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην περιοχή αυτή.


Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ,όπου πολλοί κλείνονται στον εαυτό τους και όπου κατά τον λόγο του Θεού «ψυγήσεται η αγάπη των πολλών»(Ματθ.24,12) ,πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι του Θεού,που επιμένουν να ελεούν.

Ευχόμαστε η Πρόνοια του Δωρεοδότη Θεού να αναδείξει και στην προκειμένη περίπτωση μικρούς η μεγάλους δωρητές ,που θα βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστεί και το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα, που εμφανίστηκε στο Boyollali και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν για την αγορά του οικοπέδου μπορούν να καταθέσουν , οποιοδήποτε ποσό μπορούν σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς,  το συντομότερο δυνατόν.

1.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ /66046796

ΙBAN : GR 66 0120 5450 0000 0006 6046 796

BIC :EMPOGRAA.((Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

 

2. Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.

(IBAN -GR 6102604690000640100058162)

(Δικαιούχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

Υπενθυμίζουμε στους δωρητές ότι εκδίδονται για τις δωρρές τους αποδείξεις για φορολογική χρήση.

Για του Φίλους της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Ινδονησία.

π.Δημήτριος Αθανασίου.

 

( http://ierapostoliko.blogspot.com/2011/01/blog-post.html )

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s