Έκτακτο : Εκατοντάδες συρρέουν από το πρωί στο μνήμα του Χριστόδουλου ( ΑΜΕΝ ). Το Σάββατο ο β’ τόμος ( Σαββατιάτικη Δημοκρατία ). Την Κυριακή αφιέρωμα στο Χριστόδουλο της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ της Κυριακής!


Ήταν απίστευτες οι ύβρεις και οι ελεεινολογίες που εξεστόμησαν σε δημοφιλές μπλογκ της Θεσσαλονίκης αφιονισμένοι νεοπαγανιστές, αυτοαποκαλούμενοι εθνικοί κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ώστε αναγκάστηκαν οι διαχειριστές να αφαιρέσουν τα ιερόσυλα και βέβηλα ( για οποιοδήποτε νεκρό ) σχόλια !

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκκλησιαστικής ιστοσελίδας ΑΜΕΝ, από το πρωί, και παρά την δυνατή βροχή, δεκάδες, εκατοντάδες ιερείς και λαϊκοί, Ορθόδοξοι Χριστιανοί προσέρχονται στον τάφο του μακαριστού Χριστόδουλου και προσεύχονται και εναποθέτουν …

…  στεφάνια και λουλούδια. Σύμπας ο Ελληνισμός, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης, προσεύχεται νοερά για τον μακαριστό Χριστόδουλο για να έχει καλή Ανάσταση, αλλά και για την Ανάσταση του Γένους μας. Αναλυτικά το ρεπορτάζ στο ΑΜΕΝ.

 

Οι προκλήσεις  των νεοπαγανιστών -δωδεκαθεϊστών, με ύβρεις κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας,οι  εκκλήσεις για δολοφονίες Χριστιανών από εγκάθετους ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ παγανιστές-εθνικούς, εντός και εκτός Ελλάδος, το μίσος κατά του Ιησού Χριστού και των εκπροσώπων της Ορθόδοξης  Εκκλησίας, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν υπόγεια ρεύματα συνεργασίας ΑΘΕΩΝ, ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ και ΠΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

Πίσω από τα αντιεκκλησιαστικά και δήθεν αθεϊστικά μπλογκ, που κινούνται είτε στον «αριστερό», είτε στο «δεξιό» χώρο, υπάρχουν στρατευμένοι, αργυρώνητοι επαγγελματίες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Είναι φανερό ότι υπάρχει κοινή ΠΗΓΗ των χλευαστικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, κοινός στόχος και προσπάθεια πρόκλησης ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ και ΔΙΩΓΜΟΥ κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Απλά,  στους αριστερούς παρουσιάζονται μεταμφιεσμένοι ως «άθεοι» , γιατί ο παγανισμός ή η αρχαία εθνική θρησκεία θα τους δημιουργούσε αποστροφή, ενώ στους δεξιούς παρουσιάζονται ως «εθνικοί» και «αρχαιολάτρες», για να τους παρασύρουν. Ευτυχώς η πλειοψηφία των σοβαρών ανθρώπων που ασχολούνται με το διαδίκτυο και την μπλογκόσφαιρα αρχίζει να κατανοεί ότι κάτι το ύποπτο υπάρχει στη ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ του μίσους και των κρυφοφασιστικών επιθέσεων κατά της Εκκλησίας. Φυσικά, για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανενημέρωτων παρουσιάζονται οι ίδιοι ως οι » αυθεντικοί» αριστεροί ή δεξιοί ( κατά περίπτωση ) και ρίχνουν δηλητήριο με κύριο στόχο την Εκκλησία μας.

Ο ρόλος έχει ξεσκεπαστεί. Βουλιάζουν μέσα στο βούρκο της σαπίλας που κουβαλούν μέσα και έξω από τη ψυχή τους. Είναι βαθιά δυστυχισμένοι, άδειοι, κούφιοι και το μόνο που έχουν να πουν είναι ότι «η Εκκλησία φταίει για όλα», ακόμα και ο νεκρός -μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος! Αυτοί είναι που σέβονται τις απόψεις των άλλων ; Αυτοί είναι που σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα ; Αυτοί είναι που – δήθεν- υπηρετούν σε οργανώσεις προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων ; Αυτοί είναι που  δίνουν «πιστοποιητικά» ελληνικότητας ;

Παρ’ όλα αυτά ο Ελληνικός λαός τους γυρνά καθημερινά την πλάτη. Αρχίζει και μαθαίνει. Οι διάφοροι παγανιστικοί εκδοτικοί οίκοι κλείνουν, τα έντυπά τους και τα βιβλία τους μένουν απούλητα ( στο μεταξύ κάποιοι πλούτισαν και … εξαφανίστηκαν, λες και τους άρπαξαν ΝΕΦΕΛΙΜ ! ). Οι νεοπαγανιστικές ομάδες πολεμούν η μια την άλλη, ενώ προσπαθούν να μεταφέρουν την ΑΝΟΗΣΙΟΛΟΓΙΑ τους και την ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ τους και στο εξωτερικό, προκαλώντας με τις ανιστόρητες μπουρδολογίες τους και την αδυναμία τους να καταλάβουν έστω και απλές ανακοινώσεις διχόνοιες στον απόδημο Ελληνισμό.

Φυσικά όλοι αυτοί έχουν πάρει τις απαντήσεις από τον Ανώνυμο Απολογητή. Και, επειδή έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα είτε για τα σχόλια τους σε εφημερίδες, σε Πανεπιστήμια, σε ιστοσελίδες, στη τηλεόραση, σχολιάζουν τώρα ανώνυμα στο διαδίκτυο, για να μην εκτεθούν πάλι, όντας ήδη εκτεθειμένοι.

Ο Ελληνικός λαός ξέρει. Και γι’ αυτό εξαντλήθηκε ο α’ τόμος του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ το προηγούμενο Σάββατο. Έτσι η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα επανακυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη 27/01 τον α’ τόμο και το Σάββατο 29/01 θα κυκλοφορήσει κανονικά ο β ‘ τόμος (  καλύτερα να κάνετε παραγγελία στον εφημεριδοπώλη, πριν εξαντληθεί ).

Επιπλέον, την Κυριακή 30/01 η εφημερίδα ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα έχει αφιέρωμα στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Και πάλι θα εξαντληθεί, οπότε πρέπει να προλάβουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μετά την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία να το αγοράσουν.

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 συμπληρώνονται  χρόνια από την ΚΟΙΜΗΣΗ του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Αθήνας και όλης της Αττικής θα συρρεύσουν κατά δεκάδες ή εκατοντάδες στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών αυτό το ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ιεράρχη και να προσευχηθούν  για την ΑΝΑΠΑΥΣΗ της ψυχής του, την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και την                 ( πνευματική, ηθική, οικονομική )ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ακόμα και νεκρό φοβούνται τον Χριστόδουλο τα αληθινά φασιστοειδή τύπου Ροΐδη! Υστερικές, κατινίστικες φωνές από την κοινοπραξία Νεοεποχιτών ” αθέων- παγανιστών”! Πανικός από τις χιλιάδες που συνέρρευσαν στα μνημόσυνα και από την κυκλοφοριακή επιτυχία του βιβλίου για τον Χριστόδουλο!

Χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί συμπροσευχήθηκαν στο μνημόσυνο του Αρχ. Χριστόδουλου στη Παναγίτσα Φαλήρου. Σε αυτά τα μνήματα ακουμπά η Ελλάδα !

Η αλβανική κυβέρνηση Μπερίσα  με νόμο προσπαθεί  να φιμώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία και να καταργήσει τα θρησκευτικά σύμβολα ( Σταυρό, εικόνες ) από τα ελληνικά σχολεία της Β. Ηπείρου. Αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις των Ορθοδόξων Χριστιανών ( Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Ελληνόβλαχων, Αλβανών ), αλλά και άλλων θρησκευτικών ομάδων.

About ierapostoli2011

Student
This entry was posted in Canada, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Καναδάς, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s