Ακόμα και νεκρό φοβούνται τον Χριστόδουλο τα αληθινά φασιστοειδή τύπου Ροΐδη! Υστερικές, κατινίστικες φωνές από την κοινοπραξία Νεοεποχιτών » αθέων- παγανιστών»! Πανικός από τις χιλιάδες που συνέρρευσαν στα μνημόσυνα και από την κυκλοφοριακή επιτυχία του βιβλίου για τον Χριστόδουλο!


Ακόμα και νεκρό φοβούνται τον Χριστόδουλο τα φασιστοειδή τύπου ( κρυφοναζιστικές ιδέες και αποκρυφιστικές – ρατσιστικές   αντιλήψεις γεμίζουν τα ανώνυμα κείμενά τους ) Ροΐδη-Λασκαράτου, οι βόθροι των μπλογκς, με τις φανερές ρατσιστικές και αντιχριστιανικές κορώνες τους απέναντι στην Εκκλησία και τους ιερωμένους, την Παναγία, τις εικόνες, τα ιερά  και τα όσια της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ρε κουτά, μην τρομάζετε. Έχει «πεθάνει» ο Χριστόδουλος . Ιδού και η φωτό, όχι τίποτα άλλο, μην μας πάθετε και τίποτα από το άγχος σας…

O ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…

Και έσπευσαν να ετοιμάσουν εμετικά αφιερώματα, φοβούμενοι την επιρροή ενός «νεκρού» Επισκόπου στην Ελληνική κοινωνία ! Δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι, τρέμουν και τη σκιά του ! Και φυσικά, απομονώνοντας κείμενά του ή εκφράσεις του, για μια ακόμα φορά, επώνυμα ή ανώνυμα, προσπαθούν να τον » εξοντώσουν», μετά τη φυσική του φθορά από τις φασιστικές, ρατσιστικές, στοχοποιημένες επιθέσεις εναντίον του, όσο ήταν στις επάλξεις του αγώνα. Νοιώθουν ότι δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν ούτε μετά θάνατον! Νοιώθουν ότι είναι αδύναμοι, μικροσκοπικοί, συμπλεγματικοί, κομπλεξικοί μπροστά στο μεγαλείο του Χριστόδουλου. Άρρωστοι ψυχικά, μαζεύουν όλη την λέρα και το κατακάθι της ψυχής τους και τελικά τα εμέσματά τους γυρνάνε πάνω τους, βουτηγμένοι μέσα στο βόθρο της ανωνυμίας και της λάσπης κατά ενός νεκρού. Γελάμε μαζί τους, γιατί είναι τόσο τρομαγμένοι και τζούφιοι, άσφαιροι.

Προσπαθούν να κρατηθούν με νεκρο-συλείες, ιερ0-συλείες, χωρίς να σέβονται τις πεποιθήσεις των Ορθόδοξων Χριστιανών. Αυτοί που λένε ότι- δήθεν- σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις απόψεις των άλλων, χυδαιολογούν- δημόσια ή ιδιωτικά, ανώνυμα ή επώνυμα-  στο διαδίκτυο, στα βιβλία, στις εφημερίδες, παντού, χλευάζοντας όσα δεν τους αρέσουν.  Ελεεινολογούν, καταδικάζουν και έχουν γίνει κριτές των πάντων, έχοντας εκπορνεύσει την ελληνική κοινωνία με διάφορες ιδεολογίες αθεϊστικού ή παραθρησκευτικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό και ζηλεύουν, γιατί βλέπουν Επισκόπους που τους οποίους πολέμησαν λυσσαλέα, να έχουν την Αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ακόμα και μετά θάνατον. Βλέπουν όλους τους εκκλησιομάχους να χάνονται και να ξεχνιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά τα Εκκλησιαστικά πρόσωπα να μένουν αθάνατα, αιώνια στις καρδιές των πιστών.

Ζητούν την εξόντωση της Εκκλησίας και, με χαρά, θα εξόντωναν όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Νοσταλγούν, άθεοι και παγανιστές μαζί – ίσως και άτομα παραχριστιανικών αμερικάνικων οργανώσεων και παραθρησκειών – αρουραίοι του διαδικτύου, να μετατρέψουν την Ελλάδα και την Κύπρο σε  Αλβανία του Εμβέρ Χότζα. Αλλά θλίβονται γιατί παρά τον ανηλεή πόλεμο, τις άθλιες συκοφαντίες, τα εμετικά αντιεκκλησιαστικά δημοσιεύματα, τους οχετούς και τη μαύρη, γκαιμπελική προπαγάνδα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξοντώσουν την Εκκλησία και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Δεν έχουν καταφέρει να καταργήσουν τις χριστιανικές γιορτές, όπως έκανε ο Χίτλερ στη Ναζιστική Γερμανία  που κατήργησε τα Χριστούγεννα ή όπως έκανε ο Λένιν στη Ρωσία που έσφαξε κατά χιλιάδες παπάδες, μοναχούς , κατέστρεφε εικόνες, λείψανα κλπ.

Ενσπείρουν το αντιθρησκευτικό  ΜΙΣΟΣ κατά της Εκκλησίας, των Επισκόπων και των πιστών, στοχοποιώντας τους και καλώντας σε » ιερό πόλεμο» κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Απλά, όμως, πρέπει να ξέρουν ότι με αυτή τη μεθοδολογία αποδεικνύουν την ΗΤΤΑ τους και την αδυναμία τους. Σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν !

Δεν μιλάνε με τόση λύσσα κατά των εμπόρων ναρκωτικών που εξοντώνουν τόσες ψυχές…

Δεν μιλάνε με τόση λύσσα κατά των εμπόρων ανθρώπινων ψυχών, που πρέπει να  τις βρωμίσουν για να ανέλθουν ψηλά , για να κερδίσουν χρήμα και δόξα…

Δεν μιλάνε με τόση λύσσα κατά των ανθρώπων εκείνων που οδηγούν τόσες ψυχές στην αυτοκτονία, λόγω οικονομικής κρίσης…

Ο Χριστόδουλος τους φταίει, ακόμα και νεκρός  !

Και μόνο αυτό αρκεί να δείξει πόσο ΓΕΛΙΟΙ είναι ή μάλλον, πόσο αδίστακτοι επαγγελματίες, αργυρώνητοι αντιεκκλησιαστές και φασίστες είναι.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξυπνήσει, η νέα γενιά πρέπει να αφυπνιστεί και να καταλάβει ΠΟΙΟΙ είναι ΕΚΕΙΝΟΙ που τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ και ΓΙΑΤΙ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, γιατί τα γράφουν και τι κερδίζουν. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει γιατί η Νέα Εποχή και η Νέα Τάξη έχουν στοχοποιήσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και την Εκκλησία. Ο Ελληνικός λαός έχει υποχρέωση να πληροφορηθεί αν υπάρχουν παραθρησκευτικές ή παραχριστιανικές οργανώσεις , εντός και εκτός Ελλάδας, που χρηματοδοτούν ή στηρίζουν την αντιεκκλησιαστική προπαγάνδα και τις φασιστικές- ρατσιστικές επιθέσεις κατά Εκκλησιαστικών προσώπων. Οι αγνοί αριστεροί και δεξιοί πρέπει να μάθουν, αν υπάρχουν συμφέρονται που κινούν τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας και γιατί τέτοιο μένος, τέτοια λύσσα, τέτοιο μίσος, από ανθρώπους που προβάλλουν την «ανεκτικότητα» ή τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Είναι σαφές ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά… Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι το αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν το παιχνίδι τους!

Διάφορα σχόλια από μπλογκ για τον Χριστόδουλο και τις επιθέσεις εναντίον του :

Ελληνορθόδοξος : ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ… ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ!

www.olympia.gr : Ο ηγέτης που έφυγε νωρίςμε σχόλια για την προσφορά του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Χριστοδούλου )

Χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί συμπροσευχήθηκαν στο μνημόσυνο του Αρχ. Χριστόδουλου στη Παναγίτσα Φαλήρου. Σε αυτά τα μνήματα ακουμπά η Ελλάδα !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ακόμα και νεκρό φοβούνται τον Χριστόδουλο τα αληθινά φασιστοειδή τύπου Ροΐδη! Υστερικές, κατινίστικες φωνές από την κοινοπραξία Νεοεποχιτών » αθέων- παγανιστών»! Πανικός από τις χιλιάδες που συνέρρευσαν στα μνημόσυνα και από την κυκλοφοριακή επιτυχία του βιβλίου για τον Χριστόδουλο!

 1. Ο/Η Στέλιος λέει:

  Το πνεύμα το πονηρό ενεργεί στους υιούς της απειθείας, κατά τον απ Παύλο. Να γιατί εναντιώνονται χρησιμοποιώντας ΑΝΟΜΑ μέσα όπως την ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, την ΔΙΑΣΤΡΕBΛΩΣΗ, τον ΧΛΕΥΑΣΜΟ και το ΨΕΜΑ.

 2. Παράθεμα: Επανακυκλοφορεί ο α’ τόμος του βιβλίου του Χριστόδουλου ( εφημερίδα Δημοκρατία ). Το Σάββατο ο β’ τόμος ( Σαββατιάτικη Δημοκρατία ). Την

 3. Ο/Η Ευσέβιος λέει:

  Αντίχριστοι, ανθέλληνες, απάτριδες, μητραλοίες, σιωνισταί, μασώνοι, ετεροκινούμενοι, οι κρυπτόμενοι υπό την ταμπέλαν Ροιδη.

 4. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Κι όμως. Για τους ίδιους όλα αυτά θα θεωρηθούν «εγκωμιαστικά σχόλια». Το αρρωστημένο ψυχικό,
  σχιζοφρενικό τους μίσος κατά της Εκκλησίας δεν τους αφήνει περιθώρια να αντιληφθούν βασικά πράγματα.
  Δηλαδή, πχ ο κάθε Επίσκοπος έχει και προσωπικές απόψεις σε διάφορα θέματα, πέρα από τα αναλλοίωτα
  δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ότι πχ στην Εκκλησία υπάρχουν άγιοι, χλιαροί ακόμα και πεπτωκότες
  Επισκοποι, ιερείς και πιστοί. πχ Ότι δεν είναι δυνατόν να εκφέρεις γνώμη για κάθε εκκλησιαστικό πρόσωπο,
  χωρίς να έχεις ιστορικές ή εκκλησιαστικές γνώσεις, πέραν όσων έχουν φυτευθεί ( εξαιτίας διαφόρων κόμπλεξ,
  συμπλεγμάτων ) στο σκοτισμένο μυαλό τους.Είναι τυφλοί, οδηγούν τους ανθρώπους στον αντιεκκλησιαστικό
  σκοταδισμό, ποτίζουν τις αθώες ψυχές με μίσος κατά του Χριστού και της Εκκλησίας, ενώ αφήνουν στο απυρόβλητο
  μεγάλους εγκληματίες, όπως εμπόρους ναρκωτικών και ψυχοναρκωτικών… Ευτυχώς, όμως, όσοι διαβάζουν
  πίσω από τις λέξεις, βλέπουν την πνευματική τους μονομέρεια, το τυφλό ΜΙΣΟΣ και το ρατσιστικό πάθος κατά
  της Ορθόδοξης Εκκλησίας…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s