Πώς η εταιρεία χιλιαστών ( μαρτύρων Ιεχωβά ), «Σκοπιά»,εξαπατά τα μέλη της λέγοντας τους ότι η θεολογία των Πατέρων της Εκκλησίας για την Ψυχή, δεν είναι βιβλική αλλά… πλατωνική! Ομιλία-βίντεο του π. Αντωνίου για τη Σκοπιά το 1995 ( και είναι επίκαιρη ακόμα και σήμερα, γιατί δικαιώνεται ! )


Για μια ακόμα φορά φανατικοί ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, μέλη – πλασιέ της αμερικάνικης εκδοτικής πολυεθνικής εταιρίας Σκοπιά, προσπαθούν μέσω διαδικτύου ( πλέον ) να αυξήσουν τα » θύματα»  της αμερικάνικης εταιρίας- πυραμίδας και να τα  μετατρέψουν σε ισόβιους-πειθήνιους χορηγούς-πλασιέ της Εταιρίας Σκοπιά INC. Έτσι, κατασκευάζουν ανώνυμα μπλογκ προκειμένου να εξαπατήσουν ανενημέρωτους πολίτες σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου προσπαθούν να παραχαράξουν την Ορθόδοξη πίστη και να την κατασυκοφαντήσουν. Πέρα, λοιπόν, από τη συνεχή καταλαλιά και κατάκριση στην οποία πέφτουν καθημερινά, μεταμφιέζονται υποκριτικά,φορούν προσωπεία και μάσκες, υποκρίνονται, συκοφαντούν, αλλοιώνουν  την ΑΛΗΘΕΙΑ χάριν μιας αμερικάνικης εταιρίας με θρησκευτικό μανδύα.

O πατήρ Αντώνιος μιλάει για τη Σκοπιά το 1995. 16 χρόνια μετά τα λόγια του είναι πάντα επίκαιρα. ( Αντιαιρετικό εγκόλπιο μπλογκ )


Ανανέωση 17/11/11 Επεξηγήσεις για την τιμή προς τον Σταυρό, την ύλη και την Παναγία. ( link  ) Πανομοιότυπες επιθέσεις μαρτύρων Ιεχωβά, νεοπαγανιστών και αθέων κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με συκοφαντίες και απίστευτες παρανοήσεις, ενδεικτικό του χαμηλού διανοητικού τους επιπέδου, των βαριών ψυχώσεων και νευρώσεων που τους προκαλεί η εμπάθεια κατά της Εκκλησίας !

Υ. Γ  Στο τέλος του άρθρου διαβάστε όλοι το βιβλίο Ορθόδοξης κατήχησης, ΕΦΟΔΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ( ειδικά όσοι ετερόδοξοι ή αλλόδοξοι επιθυμούν να γίνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί ) του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου.

Και όλα αυτά τα κάνουν αυτοί οι κρυπτόμενοι – ανώτερα στελέχη των ΜΤΙ , μη μπορώντας να εξηγήσουν στα ίδια τους τα μέλη :

1) Γιατί άλλαξαν το κεντρικό τους δόγμα για το 1914 μέσα στο 2010, εξαπατώντας εδώ και 120 χρόνια εκατομμύρια δύσμοιρους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν.

2) Πως γίνεται οι κατά φαντασίαν «άγιοι» της Σκοπιάς ( οι ρέκορντμαν σε πωλήσεις εντύπων της Σκοπιάς ! ) αυξάνουν κάθε χρόνο με ραγδαίους ρυθμούς, φτάνοντας το 2010 στις 11.200 περίπου, ενώ θα έπρεπε να μειώνονται όσο πλησιάζει το … τέλος! Όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι της Σκοπιάς, κάποια στιγμή, θα λογοδοτήσουν μπροστά στα μέλη της Σκοπιάς που εξαπάτησαν, παρουσιάζοντας τις αλλαγές στο κεντρικό δόγμα της Σκοπιάς ως «αλήθειες»  που είπε -δήθεν- ο Θεός-Ιεχωβά στο Κυβερνών Σώμα. Φυσικά έχουν ευθύνη για τα ψέματα, τις απάτες, τις συκοφαντίες κατά της Εκκλησίας και απέναντι στο Θεό. Αλλά δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να τους κρίνουμε.Ο Θεός να τους συγχωρέσει και να τους φωτίσει.

Οι Μάρτυρες τής Σκοπιάς, αντί να δουν τις ειδωλολατρικές Πλατωνικές και Γνωστικές απόψεις τους, κατηγορούν ψευδώς την Εκκλησία τού Κυρίου γι’ αυτό που κάνουν οι ίδιοι!

Περιεχόμενα

* 1. Οι «γνωστοί-άγνωστοι» της Βικιπαίδεια

* 2. Μια συνολική Ορθόδοξη απάντηση για τα περί «αθανασίας της ψυχής»

* 3. Η Βίβλος διδάσκει όχι μόνο ότι υπάρχει ψυχή χωριστά από το σώμα, αλλά και πως αυτή δεν πεθαίνει μαζί με το σώμα

* 4. Οι Πατέρες επικαλούνται την Βίβλο και τους Αποστόλους για τη διδασκαλία τους περί μιας «κατά χάρη» αθάνατης ψυχής

* 5. Η πανάρχαια πίστη της Ορθοδοξίας: Ιουστίνος

* 6. Η πανάρχαια πίστη της Ορθοδοξίας: ο Θεόφιλος Αντιοχείας

* 7. Η πανάρχαια πίστη της Ορθοδοξίας: ο Ειρηναίος

* 8. Υπήρξε ποτέ ζήτημα δυαλισμού και «πλατωνικού τύπου» υποτίμησης του σώματος από τους Πατέρες;

* 9. Τις «πηγές» και τη «βιβλιογραφία», κύριοι της ‘Σκοπιάς’, οφείλετε να τις σέβεστε

* 10. Πώς να φέρετε σε μια διασκεδαστική αμηχανία τα όργανα της ‘Σκοπιάς’: Θνητοψυχισμός

* 11. Τα δόγματα της Εκκλησίας δεν είναι ούτε «στοχασμός», ούτε «φιλοσοφική» ενασχόληση

* 12. Πώς να φέρετε σε μια διασκεδαστική αμηχανία τα όργανα της ‘Σκοπιάς’: Πλατωνική ρίζα στην άρνηση της θεότητας του Ιησού Χριστού

* 13. Οι εξωτερικές, γλωσσικές επιρροές της φιλοσοφίας ξεκινούν από την Καινή Διαθήκη

* 14. Παράρτημα: το τριμερές της ψυχής στην Καινή Διαθήκη και τους Πατέρες

* 15. Επίλογος

1. Οι «γνωστοί-άγνωστοι» της Βικιπαίδεια

Το παρόν άρθρο, γράφτηκε επειδή η προκλητικότητα μερικών φανατικών της «Σκοπιάς», μας έκανε να ασχοληθούμε και πάλι με αυτούς, με σκοπό να ενημερώσουμε τον ανύποπτο αναγνώστη.

Πρόκειται για άτομα που είναι οπαδοί των δογμάτων της αμερικάνικης χιλιαστικής εταιρείας των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» (συχνά θα τους αναφέρουμε ως ΜτΙ), και δρούσαν για καιρό στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια, δημιουργώντας όλα τα λήμματα που έχουν σχέση με την αίρεση αυτή, ενώ παράλληλα, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και αλλοιώσεις σε κάθε κείμενο που παρουσίαζε τη θέση της Εκκλησίας.

Αυτοί λοιπόν, δημιούργησαν δύο blog στο διαδίκτυο όπου απέκρυψαν με δόλο τα πιστεύω τους, ώστε να αναρτούν εκεί διάφορα «άρθρα» και αποσπάσματα κειμένων, κομμένα και ραμμένα σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους, παριστάνοντας τους «ουδέτερους» μελετητές των θρησκειών! (είναι τόσο… «ουδέτερα» τα θέματά τους, που όλα κινούνται ενάντια στην Εκκλησία, ενώ συμφωνούν 100% με τα δόγματα της «Σκοπιάς»).

Κατά την πάγια τακτική μας, δεν θα πληροφορήσουμε για τη διεύθυνση των blog. Άλλωστε έχουν μηδαμινή αναγνωσιμότητα. (Μάλιστα, κατά ένα περίεργο τρόπο, μεγάλο μέρος των επισκέψεων των blog προέρχεται πάνω από 70 χώρες του κόσμου! Προφανώς, οι οπαδοί της «Σκοπιάς» ενημέρωσαν τις οργανώσεις τους στην Ελλάδα και άλλα κράτη για να μαζέψουν επισκέψεις. Όμως δεν σκέφτηκαν πόσο αφύσικο θα φαίνεται, ένα νέο, ελληνικό blog, να έχει επισκέψεις από την Ινδία, την Αφρική και τα νησιά… Φίτζι!).

Οι οπαδοί της «Σκοπιάς» λοιπόν, ήρθαν κατ’ επανάληψη σε δύσκολη θέση στη Βικιπαίδεια, από ορθοδόξους. Τότε ακριβώς έμαθαν τι σημαίνει ο όρος «βιβλιογραφία». Δυστυχώς όμως, ακόμα και αυτό το πολύτιμο βοήθημα της επιστήμης, το χρησιμοποίησαν σύμφωνα με το δόλιο πνεύμα της «Σκοπιάς». Στο ένα από τα blog τους, βρίσκει κανείς διάφορα κομμάτια κειμένου έκτασης 10-20 σειρών είτε σε πληκτρολογημένο κείμενο είτε σε σκαναρισμένη εικόνα, παρμένα από διάφορα βιβλία (συχνά μάλιστα, από συγγραφείς που διαφωνούν κάθετα με τα δόγματα της «Σκοπιάς»), αποκομμένα όμως από τα συμφραζόμενα ώστε να βγάζουν όποιο νόημα τους βολεύει! Πρόκειται για ελεεινή συμπεριφορά προς τη βιβλιογραφία.

Για παράδειγμα, είναι τραγικό να βλέπεις κομμένο απόσπασμα που να αναφέρει απλά ότι οι Χριστιανοί υπό τον Κύριλλο Αλεξανδρείας απώθησαν τους Εβραίους εκτός της πόλης (βλ. και άρθρο περί Υπατίας), με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται σαν ένα ανεξήγητο γεγονός! Διότι, οι οπαδοί της «Σκοπιάς» απέκρυψαν το κυριότερο: ότι λίγη ώρα πριν γίνει αυτό, είχε εκτελεστεί άρτια ένα εγκληματικό σχέδιο που είχαν εκπονήσει οι ηγέτες των Εβραίων της Αλεξάνδρειας. Σε μια ενέδρα θανάτου όπου καραδοκούσε μεγάλος αριθμός οπλισμένων Εβραίων, παγίδευσαν τους Χριστιανούς με έναν ψεύτικο συναγερμό πυρκαγιάς και τους «κατέσφαξαν» όπως σημειώνει ο χρονογράφος Θεοφάνης[1]!

Είναι απίστευτο ότι αποσιώπησαν την ουσία του γεγονότος, όμως για τέτοιους ΨΕΥΤΕΣ και ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ μιλάμε…

Κατά τον τρόπο αυτό, έχουν γεμίσει τα blog τους με κείμενα που έχουν φτιαχτεί ώστε να αφήνουν απατηλά υπονοούμενα κατά της Εκκλησίας και των Πατέρων, ενώ προβάλουν τα δόγματα της «Σκοπιάς» ή την επίσημη βίβλο τους, τη «Μετάφραση του Νέου Κόσμου», αυτό το αντιεπιστημονικό τερατούργημα που είναι φτιαγμένο με σκοπό να υπηρετήσει τα δόγματα που έχει εφεύρει η εταιρεία[2]. (Aν και απέκρυψαν τη θρησκευτική τους ταυτότητα, εντούτοις έκαναν μια σημαντική γκάφα: στα blog βρήκαμε αρκετές αναφορές και ολόκληρα άρθρα που αφορούν τη «Μετάφραση του Νέου Κόσμου» των ΜτΙ! Μόνο οι ίδιοι θα μπορούσαν να φτιάξουν άρθρο για το παίνεμα αυτής της «μετάφρασης», ειδικά όταν η εταιρεία έχει παραχαράξει τη Βίβλο, προσθέτοντας 237 φορές(!) τη λέξη «Ιεχωβά» στην Καινή Διαθήκη, μια λέξη ανύπαρκτη σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χειρόγραφο ή μαρτυρία που αφορά το κείμενο της Καινής Διαθήκης[3]).

Σε μερικά λοιπόν από τα κείμενα που φτιάχνουν, επιτίθενται στην Εκκλησιαστική πίστη περί ψυχής. Επειδή οι ΜτΙ πιστεύουν ότι η ψυχή πεθαίνει μαζί με το σώμα, λένε ότι αυτό που οι Πατέρες της Εκκλησίας διδάσκουν ως «αθανασία της ψυχής», είναι τάχα πλατωνικής προέλευσης και αποτελεί διδασκαλία ΕΝΑΝΤΙΑ στη Βίβλο!

(να επισημάνουμε ότι στο ένα τους blog, βάζουν μόνο αποσπάσματα κειμένων όπως είπαμε, ενώ στο άλλο blog αναρτούν ολόκληρα δικά τους άρθρα στα οποία βάζουν από κάτω υποσημειώσεις και βιβλιογραφία παριστάνοντας τους… «επιστήμονες», λες και στο διαδίκτυο υπάρχουν μόνο αγράμματοι που δεν θα καταλάβουν τις απάτες τους…)

Αυτό το παραμύθι περί ψυχής, προσπαθούσαν να το περάσουν και στη Βικιπαίδεια, και για να «τεκμηριώσουν» τις ασυναρτησίες αυτές, χρησιμοποιούσαν τμήματα από βιβλία θεολόγων και τα διέστρεφαν για να δείξουν -αν είναι δυνατόν- ότι οι ορθόδοξοι θεολόγοι, συμφωνούν… με τη «Σκοπιά»!

Φυσικά, το να ισχυρίζεσαι ότι οι ορθόδοξοι θεολόγοι (π.χ. Ιω. Ζηζιούλας, Ανδρ. Θεοδώρου, Κων. Σκουτέρης κ.ά.) συμφωνούν με τους χιλιαστές, είναι από μόνο του κάτι εντελώς ασυνάρτητο και ανάξιο λόγου. Παρά ταύτα, όλα τα παραθέματα που προσκόμισαν, απαντήθηκαν ένα προς ένα με χρήση άλλων αποσπασμάτων, από τους ίδιους θεολόγους, ώστε να φανεί η παραχάραξη.

Κι όμως: παρά τις απαντήσεις που πήραν, και παρά το γεγονός ότι διασύρθηκαν ενώπιον όλων για τις αθλιότητες αυτές, εντούτοις έφτιαξαν blog όπου γράφουν και πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Αυτό δείχνει ότι το ζήτημα των οπαδών της «Σκοπιάς», είναι δυστυχώς θέμα ψυχιατρικής εξέτασης και όχι θρησκευτικών πεποιθήσεων[4]

Η συνέχεια του άρθρου εδώ στην ιστοσελίδα της ΟΟΔΕ

( http://www.oodegr.com/oode/filosofia/skopia_pateres_filosofia_1.htm )

Ανανέωση ( 12/01/2011 ) : Το νέο όνομα τής Σκοπιάς και το όνομα: «Χριστιανοί». Οι Μάρτυρες της Σκοπιάς , σήμερα εμμένουν στο να  αυτοαποκαλούνται «Χριστιανοί Μάρτυρες τού Ιεχωβά», ώστε να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τους απληροφόρητους ότι δήθεν είναι χριστιανική η αμερικάνικη θρησκευτική εκδοτική εταιρία Σκοπιά.

Ανανέωση :  Λέει ο Φλορόφσκυ ότι η διδασκαλία τών Ορθοδόξων Πατέρων είναι… Πλατωνική; ( 10/1/2011 ) . Και άλλες διαδικτυακές απάτες ανώνυμων υψηλόβαθμων στελεχών της Σκοπιάς που αποδεικνύουν ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και στοιχειωδώς ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ακαλλιέργητοι και τυφλά φανατισμένοι κατά της Εκκλησίας, προκειμένου να στηρίξουν την εταιρία Σκοπιά Α.Ε και τις παρανοϊκές της διδασκαλίες , για να κρατούν τα δύστυχα μέλη τους ισόβια σκλάβους- πλασιέ μιας αμερικάνικης αίρεσης!

Άλλα άρθρα σχετικά με τις απάτες της αμερικάνικης εταιρίας Σκοπιάς :

«Όποιος δεν φάει από το Σώμα μου και δεν πιει το Αίμα Μου δεν έχει ζωή μέσα του». ( Ιωαν, 6 : 40-60 )

Ντοκουμέντα από την Εταιρία Σκοπιά και τις ψευτοπροφητείες της.

Για ποιους είναι η Βασιλεία των Ουρανών ; Για όλους τους ανθρώπους, όπως τονίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία  ή μόνο για 144.000 εκλεκτούς, όπως ισχυρίζεται η αμερικανική πολυεθνική εκδοτική εταιρία ( με θρησκευτικό μανδύα ) Σκοπιά ;

Η ΓΕΝΙΑ TOΥ 1914;

ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ

ΝΕΟ ΦΩΣ: «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ Ο ΘΕΟΣ;»

Η «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ» ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ

 

Η προσπάθεια του Ρόδερφορδ να συμβιβαστεί με τον Χίτλερ

Ο Πατήρ είναι «Μείζων» του Υιού και ο Υιός «Κρείττων» των αγγέλων

Το Φιάσκο του 1925 – Εκατομμύρια Ήδη Ζώντων Ουδέποτε Θέλουσιν Αποθάνει

Εγκληματικά δόγματα και ψυχικές παθήσεις πίσω από τις υποσχέσεις της εταιρείας «Σκοπιά» και της σέκτας των «Μαρτύρων του Ιεχωβά»

Τι δείχνει το υπόμνημα της Ιστορίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά;

Πόσο έγκυρες είναι οι προϋποθέσεις τών Μαρτύρων τού Ιεχωβά για την αληθινή θρησκεία;

Η Χριστιανική κλήση και τα «άλλα πρόβατα»

Πίσω Από τους Τοίχους των Αιθουσών Βασιλείας

Με τι τεχνάσματα επιβιώνει η ψευδοπροφητική «Θεοκρατία» τής Σκοπιάς

Για όσους ετερόδοξους Χριστιανούς, άθεους-μη βαπτισμένους,αλλόθρησκους, αγνωστικιστές, παγανιστές, αλλόδοξους συμπολίτες μας ( που γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα ) θέλουν να κατηχηθούν στην Ορθόδοξη πίστη και στη συνέχεια να λάβουν το Ορθόδοξο Βάπτισμα και Χρίσμα , υπάρχει το ΕΦΟΔΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου ( στο διαδίκτυο ). Διαβάστε το πατώντας ΕΔΩ. Μπορείτε να το αγοράσετε και να το προσφέρετε σε φίλους και γνωστούς ώστε να μάθουν την Ορθόδοξη πίστη.Υπάρχει στο βιβλιοπωλείο της Αποστολικής Διακονίας, σε όλα τα ορθόδοξα χριστιανικά βιβλιοπωλεία ή μπορείτε να το παραγγείλλετε μέσω διαδικτύου :

ΕΦΟΔΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ-π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ. Στ’ έκδοση, Εκλαϊκευμένη η βασική δογματική διδασκαλία της Εκκλησίας μας με πλήθος αγιογραφικών, λειτουργικών και πατερικών εδαφίων. Με αυτή την προοπτική, εισάγει τον αναγνώστη στην ορθόδοξη πίστη και ζωή, του επιτρέπει μια ορθόδοξη τοποθέτηση στον σύγχρονο κόσμο και κυρίως του προσφέρει διατυπωμένη τη μοναδική εν Χριστώ ορθόδοξη εμπειρία, όπως την έζησε ο ίδιος ο συγγραφέας εντός της Εκκλησίας. 482 σελ. 13,00 €

http://www.christianbook.gr/orderform.htm )

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ορθοδοξη μελέτη της Αγίας Γραφής, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Πώς η εταιρεία χιλιαστών ( μαρτύρων Ιεχωβά ), «Σκοπιά»,εξαπατά τα μέλη της λέγοντας τους ότι η θεολογία των Πατέρων της Εκκλησίας για την Ψυχή, δεν είναι βιβλική αλλά… πλατωνική! Ομιλία-βίντεο του π. Αντωνίου για τη Σκοπιά το 1995 ( και είναι επίκαιρη ακόμα και σήμερα, γιατί δικαιώνεται ! )

  1. Ο/Η Αγγελος λέει:

    Αγαπητοι η πλανη των ψευτομαρτυρων ειναι μεγαλη,και για οσους εχουν γνωση τις Αγιας Γραφης, ειναι φανερη.
    Εχουν ωμος καλο τροπο διδασκαλειας,σ’αυτους που δεν γνωριζουν.
    Οσο για το θεμα τις »ψυχης»,το λαμβανουν απο την Παλαια Διαθηκη.
    ΕΞΟΔΟΣ ΜΣΤ’27.πασαι αι ψυχαι του οικου του Ιακωβ,αι εισελθουσαι εις
    Αιγυπτον ησαν εβδομηκοντα.
    Και ετσι δεχονται,,ζωη και ψυχη σαν ενα,,και δεν μπορουν να τα διαχωρισουν.
    Τον διαχωρισμο,μπορουν,αν θελουν, να τον δουν, διαβαζωντας,
    ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Α’.Ε 23.Αυτος δε ο Θεος της ειρηνης ειθε να σας αγιαση ολοκληρως,
    και να διατηρηθη ολοκληρον το πνευμα σας,και η ψυχη,και το σωμα,αμεμπτως εν τη παρουσια του Κυριου ημων Ιησου Χριστου.

  2. Ο/Η ΑΡΕΤΙ λέει:

    όταν ο Υιός του ανθρώπου έρθει με όλη Του την δόξα,και αφανίσει τον «υιό της απώλειας»,τότε έχει να χαθεί και αυτός ο «ψευδοπροφήτης»…..οι γιοί της Άρνησης της θεότητος του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού-Υιού Θεού.Αμήν.

  3. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Δυστυχώς, βρισκόμαστε στο τέλος της συμβολικής «επίγειας χιλιετούς βασιλείας» του Ιησού Χριστού
    και ο Διάβολος πλανά τα έθνη με μαζική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ από την Εκκλησία, τα Μυστήρια, την προσευχή του Ιησού.
    Ο κόσμος έχει γεμίσει αιρέσεις και παραθρησκείες με κοιτίδα τη σύγχρονη Βαβυλώνα ( αντβεντιστές, μορμόνοι,
    μάρτυρες Ιεχωβά, πεντηκοστιανοί, Σαϊεντολογία και μύρια όσα ανθρώπινα κατασκευάσματα «πονηρών πνευμάτων»)
    που εμφανίζονται- μεταμφιέζονται σε «αγγέλους φωτός» , όπως και ο Πατέρας του Ψεύδους και της Απάτης.
    Καλούμαστε όλοι μας σε πανστρατεία προσευχής για να ελευθερώσει ο Τριαδικός Θεός τους ανθρώπους
    από τις διάφορες πλάνες που σπέρνει ο τρισάθλιος αρνητής του Θεού. Γι’αυτό και είναι επιτακτικότερη η ανάγκη
    της ενίσχυσης της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στα έθνη,
    ώστε οι καλοπροαίρετοι να επιστρέψουν στην Εκκλησία
    του Ιησού Χριστού, την Ορθόδοξη Εκκλησία.

  4. Ο/Η anna chatzinikita λέει:

    ΟΤΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ. Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΣ ΜΕΝΕΙ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

  5. Ο/Η pilotos91 λέει:

    O Θεός να απελευθερώσει τους ανθρώπους που έχουν γίνει υποχείρια
    των σκοτεινών αιρέσεων και παραθρησκειών. Ας προσευχόμαστε
    και ας το ζητούμε να τους χαρίσει την εν Χριστώ ελευθερία και
    την ένταξη στην αιώνια Εκκλησία Του, την Ορθόδοξη Χριστιανική.

  6. Παράθεμα: Πρωτοφανής ΚΟΡΟΪΔΙΑ των “μαρτύρων Ιεχωβά” από την εταιρία Σκοπιά. Αλλάζει το βασικό τους δόγμα μέσα στο 2010,ενώ “κλωνοποιούνται”

  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 17-6.
    6 καὶ εἶδον τὴν γυναῖκα μεθύουσαν ἐκ τοῦ αἵματος τῶν ἁγίων καὶ ἐκ τοῦ αἵματος τῶν μαρτύρων ᾿Ιησοῦ. καὶ ἐθαύμασα ἰδὼν αὐτὴν θαῦμα μέγα.
    ( ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ )
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 1-2,9. 6-9. 12-11,17. 19-10. 20-4.

Σχολιάστε