Για μια ακόμα φορά , διευκρινήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.


Για μια ακόμα φορά σημειώνουμε ότι το μπλογκ της Ορθόδοξης ιεραποστολής είναι «ιδιωτικό» και – πέρα από την καθαρά ειδησεογραφική μεταφορά γεγονότων των Ορθοδόξων Ιεραποστολών και τις δογματικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ της Εκκλησίας του Χριστού ( Ορθόδοξης ) – οι απόψεις όσων αρθρογραφούμε  στο μπλογκ μας είναι προσωπικές και δεν δεσμεύουν τους Ορθόδοξους ιεραποστόλους ή τα Πατριαρχεία ή την Εκκλησία της Ελλάδας,ούτε τους Ιεραποστολικούς Συλλόγους.

Επιπλέον, οι αναδημοσιεύσεις μας από διάφορες ιστοσελίδες και μπλογκς ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ συμφωνία με όσα αυτές/ά  πρεσβεύουν σε διάφορα θέματα. Αποδεχόμαστε ΠΛΗΡΩΣ τα  δόγματα της Ορθόδοξης  Ανατολικής Εκκλησίας, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχουν επιμέρους διαφορές σε άλλα θέματα, ακόμα και μεταξύ των αρθρογράφων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή σας στο ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας μας. Ο Θεός να είναι μαζί μας και να ευλογεί.

https://ierapostoli.wordpress.com/anadimosieyseis/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s