Εκστρατεία Αγάπης για την Ινδονησία. Φωτογραφίες από τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του μπλογκ της ΦΩΝΗΣ της Ορθοδοξίας στην Ινδονησία, συμμετέχουμε στην εκστρατεία ΑΓΑΠΗΣ προς το χειμαζόμενο από την έκρηξη του ηφαιστείου λαού της Ινδονησίας. Οι καταστροφές είναι μεγάλες. Μπορείτε να δείτε εικόνες της καταστροφής καθώς και φωτογραφίες από τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας ( η αποστολή ) στους κατοίκους, ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος. Σας καλούμε, για μια ακόμα φορά, εν όψει και της Σαρακοστής των Χριστουγέννων, να προσφέρετε από το περίσσευμα της καρδιάς  σας.

Νέα επιστολή και νέες φωτογραφίες μας έστειλε ηλεκτρονικά ο π.Μεθόδιος Sri Gunarjio από το Boyollali της Ιάβας .

Στην επιστολή γίνεται έκκληση από τον π.Μεθόδιο για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους χιλιάδες πρόσφυγες – θύματα που δημιούργησε στην περιοχή η πρωτοφανής έκρηξη του ηφαιστείου Merapi.

Όπως μας ενημερώνει ασθένειες που προκάλεσαν οι χιλιάδες τόνοι ηφαιστειακής στάχτης που εκτοξεύτηκαν,απαιτούν την αγορά φαρμάκων και γάλακτος για τα μικρά παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.Επίσης επιτακτική είναι η ανάγκη για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης όπως ρούχα, κουβέρτες,μαξιλάρια κ.λ.π.

Η μικρή βοήθεια, που στάλθηκε σε πρώτη φάση στον π.Μεθόδιο από τους Φίλους της Ιεραποστολής στην Ελλάδα,κάλυψε ένα πολύ μικρό μέρος των αναγκών που υπάρχουν στην περιοχή του Boyollali.

Συνεχίζουμε την συλλογή χρημάτων για την αποστολή τους στον π.Μεθόδιο, προκειμένου να αξιοποιηθούν κατάλληλα για την κάλυψη των αναγκών των ηφαιστειοπαθών συνανθρώπων μας .

Υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη διαφορά οικονομικής ισχύος ευρώ και Ινδονησιακής ρουπίας(Rp), μας δίνει την δυνατότητα με μικρά ποσά να καλύψουμε μεγάλες ανάγκες σε φάρμακα και τρόφιμα .

Γι αυτό καλούμε όλους να συμμετάσχουν στην ανθρωπιστική αυτή προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας στην Ιάβα ,μέσω της Ορθόδοξης Ιεραποστολής ,διαλέγοντας ένα από τους παρακάτω τρόπους.

Α. Με την κατάθεση χρηματικών ποσών στους παρακάτω λογαριασμούς.

1.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ/66046796

ΙBAN : GR 66 0120 5450 0000 0006 6046 796

BIC :EMPOGRAA.((Δικαιούχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

2. Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.

(IBAN -GR 6102604690000640100058162)

(Δικαιούχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

http://ierapostoliko.blogspot.com/2010/11/boyollali.html

Ο π.Μεθόδιος Sri Gunarjio, από το Boyollali της Ιάβας ,μας απέστειλε την επιστολή και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ,όπου απεικονίζεται το δράμα των συνανθρώπων μας στην Ιάβα, εξ αιτίας των καταστροφών που προκάλεσε η έκρηξη του ηφαιστείου Merapi.

Οι Φίλοι της Ιεραποστολής στην Ινδονησία ,ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του π.Μεθοδίου για ανθρωπιστική βοήθεια ,απέστειλαν αρχικά το ποσό των 1700 ευρώ για την αγορά φαρμάκων και τροφίμων.Ο π.Μεθόδιος μας ενημερώνει στην επιστολή του αναλυτικά τι αγόρασε με το ποσό και μοίρασε στους πληγέντες .

Η κατάσταση όμως που έχει δημιουργηθεί στην Ιάβα ,εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων του Merapi είναι απελπιστικά τραγική και οι ανάγκες είναι πάρα πολλές.

Μέχρι τώρα υπάρχουν 162 νεκροί και 382 τραυματίες και πολλοί αγνοούμενοι.Μεταξύ των νεκρών είναι και ένα μέλος της Ορθόδοξης κοινότητας της περιοχής,ο Κύριλλος ,ο οποίος κάηκε και άφησε ορφανά δύο μικρά κορίτσια.

Γι αυτό πρέπει η βοήθεια να συνεχιστεί, ώστε η Ορθόδοξη Εκκλησία δια των Ορθοδόξων ιερέων ,να βοηθήσει στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας .

Το ποσό των 1700 ευρώ,που στάλθηκε από τους Φίλους της Ιεραποστολής σε πρώτη φάση , για τα ελληνικά δεδομένα είναι μικρό,όμως λόγω της διαφορετικής ισχύος των νομισμάτων ευρώ και ινδονησιακής ρουπίας(Rp) ,είναι ικανό να ανακουφίσει αρκετούς Ινδονήσιους συνανθρώπους μας.Mε το ποσό των 10 η 20 ευρώ ,αγοράζουμε φάρμακα τρόφιμα και γάλα για μιά οικογένεια.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Boyolali, Indonesia, 9 November 2010

TO: REV, Fr DIMITRIOS ATHANASIOU

Pray for us Fr. DIMITRIOS, we received the money you sent to me 1700 Euro

I. Bought:

1. Supermie : 70 Dus X @ 50.000,- : Rp. 3.500.000,-

2. Rice : 15 KW X @ 600.000 : Rp. 9.000.000,-

3. Biscuit : Rp. 4.000.000,-

4. Eggs : 12 BOX, X @ 200.000,- : Rp. 2.400.000,-

5. Milk : 150 X @ 6.000,- : Rp. 900.000,-

6. Transport cost : Rp. 500.000,-

Total Rp. 20.300.000,-

I give all of the victims of merapi REV.Fr. DIMITRIOS, J stil need many support and prayer for these victims, because one of my parishioner died because of hot ashes. His name is Kirilos, he left 2 small girls. There are still more people who died. Curently there are 162 died and 382 injured. There are many more who had not been found.

Dear Fr. DIMITRIOS, trough this letter I appeal to all, especially Orthodox Christion to help them if there are people who willing to help please give to the Fr. DIMITRIOS athanasion of ARTHA-GRECCE. So that the fund can be given to these people.

This is the report can give may God blees you. Amin

In here isent the fotos to the victims of Merapi.

Pray for us

Fr.METHODIUS SRI GUNARJO

http://ierapostoliko.blogspot.com/2010/11/blog-post_10.html

 

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s