Στο καλό Σωκράτη


Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο αγαπητός Σωκράτης Γκιόλιας σήμερα το πρωί. Θα γραφτούν πολλά αυτές τις μέρες για τον αείμνηστο αδελφό μας.

Το μόνο που ίσως δεν θα ακουστεί είναι το πόσο μεγάλη ΑΓΑΠΗ είχε στην καρδιά του ο Σωκράτης. Το φιλανθρωπικό έργο του ήταν μεγάλο και η ΑΓΑΠΗ του για τον Χριστό επίσης. Ο Σωκράτης σαν συνεργάτης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είχε και την στήλη ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ από την οποία κάθε Κυριακή παρουσίαζε θέματα για την Ορθοδοξία και τις αιρέσεις.

Ο Θεός να αναπαύσει τον δούλο Του και να τον κατατάξει μαζί με τους εργάτες Του, διότι ο Σωκράτης ακόμη και μέσω των ερτζιανών, από «κοσμικούς» σταθμούς κατάφερνε να περνάει το ΚΑΛΟ ΜΥΝΗΜΑ.

( http://egolpio.wordpress.com/2010/07/19/sokratis-giolias/  )

Ο Θεούλης να αναπαύσει τη ψυχούλα του Σωκράτη και να δώσει άνωθεν παρηγοριά στη γυναίκα και το παιδί του.

Οι ψευτοτρομοκράτες για μια ακόμα φορά παίζουν το ρόλο του συστήματος που δεν ανέχεται ελεύθερες φωνές.

Μπορεί οι στυγνοί δολοφόνοι να  νομίζουν ότι έσβησαν τα ίχνη τους, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν, αυτοί και οι ηθικοί αυτουργοί, από το αδέκαστο βλέμμα του Θεού και τη δίκαιη κρίση Του.

Μπορεί να νόμισαν ότι «σκότωσαν» τον Σωκράτη, αλλά ο Σωκράτης δεν πέθανε, ζει στις καρδιές όλων μας και στην αγκαλιά του Θεού,στη γειτονιά των αγγέλων,στη θριαμβεύουσα Εκκλησία, κοντά στην Παναγία και τους  Αγίους.

Καλή Ανάσταση, Σωκράτη.Καλό Παράδεισο…

Ο Θεός δεν θα αφήσει τους δολοφόνους σου να ζουν ήρεμοι…

Θα τους ξεσκεπάσει και θα τους οδηγήσει στην ανθρώπινη δικαιοσύνη,πριν αντικρύσουν τη θεία δικαιοσύνη.

Το μπλογκ Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Τις άλλες ειδήσεις σχετικά με τη στυγνή δολοφονία του Σωκράτη μπορείτε να τις παρακολουθείτε  εδώ : (  http://troktiko.blogspot.com/  )

Όσοι νομίζουν ότι θα φιμώσουν τη φωνή και οργή του λαού για  την διεθνή υποτέλεια της Ελλλάδος, οικονομικη και εθνική, και ότι με προβοκατόρικα χτυπήματα, όπως στη Marfin, και με αποτρόπαιες δολοφονίες ελεύθερων δημοσιογράφων, όπως του Σωκράτη, θα κάμψουν το φρόνημά του, πλανώνται πλάνην οικτράν…Θέλουν να μείνουν μόνο τα φερέφωνα του συστήματος και των διαπλεκομένων εκδοτών, μεγαλοδημοσιογράφων και πολιτικών ΔΝΤ… Αλλά ο λαός και ο Θεός δεν θα τους αφήσουν…

 

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s