Κίνηση για Πανελλήνια Ολονυκτία παράκληση και αγρυπνία στον Θεό και στην Παναγία. Προσπάθεια χλευασμού της προσευχής των Ορθοδόξων Ελλήνων από άθεα,νεοπαγανιστικά,ψευτοπατριωτικά μπλογκ!


Από το φόρουμ του Αγίου Όρους έπεσε η ιδέα για μια πανελλήνια προσευχή σε ολονυκτία, με παράκληση προς τον Ιησού Χριστό, την Υπεραγία Θεοτόκο, Αγίους, Εσπερινό και Θεία Λειτουργία ( μάλλον κατά το αγιορείτικο τυπικό στις μεγάλες εορτές, που διαρκούν 8-10 ώρες, με δυνατότητα και μικρότερης διάρκειας ακολουθίες  ). Και φυσικά, οι στρατευμένοι …νεοπαγανιστές, ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ του διαδικτύου,οι έμποροι του ψευτοπατριωτισμού, που ΑΓΝΟΟΥΝ ότι σήμερα υπάρχουν επειδή σώθηκε η Πόλη το 626 μΧ και το 717-718μΧ, βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τις ειρωνείες τους ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. Ας τα βλέπουν όλα αυτά οι Ελληνορθόδοξοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για να καταλαβαίνουν πως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ και ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, και προβάλλουν τον νεοπαγανισμό και την αθεία. Αλλά τι τους νοιάζει τι κάνουμε εμείς ; Τους κάλεσε κανείς ; Μόνοι τους έχουν αποκοπεί από την ΑΛΗΘΕΙΑ και βουλιάζουν στις ειρωνείες τους.Η Νοοτροπία τους και το ηθικό ξαχαρβάλωμα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ από αυτούς και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, εντός και εκτός Ελλάδας, μας έφερε στο οικονομικό κατάντημα αυτό.

Εμείς  συνεχίζουμε χωρίς τα άθεα βαρίδια της ηθικής παρακμής της Ελλάδος.Ας χαίρονται και ας χλευάζουν ΤΩΡΑ. Ο λαός όμως, άρχισε και κατανοεί τα παιχνίδια τους σε βάρος της Ελλάδος,με τον μανδύα του ψευτοαρχαιολάτρη και του ψευτοπατριώτη. Μαυρίστε τους … Αγνοήστε τους επαγγελματίες του ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ,με το ψευτοπροσωπείο της ΑΘΕΙΑΣ,τους διαδικτυακούς εκπροσώπους της Νέας Τάξης και Νέας Εποχής. Δεν θα περάσει ο ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΜΟΣ τους και ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ τους κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Προτείνουμε να συμμετέχουν όλες οι Ελληνορθόδοξες  Μητροπόλεις, ενορίες, μοναστήρια και αδελφότητες σε όλο το κόσμο.

Προτείνουμε να συνοδευτεί από έκτακτη ΝΗΣΤΕΙΑ την παραμονή της αγρυπνίας.

Προτείνουμε να λάβει άμεσα απόφαση η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και των Μητροπόλεων των Δωδεκανήσων, ύστερα από επιστολές είτε Μητροπολιτών, είτε ιερέων και πιστών.


Προτεινόμενη ημερομηνία :  Σάββατο 15/5  προς Κυριακή 16/5/2010 ή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Εκ παντοίων με κινδύνων ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΝ. Πνευματική, ηθική και όχι οικονομική η κρίση της Ελλάδας!

Ποιος στην Ελλάδα μπορεί να προσβάλλεται από τις εικόνες του Ιησού Χριστού ή της Παναγίας ;

Οι Αναστάσιμοι Ύμνοι του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου που δεν άκουσαν οι περισσότεροι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί !

Καλό και ευλογημένο το 2010! Θλίψη για την αχαριστία και αγνωμοσύνη πολλών Νεοέλληνων που θα συνεχίζουν να βρίζουν τον Χριστό, την Παναγία και την Εκκλησία !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Κίνηση για Πανελλήνια Ολονυκτία παράκληση και αγρυπνία στον Θεό και στην Παναγία. Προσπάθεια χλευασμού της προσευχής των Ορθοδόξων Ελλήνων από άθεα,νεοπαγανιστικά,ψευτοπατριωτικά μπλογκ!

 1. Ο/Η petros λέει:

  Άσστους να ειρωνεύονται.Μαθαίνουν πολλοί το ψεύτικο ήθος τους και το αληθινό τους πρόσωπο.Βλέπεις και ποιοι τους στηρίζουν…Διαπλοκή ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ. Τώρα φοβούνται να βγαίνουν επώνυμα,γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και εξεφτελίζονται.
  Βλέπουν όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες πως δρουν αυτά τα ψευτοαρχαιολατρικά κινήματα στο διαδίκτυο και στο Facebook με τους Ελ,τους εξωγήινους ή τις μυθικές αντιλήψεις κάποιων αρχαίων ελλήνων. Δεν σέβονται τον Χριστό,την Παναγία,τα πιστεύω μας.Μακριά από κόμματα,μπλογκ,ομάδες Facebook και φίλους που βρίζουν την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία μας. Να μην αγοράζουμε βιβλία και περιοδικά που προβάλλουν και τους νεοπαγανιστές.Καμία συμμετοχή σε εκδηλώσεις τους,με το μανδύα των ψευτοπολιτιστικών εκδηλώσεων.

 2. Ο/Η Kώστας- Ελληνορθόδοξος λέει:

  Ρε φίλε,τι ψάχνεις.
  Κάνουν τους ψευτομάγκες και μόλις συμβεί κάτι,Θεός φυλάξοι,ούτε να πάνε να πολεμήσουν,ούτε τίποτα. Άθεοι του καναπέ…

  Χλευάζουν τα ιερά και τα όσια, αναθρεμμένοι μέσα στη χλιδή και στη καλοπέραση, με τα λεφτά του μπαμπά τους.

  Τι να ξέρουν από προσευχή ; Αλλά αν τους βρίσει κανείς τη μάνα τους, την ομάδα τους, το κόμμα τους,την ιδεολογία τους είναι έτοιμοι να σε σκοτώσουν… Οι ειρωνείες είναι ενδεικτικό αδύναμων ανθρώπων,με πολλά-πολλά συμπλέγματα κατωτερότητας. Άσχετα που θέλουν να το παίξουν μορφωμένοι… Ντενεκέδες ξεγάνωτοι,που έλεγε παλαιότερα κάποιος πολιτικός.Κούφια μυαλά…

  Αλλά θα τολμούσε καμία ΚΟΤΑ από αυτές να χλευάσει επώνυμα την ΠΙΣΤΗ ή την προσευχή των μουσουλμάνων ; Ε ; Θα μπορούσε να ειρωνευτεί ; ΚΟΤΕΣ λυράτες είναι.Μην ασχολείσαι.

 3. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Έχασαν για μια ακόμα φορά τη ψυχραιμία τους τα ΗΑΝΜ ( ηνωμένα αθεϊστικά νεοπαγανιστικά-νεοεποχίτικα μπλογκ).

  Πάνω στην παραζάλη τους δεν καταλαβαίνουν και απλά πράγματα.Ότι δηλαδή η αγρυπνία είναι η ίδια με τη Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, αλλά βράδυ,με περισσότερες δεήσεις. Δεν προτείναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει η Εκκλησία σε ΚΑΘΕ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Είναι και άσχετοι και αστοιχείωτοι. Άρα, οι ίδιοι πιστοί που πήγαιναν και θα άναβαν κεράκι το πρωί της Κυριακής,οι ίδιοι θα πάνε από το Σάββατο το βράδυ.

  Πόσο στοιχίζει το κερί; 0,50 ευρώ ; 1 ευρώ ;
  Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πληρώνουν ποτά αξίας 5 και 10ευρώ, μπουκάλια αξίας 100ευρώ στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαράκια.Τζίρος εκατομμυρίων ευρώ,χωρια τα θύματα του αλκοολισμού και των περισσότερων τροχαίων.Αυτό δεν τους ενοχλεί ;

  Και το ίδιο βράδυ,100.000 ναρκομανείς, προϊόν της ΑΘΕΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,θα ψάχνουν για τη δόση τους,κάνοντας τζίρο εκατομμυρίων ευρώ στο διαβολικό,ανθρωποκτόνο εμπόριο ναρκωτικών.Αυτό δεν τους ενοχλεί ; Χωρίς Θεό,ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s