3ο μέρος : Απάντηση σε “αρνητή της Ορθοδοξίας”( μάρτυρα της Σκοπιάς και όχι του Θεού )!


Συνεχίζω την απάντησή μου στο συκοφαντικό κείμενο του οπαδού της Σκοπιάς:

Αρνητής της Ορθοδοξίας:

(Οι παπάδες και όλες οι Βαβυλωνιακής προέλευσης θρησκείες…)

…3)Κατεχουν απιστευτη ενοχη αιματος για ολους τους σφαγμενους πανω στη Γη,τους αγιους και οχι μονο.Ευλογουν οπλα και αιματοχυσιες στο ονομα του Θεου,προσπαθωντας να δικαιολογησουν το πολιτικο συστημα του Σατανα ως αγιο το οποιο εχει λαβει εντολη απο τον Θεό.

Απαντώ:

Για τις «βαβυλωνιακής προέλευσης θρησκείες» δεν ξέρω, πάντως με τους Ορθοδόξους Ιερείς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια και ουδέποτε «οι» παπάδες  έσφαξαν τους αγίους, (εκτός αν κάποιος απ’ αυτούς εξέπεσε από την πίστη όπως ο Ιούδας που είχε ενοχή αίματος για τον Χριστό), και φυσικά ουδέποτε δικαιολόγησαν ως άγιο το πολιτικό σύστημα του Σατανά. (Αν έχω άδικο, ας μας δείξει σε ποια Οικουμενική Σύνοδο δηλώσαμε κάτι τέτοιο!)

Επίσης ουδέποτε οι Ορθόδοξοι ιερείς ευλογούν τα όπλα, αλλά Εκκλησία ευλογεί ΄΄τον φιλόχριστο στρατό΄΄, και όχι τα όπλα. Και ευλογία ΄΄τού φιλοχρίστου στρατού΄΄, σημαίνει ευλογία ΄΄τών στρατιωτών εκείνων που αγαπούν το Χριστό΄΄. Όσο για τον Αγιασμό, γίνεται σε όλα τα υλικά αντικείμενα, (έστω και αν είναι όπλα), αλλά όχι ως όπλα, αλλά ως μέρος της κτίσεως, η οποία θα αφθαρτοποιηθεί κάποτε. Έτσι, ακόμα και ένα όπλο, θα μπορούσε με τη χάρη του Θεού να αστοχήσει, για να σωθεί κάποιος που αργότερα στη ζωή του θα μπορούσε να γνωρίσει την πίστη. Η ευλογία της Εκκλησίας λοιπόν, μόνο θετικά εκλαμβάνεται και ποτέ αρνητικά, ώστε να υπάρχει ενοχή αίματος, όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο ΜτΙ.

Σχετικά με τη θέση της Εκκλησίας ως προς τον πόλεμο, προτείνω τα εξής άρθρα:

http://www.oodegr.com/paratir/meletes/stratefsi1.htm

http://www.oodegr.com/paratir/meletes/stratefsi2.htm

Στην πραγματικότητα όμως, ενοχή αίματος έχει η ίδια η Σκοπιά, έστω και αν το αρνείται, γιατί με ΔΙΚΗ ΤΗΣ επίσημη δήλωση, φανερώνει ότι οι οπαδοί της πολέμησαν, όχι μόνο στον Α΄ Παγκ. Πόλεμο, αλλά η ίδια η Σκοπιά δηλώνει ότι πολέμησαν και στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο στην Ελβετία και έγλυφαν τον Χίτλερ:

http://www.oodegr.com/paratir/istoria/xitler.htm

Επίσης, και στους πιο σύγχρονους καιρούς, η Εταιρία Σκοπιά κατέχει τις μισές μετοχές εταιριών, που συνεργάζονται με τον Στρατό των ΗΠΑ, με εταιρίες που φτιάχνουν έξυπνες βόμβες! Ορίστε και οι αποδείξεις:

http://www.oodegr.com/paratir/istoria/war1.htm

Κατά τα άλλα, μόνο οι άλλοι φταίνε! Η Σκοπιά είναι αθώα!

Τέλος, όσον αφορά την «ενοχή αίματος για τους αγίους και τους άλλους σφαγμένους στη γη», αυτό που λέει ο Αρνητής της Ορθοδοξίας Μάρτυρας του Ιεχωβά, το έχει πάρει από την Αγία Γραφή, από την Αποκάλυψη 18/ιη: 24, και αναφέρεται στην Πόρνη της Αποκάλυψης, τη Βαβυλώνα τη Μεγάλη. (Αυτή εννοούσε ο ΜτΙ λέγοντας στην αρχή για «ψεύτικες θρησκείες βαβυλωνιακής προέλευσης, αλλά ξέχασε να βάλει μέσα σε αυτές και τη θρησκεία του την πορνική Σκοπιά, που πόρνευσε με τον ΟΗΕ για 10 χρόνια, ενώ δίδασκε ότι αυτός ο ΟΗΕ είναι το δαιμονικό θηρίο της Αποκάλυψης!)

Όμως και εδώ φυσικά η Σκοπιά κάνει λάθος, γιατί κατά την Αγία Γραφή, η πόρνη Βαβυλώνα είναι η Πολιτική πρωτεύουσα του Θηρίου, η Ιερουσαλήμ των ημερών του Αντιχρίστου, (οι οποίες ημέρες φυσικά είναι ακόμα μελλοντικές). Ορίστε και οι αποδείξεις περί της Βαβυλώνας – Ιερουσαλήμ:

http://www.oodegr.com/oode/esxata/babyl1.htm

Αλλά αυτά για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι ψιλά γράμματα. Ό,τι αστήρικτη κουταμάρα τους λέει η Σκοπιά την παπαγαλίζουνε, και μόλις τους το αλλάξει, (γιατί κάθε λίγο και λιγάκι τους αλλάζει τα δόγματα), αυτοί συμφωνούν. Ό,τι βλακεία και αν τους πει. «Πετάει ο γάιδαρος;» «-Πετάει!»

Στο επόμενο μήνυμά μου το 4ο μέρος της απάντησης, κατά την αρίθμηση του Αρνητή της Ορθοδοξίας…

Απάντηση σε “αρνητή της Ορθοδοξίας”( μάρτυρα της Σκοπιάς και όχι του Θεού )!

2ο μέρος : Απάντηση σε “αρνητή της Ορθοδοξίας”( μάρτυρα της Σκοπιάς και όχι του Θεού )!

This entry was posted in America, Αμερική, Ελλάδα - Greece, Ορθοδοξη μελέτη της Αγίας Γραφής, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s