Η Ορθόδοξη κοινότητα στο Mojekerto της Ανατ.Ιάβας συμμετέχει ενεργά στον αγώνα κατα της χρήσης των ναρκωτικώνΜιά σημαντική είδηση μας απέστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα ο π.Τιμόθεος Joko απο την Ανατολική Ιάβα.Συγκεκριμένα μας πληροφόρησε ότι στην πόλη Mojekerto της Ιάβας πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο με θέμα
«Η πρόληψη των ναρκωτικών» (Pencegahan Narkoba).
Tο σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Υπουργείου Παιδείας και εκ μέρους της Ορθόδοξης Κοινότητας παραβρέθηκε και μίλησε ο π.Τιμόθεος Joko.
Σε αυτό συμμετείχαν και μίλησαν: ο Δήμαρχος της πόλης του Mojekerto KH. Masud Yunus,εκπρόσωπος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ,εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και Παιδείας και το παρακολούθησαν 70 μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της πόλης.Το σεμινάριο αυτό είναι το πρώτο ,που αφορά την μάστιγα των ναρκωτικώνπου ταλανίζει την περιοχή και θα ακολουθήσουν και άλλα.
Ευχόμαστε η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία να έχει απήχηση ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι η χρήση των ναρκωτικών ουσιών δεν λύνει προβλήματα αλλά είναι μονόδρομος πρός την καταστροφή ,την εξαθλίωση και τον θάνατο .
Περισσότερα στο blog -Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-
http://ierapostoliko.blogspot.com/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s