Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για Αϊτή και από τον Πανελλήνιο Χριστιανικό Όμιλο ( ΠΧΟ ) Ορθοδόξου Ιεραποστολής. Κατέρρευσε σχολείο στην Αϊτή- 3 νεκροί μαθητές !


Συνεχίζεται η συγκέντρωση οικονομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας για την Αϊτή. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την Αϊτή, στα κεντρικά του στην Αθήνα και στα παραρτήματά του στη Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία. Η τραγική κατάσταση της Αϊτής επιβεβαιώνεται και από την θλιβερή είδηση της κατάρρευσης σχολείου και του θανάτου 3 μαθητών, λόγω των βροχών. Δείτε τις ανακοινώσεις …

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2010

Αγαπητοί συνεργάτες, φίλοι, δωρητές και μέλη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Καλό και ευλογημένο τριώδιο

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια του Ομίλου μας για τη συμπαράστασή του στους εν Χριστώ αδελφούς μας στην ΑΪΤΗ.

Οι πρόσφατοι σεισμοί προκάλεσαν τόσα σοβαρά προβλήματα που μόνον ο Θεός γνωρίζει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να μπορέσουν να επιλυθούν.

Όλα τα μέσα ενημερώσεως, αλλά και πιο επίσημες φωνές από τους  Ορθοδόξους ιεραποστόλους μας εκεί, μας επιβάλλουν το συντομότερο δυνατόν να συμπαρασταθούμε με τις προσευχές μας, αλλά και με όσο γίνεται περισσότερη οικονομική βοήθεια.

Στα γραφεία μας: οδός Τρυγόνος 3-5-7 , Άνω Κυψέλη, Αθήνα

ή στην Εθνική Τράπεζα 143/540.033/38

και στην Εμπορική Τράπεζα 86347601,

μπορεί ο καθένας να καταθέτει το περίσσευμα της Αγάπης του και της πραγματικής προσφοράς του.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΕΟΔ.ΣΚΟΡΔΑ

( www.ierapostoli.gr )

( http://www.ierapostoli.gr/parartimata.php )

Σχολείο κατέρρευσε στην Αϊτή απο την βροχή και τις πλημμύρες

Στην Αϊτή δεν έχουν προλάβει ουτε καν να συνειδητοποιήσουν την καταστροφή μετά τον τραγικό σεισμό και τα προβλήματα συνεχίζονται. Σήμερα 3 παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν ένα σχολείο κατέρρευσε πλακώνοντας τα. Ο λόγος που κατέρρευσε ήταν η βροχή κι οι πλημμύρες αλλά φυσικά και οι ανεπανόρθωτες ζημιές που άφησε ο σεισμός στα κτήρια όλης της χώρας

Πηγή : troktiko

This entry was posted in Αϊτή - Haiti, Ελλάδα - Greece, Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος, Λατινική Αμερική ( Central and South America ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s