Δίσκος για την Αϊτή σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010.Πάνω από 120.000 νεκροί ως τώρα!Εκατοντάδες χιλιάδες ορφανά και άστεγοι περιμένουν την αγάπη μας.


Έρανος , αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2010, σε όλους τους ορθόδοξους ναούς της Εκκλησίας της Ελλάδος για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής. Να προσφέρουμε απλόχερα ΑΓΑΠΗ.

Να ενημερώσουμε φίλους και γνωστούς με κάθε μέσο ( εμαιλ, sms, facebook, twitter,blog, ιστοσελίδες, φόρουμ ), ώστε να προσέλθουν στις  εκκλησίες μας, στη Θεία Λειτουργία, και να δείξουν την αγάπη τους, στη σκιά του Εσταυρωμένου της Αγάπης, δίνοντας από το περίσσευμα ή το υστέρημα της καρδιάς τους.

Καλό θα ήταν, οι ιερείς μας, οι ιεροκήρυκες , να μιλήσουν στο κήρυγμά τους, για τον πόνο και το δάκρυ των Αϊτινών αδελφών και ότι η ΑΓΑΠΗ μας γι’ αυτούς δεν έχει σύνορα,ούτε οι προσευχές μας. Όπως δεν είχε σύνορα η αγκαλιά του Εσταυρωμένου Ιησού Χριστού, μια πλατιά αγκαλιά με τα ματωμένα χέρια που χρόνια τώρα μας φροντίζουν και μας ελεούν, παρά την αμαρτωλότητά μας, την αδιαφορία μας, την χλιαρότητά μας.

Ανασύρθηκε ζωντανός ένας νεαρός άνδρας στην Αϊτή

This entry was posted in Αϊτή - Haiti, Ελλάδα - Greece, Λατινική Αμερική ( Central and South America ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s