Πώς οι Ναζί «εξαφάνισαν» τα Χριστούγεννα! Και από τι μας γλίτωσε η γέννηση του Ιησού Χριστού! Να καταργηθούν οι θρησκευτικές αργίες ( Χριστούγεννα κλπ ) για όσους δεν πιστεύουν σε αυτές!


Η ναζιστική Γερμανία έκανε τα πάντα για να «κλέψει» τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ο Χριστός ήταν Εβραίος και ο χριστιανισμός μια θρησκεία της Ανατολής, γι’ αυτό και οι ιδεολόγοι του Χίτλερ αποφάσισαν να… επανιδρύσουν τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης ως ένα παγανιστικό φεστιβάλ – με τον… Φύρερ στο ρόλο του Μεσσία.

Εξήντα πέντε χρόνια μετά τον τελευταίο εορτασμό των Χριστουγέννων από το Γ’ Ράιχ μια νέα έκθεση στο Εθνικό Κέντρο Σοσιαλιστικής Τεκμηρίωσης της Κολονίας φέρνει για πρώτη φορά στο φως την περίτεχνη προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος, με σκοπό να «σβήσει» τον Χριστό από τα Χριστούγεννα.

Η έκθεση που βασίζεται σε αντικείμενα από μία τεράστια ιδιωτική συλλογή αναμνηστικών περιλαμβάνει στολίδια σε σχήμα σβάστικας, καταλόγους παιδικών δώρων –από ναζιστικά τανκς μέχρι μαχητικά αεροσκάφη– και μουσική από πασίγνωστα κάλαντα χωρίς το χριστιανικό περιεχόμενό τους.

«Ο μικρός Ιησούς ήταν Εβραίος, γεγονός που αποτελούσε πρόβλημα, αλλά και πρόκληση για τους Ναζί. Η πιο δημοφιλής χριστιανική γιορτή του χρόνου δεν ταίριαζε με τη ρατσιστική τους ιδεολογία», εξηγεί η διοργανώτρια της έκθεσης Τζούντιθ Μπρέβερ στην εφημερίδα «Ιντιπέντεντ». Εδώ και 30 χρόνια «χτενίζει» τις υπαίθριες αγορές της χώρας και εμπλουτίζει τη συλλογή της.

Το ναζιστικό «σαμποτάζ» στα Χριστούγεννα ξεκίνησε ήδη από το 1933, όταν το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα ανέλαβε την εξουσία. Οι υπεύθυνοι της ιδεολογικής προπαγάνδας έκαναν λόγο για απόπειρα καπήλευσης των γερμανικών παραδόσεων εκ μέρους της Εκκλησίας.

Βασικό τους επιχείρημα ( σημείωση δική μας : τα ίδια αναμασούν και οι νεοεποχίτικες νεοπαγανιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και αμερικανόφερτες αιρέσεις, όπως οι πεντηκοστιανοί και η Εταιρία Σκοπιά των ψευδομαρτύρων Ιεχωβά )  ήταν ότι η γιορτή δεν είχε καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό, αλλά αποτελούσε φόρο τιμής στην ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, οπότε, σύμφωνα με τη νορβηγική παράδοση, ο ήλιος ξαναγεννιόταν (Οι Σκανδιναβοί γιόρταζαν το λεγόμενο Yuletide, κατά το οποίο οι κυνηγοί ανέβαιναν στα βουνά, για να δουν πρώτοι την επιστροφή του Ηλίου).

Και κάπου εδώ αρχίζει η «αποκαθήλωση» γνωστών και αγαπημένων συμβόλων. Ο Αϊ-Βασίλης έδωσε τη θέση του στον αρχαίο Νορβηγό θεό Οντιν, ο οποίος, σύμφωνα με το θρύλο, κάλπαζε ανά την υδρόγειο για να αναγγείλει την έλευση του χειμερινού ηλιοστασίου, το άστρο των Χριστουγέννων αντικαταστάθηκε με τη σβάστικα και τους νορβηγικούς ρούνους, η φάτνη έγινε κήπος με ξύλινα ελαφάκια και κουνέλια, ενώ η Παναγία και ο μικρός Ιησούς μετατράπηκαν στη Γερμανίδα μητέρα με το παιδί της. Ανάμεσα στα εκθέματα υπάρχει και ένα γερμανικό κηροπήγιο, το οποίο κατασκευάστηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου από τους κρατουμένους ως δώρο για τα πιστά μέλη των SS.

«Για μας είναι αδιανόητο ότι τα Χριστούγεννα και όλο το βαθιά συναισθηματικό περιεχόμενό τους είναι προϊόν μιας ανατολίτικης θρησκείας», έγραφε το 1937 ο προπαγανδιστής του καθεστώτος Φρίντριχ Ρεμ.

Με το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι απόπειρες «ναζικοποίησης» των Χριστουγέννων πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Πηγή : Ελεύθερος Τύπος, 22/12/2009

( http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=284&catid=14 )

Και δεύτερο παιδί στη Βραζιλία με βελόνες στο σώμα του

Ένα δίχρονο αγοράκι στη βορειοανατολική Βραζιλία με επτά βελόνες στην κοιλιά, θύμα τελετής μαύρης μαγείας. «Όλα συνηγορούν ότι ο πατέρας συμμετείχε σε τελετές μαύρης μαγείας. Κλείσθηκε στο κρατητήριογια πέντε ημέρες, και παρατάθηκε η κράτησή του για άλλες πέντε ημέρες», τόνισε ο επιθεωρητής Αρμάντου Πασέκου, επικεφαλής των ερευνών.

Ο πατέρας του παιδιού, Φρανσίσκου Κοέλιου Κάμπους, συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες γονιών και γειτόνων. «Και άλλα άτομα εμπλέκονται στις τελετές αυτές, όμως εξαιτίας της έρευνας δεν μπορούμε να δώσουμε άλλες λεπτομέρειες», πρόσθεσε ο επιθεωρητής Αρμάντου Πασέκου.

Στους «γονείς» του άτυχου παιδιού, απαγορεύθηκε η επιμέλειά του και το παιδί δόθηκε στους γονείς του πατέρα.

Το παιδί είχε επτά βελόνες στην κοιλιά του. Δύο από αυτές ήδη έχουν αφαιρεθεί.

( http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7678.html )

Παιδιά θύματα ανθρωποθυσιών στην Ουγκάντα

( http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=94542 )

Από τέτοια φαινόμενα μας γλίτωσε ο Χριστιανισμός. Μαγείες, ανθρωποθυσίες, βουντού, ψεύτικοι θεοί, αστρολογία, πνευματισμός, αποκρυφισμός, εξωγήινοι και μύρια άλλα όσα βασάνιζαν την ανθρωπότητα. Και να σκεφτεί κανείς ότι μόνο το 2009 έχουν ξοδευτεί πάνω από 12.000.000 ευρώ  για διαφημίσεις μέντιουμ και αστρολόγων σε ΜΜΕ !!! Που σημαίνει ότι  τα έσοδα είναι πολλαπλάσια. Αρκεί να κοιτάξει κανείς και τις κυκλοφορίες των αστρολογικών περιοδικών. Κανένα , όμως, από αυτά δεν προβλέπει το θάνατο ή την αρρώστια των ίδιων ή των άλλων!!! Και ενώ οι Νεοέλληνες ξοδεύουν τόσα για το τζόγο της αστρολογίας, ενοχλούνται όταν είναι να ανάψουν ένα κεράκι στην Εκκλησία που κοστίζει από 0,30 έως 0,50 ευρώ!!! Αυτό είναι το κατάντημα της Ελλάδος, γι’ αυτό – όπως λέγαμε και πριν από λίγους μήνες- η Ελλάδα ως χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει κατά διαβόλου, αφού «λατρεύει»  τον διάβολο σε διάφορες μορφές του !!!

Και είναι μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ για τους Νεοέλληνες να γυρίζουν την πλάτη στον Ιησού Χριστό και στα Χριστούγεννα – Θεοφάνεια. Και – επιτέλους- πρέπει η Εκκλησία να μιλήσει την γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια δεν είναι αργίες για να γεμίζουν τα νυχτερινά κέντρα ή για να φεύγουν ταξιδάκια αναψυχής εκαταντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Καθιερώθηκαν ως ΑΡΓΙΑ για να τιμούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τη γέννηση του Θεανθρώπου και την σωτηρία του ανθρώπινου γένους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ένα μεγάλο ποσοστό – ίσως και άνω του 50% του ελληνικού πληθυσμού- δεν εκκλησιάζεται αυτές τις μέρες ( 25, 26 Δεκεμβρίου, 1 ,6,7 Ιανουαρίου ), τότε η Εκκλησία πρέπει να ζητήσει να καταργηθεί η ΑΡΓΙΑ για όσους δεν εκκλησιάζονται και να λειτουργήσουν κανονικά σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις, με μειωμένο προσωπικό ( όσων, δηλαδή,  διαφωνούν με τα Χριστούγεννα ή άλλες θρησκευτικές εορτές ).

Κανονικά, όσοι διαφωνούν με τις θρησκευτικές και εθνικές εορτές, για λόγους  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ή διαφορετικής πίστης , θα έπρεπε από μόνοι τους να έχουν το θάρρος να μην τις τιμούν, αλλά να ζητούν να προσέρχονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις εργασίες τους, με οκτάωρη απασχόληση ή κάλυψη κενών άλλων υπηρεσιών.Έτσι κάνουν όσοι έχουν ΚΟΤΣΙΑ. Όχι να διαφωνούν, αλλά να κάθονται 4-5 μέρες εξαιτίας των θρησκευτικών και εθνικών εορτών. Τζάμπα μάγκες ;

Και το χειρότερο είναι ότι οι αμερικάνοφερτες χριστιανικές αιρέσεις πολεμούν τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια,χωρίς να καταλαβαίνουν :

1) Ότι η Εκκλησία τις καθιέρωσε ως γιορτές για να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ τις ειδωλολατρικές γιορτές και να πατάξει το φαινόμενο του συγκρητισμού, πράγμα που πέτυχε !

2) Ο εκκλησιαστικός χρόνος είναι συμβολικός, γι’ αυτό και δεν έχει σημασία πότε γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα. Εξάλλου δεν τα γιορτάζουμε 25 Δεκεμβρίου, γιατί τότε ίσχυε το παλιό ημερολόγιο, άρα δεν συμπίπτουν πλέον χρονικά οι δύο γιορτές. Το Πάσχα είναι κινητή γιορτή και κάθε χρόνο το γιορτάζουμε σε άλλη ημερομηνία. Έχει σημασία η ημέρα ή το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ  της ;

3) Άλλο τα γενέθλια ενός ανθρώπου που τα γιορτάζει ο ΙΔΙΟΣ, και άλλο η εορτή της γενεθλίου ημέρας του Ιησού, όπου η ανθρωπότητα γιορτάζει τη ΣΩΤΗΡΙΑ της και την κατάργηση του θανάτου. Μήπως δεν δόξασαν την γέννηση του Ιησού Χριστού οι άγγελοι, οι ποιμένες, οι μάγοι ; Τι άλλο κάνουν οι Χριστιανοί από το να μιμούνται όλους αυτούς που μας περιγράφει η Καινή Διαθήκη;  Μήπως σβήνουμε κεράκια για τον Ιησού Χριστό ; Μήπως τον τιμάμε, όπως στα κοσμικά γενέθλια ; ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ μπορεί να είναι κάποιος που να μην μπορεί να ξεχωρίσει τις κοσμικές γιορτές από τις θρησκευτικές εορτές, τις οποίες τιμά η Εκκλησία με νηστεία, αδιάλειπτη προσευχή και συμμετοχή στα Μυστήρια της Εξομολογήσεως και  Θείας Ευχαριστίας ;

ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ( και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με μέτρο, και όχι πάντως πάνω από τον Ιησού Χριστό ), όσο οι Νεοέλληνες αδιαφορούν να εκκλησιάζονται, να μετέχουν συνειδητά στα Μυστήρια του Βαπτίσματος , του Χρίσματος, του Γάμου και κυρίως της Εξομολογήσεως και Θείας Ευχαριστίας,όσο οι Νεοέλληνες ασχολούνται με αστρολογίες, μαντείες, όσο τρέχουν στους νεοπαγανιστές- δωδεκαθεϊστές, στις αμερικανόφερτες χριστιανικές αιρέσεις, σε παραθρησκείες, σε απόκρυφες – μυστικές οργανώσεις, σε ψευτοθρησκείες, στην αθεΐα, στον αγνωστικισμό, όσο οι Νεοέλληνες θα εξυβρίζουν και θα ειρωνεύονται την Εκκλησία, τον Τριαδικό Θεό, τους ιερείς και τους μοναχούς ( γενικά, χωρίς καμία εξαίρεση ), όσο οι Νεοέλληνες θα ζουν μέσα στον ατομικισμό και θα έχουν λησμονήσει την ΠΡΟΣΕΥΧΗ και τη ΝΗΣΤΕΙΑ, λησμονώντας το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων, τόσο η Ελλάδα ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ οικονομικά, ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά, τόσο οι ανθρώπινες σχέσεις ( οικογένεια, φιλία ) θα διαλύονται και οι ανθρώπινες υπάρξεις θα καταρρακώνονται.

Μόνη ελπίδα για την Ελλάδα είναι όλοι μας, από τους πολιτικούς μέχρι τον τελευταίο κάτοικο αυτής της χώρας, να στρέψουμε  το βλέμμα μας στον αληθινό Θεό, στον Τριαδικό Θεό, στον Πατέρα, τον Ιησού Χριστό και το Άγιο Πνεύμα, και να μετανοήσουμε, να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να έρθουμε κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ανεξάρτητα από τον ποιόν του εκάστοτε Επισκόπου ή Ιερέα ή μοναχού.

Να ζήσουμε αληθινά Χριστούγεννα μέσα στις λαμπροφόρες Εκκλησιές. Να  συγχωρέσουμε και να συμφιλιωθούμε με όλους ( συγγενείς, φίλους, γείτονες ).Να βρούμε έναν Πνευματικό ιερέα να αποθέσουμε τα βάρη της ζωής μας και να λάβουμε άφεση αμαρτιών. Να συμμετέχουμε τακτικά στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Να κάνουμε κέντρο της ζωής μας τον Ιησού Χριστό. Να μελετάμε την Αγία Γραφή και την Ιερά Παράδοση,χωρίς ατομικές ερμηνείες αυτόκλητων ψευτοσωτήρων και ψευτομεσσιών χριστιανικών αιρέσεων.Να προσφέρουμε αγάπη.

Είναι κρίμα για όλο τον ελληνικό λαό ( πλην εκείνων που αντιμετωπίζουν αληθινά οικονομικά προβλήματα ) το γεγονός ότι είναι γεμάτα τα εμπορικά κέντρα και τα κέντρα διασκέδασης και τα χειμερινά τουριστικά θέρετρα και είναι άδεια τα ταμεία των Ορθοδόξων Ιεραποστολών που έχουν να προσφέρουν αγάπη, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, συσσίτια,αναπηρικά καροτσάκια,γεωτρήσεις σε χιλιάδες ανθρώπους, ορφανά, φυλακισμένους,ασθενείς σε 80 χώρες του κόσμου!!! Είναι κρίμα για όλους μας να μην έχουν οι Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι τη δυνατότητα να στείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Σωτήρα Ιησού Χριστού στο Χονγκ Κονγκ, στη Κορέα, στη Ταϊβάν, στη Σιγκαπούρη, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων !!!

Είναι κρίμα για όλους μας συνάνθρωποί μας σε γειτονικές χώρες, Ορθόδοξοι αδελφοί μας σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου και Αλβανίας, συμπατριώτες μας, να μην έχουν την στοιχειώδη βοήθεια και να μαθαίνουν ελληνικά μέσα σε κτίρια ερειπωμένα!!!

Ποιοι θα βρεθούν για να προσφέρουν 5 ή 10 ευρώ για να γιορτάσουν αληθινά Χριστούγεννα, μέσω των Ορθοδόξων Ιεραποστολών, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε 80 χώρες ; Πληροφορίες ΕΔΩ.

Ποιοι θα βρεθούν για να καταθέσουν 5 ευρώ για την ελληνική εκπαίδευση των παιδιών στη Βόρειο Ήπειρο και για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε αυτές τις περιοχές ; Πληφοροφίες ΕΔΩ.

Κάνουμε έκκληση σε όλους να προσφέρουν  κάτι από το υστέρημα ή το περίσσευμα της καρδιάς τους. Προτρέψτε τα παιδιά σας να δώσουν κάτι για τα παιδιά του κόσμου από τα κάλαντά τους.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους Έλληνες, στην Ελλάδα, στη Κύπρο και στο εξωτερικό να γιορτάσουν αληθινά Χριστούγεννα της ΑΓΑΠΗΣ και της ανιδιοτελούς ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Όπου κι αν βρίσκονται, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, στις πόλεις και στα χωριά, να τρέξουν ανήμερα των Χριστουγέννων να τιμήσουν τον Ιησού Χριστό και να Τον δοξολογήσουν και να ζητήσουν τις ευλογίες Του για την οικογένειά τους, τους συγγενείς τους, όλο το κόσμο.

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα στα Χριστούγεννα του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής

( https://ierapostoli.wordpress.com/2009/12/13/fotodotes/ )

Ευχόμαστε σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και Ευλογημένο το Νέο Έτος.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, δια πρεσβειών της Παναγίας και πάντων των Αγίων, να σας σκέπει και να σας χαρίζει πλούσιες πνευματικές ευλογίες και Καλό Παράδεισο, Καλή Ανάσταση για τους κεκοιμημένους αδελφούς μας και όλο τον κόσμο.Αμήν.

Χριστός Γεννάται Δοξάσατε !!!

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Πώς οι Ναζί «εξαφάνισαν» τα Χριστούγεννα! Και από τι μας γλίτωσε η γέννηση του Ιησού Χριστού! Να καταργηθούν οι θρησκευτικές αργίες ( Χριστούγεννα κλπ ) για όσους δεν πιστεύουν σε αυτές!

 1. Ο/Η cortlinux λέει:

  Παρότι προσωπικά δεν πιστεύω στο θεό το πρόβλημά μου δεν είναι να δώσω σε κάποιο ιερομένο (της όποιας θρησκείας) ένα ποσό για να βοηθήσει τους συμπολίτες μας (όπως πχ ο ιερέας της Κιβωτού). Όμως νομίζω ότι είναι προκλητικό να ζητάει η εκκλησία χρήματα μετά από τα τόσα σκάνδαλα που έχουν βγει για τα χρήματα που διαχειρίζονται ανώτεροι ή μη ιερείς.

  Για τα μέντιουμ και τις αστρολογίες θα συμφωνίσουμε γιατί όχι απλά δεν είναι κάτι διαφορετικό αλλά επίσης καταστρέφουν κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά την ζωή του ανθρώπου.

 2. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Αγαπητέ φίλε,
  εσύ νομίζεις ότι ένας Ορθόδοξος Ιεραπόστολος στα βάθη της Αφρικής ή σε κάποια χώρα της Ασίας έχει ως στόχο της ζωής του τον πλουτισμό, ζώντας σε αντίξοες συνθήκες, κλιματολογικές, συγκοινωνιών κλπ ; Ξέρεις ότι ένας από τους πρώτους Ορθόδοξους Ιεραποστόλους, ο π. Κοσμάς Γρηγοριάτης σκοτώθηκε σε τροχαίο στους άθλιους δρόμους του Κογκό ; Ξέρεις ότι ο Μητροπολίτης Κεντρώας Αφρικής βγήκε ζωντανός από αεροπορικό δυστύχημα ; Ξέρεις ότι οι περισσότεροι Ιεραποστόλοι θέτουν σε δοκιμασία τη ζωή τους;

  Για το άλλο που λες, νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι.Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 10-20 ή 100 σκάρτοι Ορθόδοξοι Επίσκοποι ή Ιερείς ή επίτροποι ή μοναχοί που δεν κάνουν καλή χρήση των οικονομικών της Εκκλησίας.Νομίζεις ότι αυτοί θα ευτυχήσουν στη ζωή τους ; Δεν θα δώσουν λόγο στον Θεό και μάλιστα περισσότερο από τον καθένα μας ; Αλλά εμείς δεν είμαστε κριτές να ξέρουμε.
  Από την άλλη, επειδή κάποιοι έκαναν σκάνδαλα ( υπαρκτά ή ανύπαρκτα ), θα καταργήσουμε το έργο της Εκκλησίας και την αγάπη και την φιλανθρωπία ; Επειδή κάποιοι πολιτικοί εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα, θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία ή θα σταματήσουμε να ψηφίζουμε ; Επειδή κάποιοι γιατροί λαδώνονται, θα κλείσουμε όλα τα νοσοκομεία και θα καταργήσουμε την ιατρική ; Επειδή υπάρχουν παραδικαστικά κυκλώματα, θα καταργήσουμε την δικαιοσύνη ; Επειδή κάποιοι εκπαιδευτικοί δεν κάνουν σωστά το έργο τους, θα καταργήσουμε τα σχολεία ; Δες το σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.

  Και είναι θλιβερό να ξοδεύουν οι Νεοέλληνες τόσα λεφτά σε πολυτελή σπίτια, αυτοκίνητα, σε κινητά, σε πανάκριβα ρούχα, σε αστρολόγους και μέντιουμ, σε κατάχρηση αλκοόλ κλπ και να λυπούνται τα 5 ή 10 ευρώ για τα παιδιά, τους ασθενείς, τους φυλακισμένους που περιθάλπτει η Ορθόδοξη Ιεραποστολή σε 80 χώρες του κόσμου. Σου εύχομαι ευτυχισμένο το νέο έτος, ελπίζοντας και στη δική σου μικρή βοήθεια. Και ο π. Αντώνιος της Κιβωτού έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας για το τεράστιο έργο του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s