Κυκλοφόρησε ο νέος ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.Διαβάστε τον on line στο διαδίκτυο.


Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Ιεραποστολικού Ταχυδρόμου, που μπορείτε να αναγνώσετε μέσα από το διαδίκτυο.Μπορείτε και αύριο, τελευταία  εργάσιμη ημέρα αυτής της εβδομάδας, αλλά και από Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

…  να τρέξετε να καταθέσετε την αγάπη σας προς την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή, που θα αποσταλεί άμεσα σε πολλές χώρες του κόσμου ( περίπου 80 ), για τη συνέχιση της ανθρωπιστικής, ιεραποστολικής, φιλανθρωπικής και εκπαιδευτικής δράσης των Ορθοδόξων Ιεραποστολών.

Στη δεύτερη σελίδα του περιοδικού μπορείτε να δείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής, όπου μπορείτε να καταθέσετε τη μικρή ή μεγάλη οικονομική σας ενίσχυση, εξοικονομώντας κάποια χρήματα είτε από τη νηστεία των Χριστουγέννων, είτε περιορίζοντας κάποια από τα περιττά έξοδα των επόμενων ημερών, χάριν της Αγάπης προς τον πλησίον, για τους χιλιάδες εμπερίστατους αδελφούς στην Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία και τη Κεντρική- Λατινική Αμερική.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες ανταποκρίσεις για ανθρωπιστικές αποστολές στην Αλβανία, στη Μολδαβία, αποστολή εκκλησιαστικών ειδών στη Ζιμπάμπουε,  καθώς και το πρόβλημα της Ουνίας που ταλαιπωρεί και σήμερα την Ορθόδοξη Εκκλησία της Τσεχίας- Σλοβακίας, όπως και πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

( http://www.ierapostoli.gr/periodiko/108/Ierapostolikos_Taxidromos_108.pdf )

Διαβάστε ανταποκρίσεις από Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως Τανζανίας, Πολωνία, Μητρόπολη Χαρτούμ ( Σουδάν ), Ζιμπάμπουε, Ινδία, Γκάνα, Κένυα, καθώς και την προώθηση της αγάπης σας στα Ιεραποστολικά κλιμάκια πολλών χωρών.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Ο γεννηθείς Ιησούς Χριστός να ανταποδίδει πλούσιες τις πνευματικές Του ευλογίες σε όλους εσάς, τους συνεργάτες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, σε εσάς που νυχθημερόν προσεύχεστε υπέρ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και των έργων αγάπης της, υπέρ των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων και των συνεργατών τους, για όλους εσάς που από το υστέρημα της καρδιάς σας γίνεστε συνεργοί στην εξάπλωση της Βασιλείας του Θεού στη γη αλλά και στην προσφορά σε όλους, ανεξάρτητα από φυλή και θρήσκευμα.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος, Κύπρος - Cyprus, Μολδαβία-Moldova, Πολωνία -Polonia and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s