10.000 εθελοντές – δωρητές του ανθρωπιστικού έργου της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στο facebook.


Λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές σε περίπου 80 χώρες του κόσμου αντιμετωπίζουν αυξημένες, έκτακτες ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων που ζητούν ανθρωπιστική, ιατροφαρμακευτική βοήθεια, καθώς και πρόσβαση στην εκπαίδευση. Επιπλέον, έχουν να προσφέρουν τρόφιμα και βοήθεια σε χιλιάδες ορφανά, ασθενείς, αναπήρους, φυλακισμένους. Δημιουργήθηκε ομάδα στο Facebook :

( 10.000 άνθρωποι να προσφέρουν από 5 ή 10 ευρώ για τα παιδιά του κόσμου ) για μια ΑΜΕΣΗ ανθρωπιστική ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των Ορθοδόξων Ιεραποστολών, ενόψει των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων.


Καλούμε όλους τους φίλους και τους επισκέπτες του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής να εγγραφούν μέλη στην ομάδα αυτή ( κάντε αναζήτηση με τον τίτλο της και κάντε εγγραφή ) και ( ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ) να καταθέσουν την αγάπη τους σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό Ορθόδοξης Ιεραποστολής ( Μητροπόλεις, Επισκοπές, ιεραποστολικά κλιμάκια ) ή στο Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ή Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Συλλόγου στην Ελλάδα, στη Κύπρο ή στην Αμερική.

Πληροφορίες  για τους τραπεζικούς λογαριασμούς μπορείτε να δείτε εδώ :

( https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/ )

This entry was posted in Ασία, Asia, Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Λατινική Αμερική ( Central and South America ), Ωκεανία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 10.000 εθελοντές – δωρητές του ανθρωπιστικού έργου της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στο facebook.

 1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΟΣ λέει:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 2. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Ευχαρισοτύμε.Μακάρι να βρεθούν και περισσότεροι, ώστε το ποσό υπέρ των ιεραποστολικών, φιλανθρωπικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Ιεραποστολής να πολλαπλασιαστεί. Ο Θεός να ευλογήσει τη μικρή αυτή τη προσπάθεια.

 3. Ο/Η Δημητρης λέει:

  ολα θα πανε καλα ο θεος ευλογει τετοιες αποστολες
  Καλα Χριστουγεννα

 4. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να ευλογηθεί και αυτή η προσπάθεια από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό.
  Ζούμε, συνεχώς, τις ευλογίες του. Ανοίγει πόρτες εκεί που δεν το περιμένουμε.
  Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί που οφείλουμε την ύπαρξή μας στον Ζωοδότη Κύριο,χρωστούμε στον «πλησίον» μας την αγάπη μας.Κάτι θα εξοικονομήσουμε από τη νηστεία και την προσευχή για τους Ορθόδοξους Ιεραποστόλους, σε κάποια παιδιά του κόσμου ( ανεξάρτητα από φυλή και θρήσκευμα ) θα εξασφαλίσουμε ένα χαμόγελο Αγάπης.Όταν προσφέρουμε, τότε ζούμε αληθινά, ευλογημένα Χριστούγεννα για εμάς και τα παιδιά μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s