Συγκλονισμένος ο Ελληνισμός από την ιεροσυλία του τάφου του Τάσου Παπαδόπουλου! BBC : Outrage in Cyprus at Tassos Papadopoulos tomb raiders !


Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής γονατίζει ευλαβικά μπροστά στον κενό,συλημένο τάφο του Τάσου Παπαδόπουλου, όπως και ο Ελληνισμός απανταχού της γης.Το σκήνωμα του έγινε λεία στα χέρια «ανθρώπων», αλλά η ψυχή του ελεύθερη πετά στη Βασιλεία των Ουρανών εδώ και ένα χρόνο. Άνθρωπος της Ορθόδοξης πίστης και της Πατρίδας δεν έσκυψε, δεν προσκύνησε τους ισχυρούς της γης.

Τα ανθρωποειδή αυτά, με τη σημερινή τους βέβηλη πράξη, δόξασαν και το λείψανό του και θύμισαν το ηρωικό ΟΧΙ που ύψωσε μπροστά στις συμπληγάδες των πιέσεων…

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά …

Να γιατί πρέπει να θυμόμαστε τους μεγάλους ανθρώπους!

Ηθικοί αυτουργοί της ανόσιας, της βέβηλης πράξης ; Προβοκάτσια ; Συγκάλυψη  ; Περιμένουμε την έκβαση των ερευνών, ώστε να μπορέσουμε να δούμε την αληθινή όψη αυτής της θλιβερής ιστορίας.

Από την άλλη η ιστορία αυτή γίνεται αφορμή για να αναπέμψει ο απανταχού της γης Ελληνισμός, σήμερα ένα έτος μετά την κοίμηση του Εθνάρχη Τάσου Παπαδόπουλου, μια μυστική προσευχή για την ανάπαυση της ψυχής του στην μακαριότητα της Βασιλείας των Ουρανών.Αιωνία του η μνήμη !

BBC News : Outrage in Cyprus at Tassos Papadopoulos tomb raiders

Τάσσο, και μετά θάνατο είσαι επικίνδυνος…

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Συγκλονισμένος ο Ελληνισμός από την ιεροσυλία του τάφου του Τάσου Παπαδόπουλου! BBC : Outrage in Cyprus at Tassos Papadopoulos tomb raiders !

  1. Παράθεμα: Τάσσο, και μετά θάνατο είσαι επικίνδυνος… « ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s