Νέος «Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος», Αγωνιώδεις εκκλήσεις από τις ορθόδοξες ιεραποστολές, προσευχή για την 18χρονη Φιλοθέη από την Ινδία.


Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Ιεραποστολικού Ταχυδρόμου, τεύχος Ιούλιος – Σεπτεμβίου 2009, με πολλές ειδήσεις από πολλές Ορθόδοξες ιεραποστολές.Υπάρχει και μια έκκληση για προσευχή για ένα κορίτσι του Ορφανοτροφείου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ινδίας, τη 18χρονη Φιλοθέη, που πάσχει από καρκίνο. Επειδή η επιστολή της μοναχής Νεκταρίας είναι από το Μάιο του 2009, δεν γνωρίζουμε τη πορεία της υγείας του κοριτσιού, αλλά – παρ’όλα- αυτά σας καλούμε να προσευχηθείτε γι’ αυτήν και ο Θεός ξέρει…

Προσωπικά, στεναχωριέμαι όταν βλέπω όλες αυτές τις αγωνιώδεις εκκλήσεις από πολλές Ορθόδοξες ιεραποστολές και τη μικρή ευαισθητοποίηση εκ μέρους της πλειοψηφίας των Ορθοδόξων Χριστιανών, είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία και  έλλειψη ενδιαφέροντος. Τους έχουμε αφήσει μόνους, χωρίς συμπαράσταση σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά τους αφήνουμε και αβοήθητους – οικονομικά και υλικά – για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους σε αντίξοες συνθήκες, σε χώρες πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων. Ας προσευχηθούμε στον Τριαδικό Θεό να φέρει και άλλους εργάτες στον Αμπελώνα Του και να φωτίσει το δρόμο των δωρητών και υποστηρικτών της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Διαβάστε το τεύχος στο διαδίκτυο :

(   http://www.ierapostoli.gr/periodiko/107/Ierapostolikos_Taxidromos_107.pdf )

Όσοι  Ορθόδοξοι Χριστιανοί επιθυμούν να ενισχύσουν κάποια Ορθόδοξη ιεραποστολή από αυτές που αναφέρονται στο περιοδικό, ας στείλουν την αγάπη τους μέσω του ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής. Τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών μπορείτε να τους δείτε στη δεύτερη σελίδα του περιοδικού ή ΕΔΩ.

Θεία Λειτουργία στο Παράρτημα  του ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολης της Θήβας – Έναρξη Εκκλησιαστικής χρονιάς

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες της Εξωτερικής Ιεραποστολής,

Την ερχόμενη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 7 έως 10 πρωίας θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία, Έναρξη της νέας Εκκλησιαστικής χρονιάς στο Παράρτημα του συλλόγου μας στην Θήβα. Το Παράρτημα του ΠΧΟ στην Θήβα φιλοξενείται στον Θρησκευτικό Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης» στην οδό Κιθαιρώνος 10 στην Θήβα ( τηλ. 22620-29304). Μετά την Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί καφές και κεράσματα. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

This entry was posted in Βουλγαρία - Bulgaria, Ελλάδα - Greece, Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος, Κύπρος - Cyprus, Μητρόπολη Καλής Ελπίδας -Νότια Αφρική and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s