Οι Φίλοι της Ιεραποστολής στην Ινδονησία αρωγοί στο Φιλανθρωπικό έργο στην Ιάβα !


O π. Τιμόθεος Joko και ο π.Μεθόδιος Sri Gunarjo μας έστειλαν ευχαριστήριες επιστολές με τις αποδείξεις για την οικονομική βοήθεια που έστειλαν οι Φίλοι της Ιεραποστολής στην Ινδονησία στα μέσα Σεπτεμβρίου 2009.

Στην επιστολή του ο π.Μεθόδιος μας ενημερώνει ότι το ποσό των 3500 ευρώ που του στάλθηκε θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή δύο σπιτιών για να στεγάσει φτωχές οικογένειες σεισμοπαθών.

Συγκεκριμένα με το ποσό αυτό θα αγοράσθούν τα απαραίτητα οικοδομικά υλικά,θα καθαρίσθεί το οικόπεδο και θα κατασκευασθούν τα θεμέλια των σπιτιων.Υπενθυμίζουμε ότι ο π.Μεθόδιος σχεδιάζει την κατασκευή δεκαπέντε(15) καταλυμάτων για φτωχές και σεισμοπαθείς οικογένειες στη Κεντρική Ιάβα . Επίσης σε συνεργασία με τον π.Τιμόθεο ενισχύει τους σεισμοπαθείς με είδη πρώτης ανάγκης.

Υπενθυμίζουμε σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν το Ιεραποστολικό έργο στην Ινδονησία,ότι υπάρχουν για τον σκοπό αυτό οι εξής λογαριασμοί.

1.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ/66046796

ΙBAN : GR 66 0120 5450 0000 0006 6046 796

BIC :EMPOGRAA.(νέος λογαριασμός).

2. Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.

(IBAN -GR 6102604690000640100058162)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.Όσοι από τους δωρητές καταθέτουν χρήματα στους παραπάνω λογαριασμούς να μας γνωστοποιούν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο-διεύθυνση διαμονής) προκειμένου να τους αποστέλλουμε την νόμιμη απόδειξη.Eπίσης παρακαλείται ο φίλος της Ιεραποστολής Ιωάννης Τζ……,που κατέθεσε στις 24/7/09 ένα μεγάλο ποσό για την Ιεραποστολή στην Ινδονησία ,στο κατάστημα 259 της Eurobank ,να επικοινωνήσει οπωσδήποτε μαζί μας προκειμένου να του στείλουμε την νόμιμη απόδειξη για την δωρεά του.

Για τους Φίλους της Ιεραποστολής στην Ινδονησία.

π.Δημήτριος Αθανασίου.

Στην συνέχεια δημοσιεύουμε και φωτογραφίες που μας έστειλαν από τον αγιασμό στο οικόπεδο που θα κατασκευασθούν τα καταλύματα καθώς και από παλιότερες επισκεψεις τους σε τραυματίες σεισμοπαθείς σε νοσοκομείο της περιοχής.

Πηγή : Η Φωνή της Ορθοδοξίας στην Ινδονησία.

Άλλες ειδήσεις από Σουμάτρα και Μπαλί με πολλές φωτογραφίες που δείχνουν τις μεγάλες ανάγκες των Ορθοδόξων  κοινοτήτων , καθώς και την εθελοντική τους εργασία στο κτίσιμο της πρώτης Ορθόδοξης Μονής στη Σουμάτρα. :

( http://ierapostoliko.blogspot.com/2009/10/blog-post_09.html )

( http://ierapostoliko.blogspot.com/2009/10/medan.html )

This entry was posted in Bali- Timor - Μπαλί-Τιμόρ, Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Σουμάτρα-Μεντάν, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s