Ενίσχυση του Ιερ.Συνδ.»Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σε Βραζιλία ( Μητρόπολη Μπουένος Άιρες ) και Καμερούν.


Δύο ευχαριστήριες επιστολές από το Μπουένος Άιρες και το Καμερούν προς τον Ιεραποστολικό Σύνδεσμο » Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» Θεσσαλονίκης. Οι ανάγκες των Ορθοδόξων Μητροπόλεων και Ιεραποστολών είναι πολλές. Και ο Θεός οδηγεί τα βήματα νέων Λατινοαμερικανών και Αφρικανών προς την ιερωσύνη και την ιεραποστολή. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για τους νέους ή υποψηφίους Ορθοδόξους ιερείς στη Βραζιλία και σε όλη τη Λατινική Αμερική. Προσευχόμαστε να μπει ο ζήλος της ιερωσύνης και σε πολλούς νέους Έλληνες Ορθοδόξους στην Ελλάδα, στη Κύπρο και στην ομογένεια. Πρέπει ΟΛΟ  το ελληνικό έθνος να ΕΠΑΝΑΚΑΤΗΧΗΘΕΙ και να βρει ξανά τη στενότατη σχέση του ( όχι απλά παραδοσιακή και τυπική ) με την Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Ιησού Χριστό.

ΜΠΟΥΝΕΝΟΣ ΆΙΡΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

ΠΡΟΣ: ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ « ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

(υπόψιν Προέδρου κ. Γεωργίου Ασλανίδη)

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Ι. Συνδέσμου,

Από το μακρινό Μπουένος ΄Αιρες, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την τόσο ευγενική χειρονομία σας, να προσφέρετε το αεροπορικό εισιτήριο στον υπότροφο και μέλλοντα κληρικό Marciano Schaeffer, από το Πόρτο Αλέγρε της Βραζιλίας.

Η αγάπη σας και η συμπαράστασή σας μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά και ευλογημένο έργο της διάδοσης της Ορθοδόξου Πίστεως σε κάθε γωνιά της Ηπείρου μας ( Νότια Αμερική ).

Σε αυτήν την προσπάθεια προβολής του ελληνορθοδόξου πολιτισμού γνωρίζουμε ότι μας είστε θερμοί συμπαραστάτες και βοηθοί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Γερβάσιο, ο οποίος τόσο πολύ μεριμνά και φροντίζει για την ικανοποίηση ουσιαστικών αναγκών της περιοχής μας.

Ευχόμαστε όπως ο Θεός σας χαρίζει δύναμη και υγεία στο Ιεραποστολικό έργο σας.

Ο Συντονιστής Εκπαίδευσης Λατινικής Αμερικής

Γεώργιος Παππάς

( http://www.iersyn.gr/letters.html#ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ )

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ –  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΜΕΡΟΥΝ – Γιαουντέ, 28 Ιουλίου 2009

Προς τον εντιμότατον Πρόεδρον και πάντα τα μέλη του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, Πρόεδρε κ. Γεώργιε Ασλανίδη και μέλη του Ιεραποστολικού Συνδέσμου, χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσφορά του ποσού των 10.000 ευρώ που κατετέθησαν εκ μέρους του υμετέρου Ιεραποστολικού Συνδέσμου την 27ην Ιουλίου εις τον λογαριασμόν της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν προοριζόμενα διά τας πολλαπλάς ανάγκας του ταπεινού μας Ιεραποστολικού έργου.

Κατανοώντας την δυσκολία των καιρών και της εποχής σας ευχαριστώ διά τους κόπους και τις θυσίες σας αλλά και διά τον θεόσδοτον ζήλον σας διά το Ιεραποστολικόν έργον.

Ευχόμενος πάσαν παρά του Κυρίου χάριν και ευλογίαν εις πάντας υμάς διατελώ μετά της αγάπης Αυτού, ευχών και ευχαριστιών.

Ο Καμερούν Γρηγόριος

( http://www.iersyn.gr/letters.html#ΙΕΡΑ_ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ_ΚΑΜΕΡΟΥΝ5 )

Όσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά το έργο της Μητρόπολης Μπουένος Άιρες και της Μητρόπολης Καμερούν, μπορούν να καταθέσουν την αγάπη τους μέσω του Ιεραποστολικού Συνδέσμου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης.

Arquidiócesis Ortodoxa Griega de Buenos Aires y Sudamérica

DONATIONES

ORTHODOXA ECCLESIA ( CHURCH ) BRAZIL

Ορθόδοξες εκκλησίες σε Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Εκουαδόρ, Ουρουγουάη – Orthodox churches in Argentina, Brazil, Chile, Peru, Uruguay, Eguador. Orthodox Iglesias

This entry was posted in America, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Καμερούν,Cameroon, Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ecumenical Patriarchate, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s