Απίστευτο ενδιαφέρον » αθέων» για την υγεία των Ορθοδόξων Χριστιανών !


Τους τελευταίους μήνες, με αφορμή την εμφάνιση της νέας γρίπης έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απέραντης παραφιλολογίας εκ μέρους κάποιων ( πάντως όχι εκκλησιαστικών )  κύκλων για τη Θεία Κοινωνία των Ορθοδόξων Χριστιανών !

Με την αγωνία στα πρόσωπά τους άνθρωποι «άθεοι» , «αλειτούργητοι», ορθολογιστές εκφράζουν την ανησυχία (!!!) τους μήπως οι τακτικώς κοινωνούντες των Αχράντων Μυστηριων  Ορθόδοξοι Χρισταινοί και οι ιερείς  κολλήσουν τη νέα γρίπη από τη Θεία Κοινωνία και αρρωστήσουν και πεθάνουν !!! Πραγματικά αυτό το «άδολο» ενδιαφέρον τους μας συγκινεί ! Σε λίγο θα ζητήσουν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ ) να ρωτήσει τους 200.000 νοσήσαντες ή νοσούντες από τη νέα γρίπη αν είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αν κοινωνούσαν το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού τακτικά !!!

Αληθινά , είναι αξιοθαύμαστοι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν και λογική και επιστημονικές γνώσεις ! Πόσο πολύ νοιάζονται για όλους εμάς ! Προσέξτε τώρα τα παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας :

Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζήτησαν την απαγόρευση της νόμιμης ή της παράνομης πορνείας που, εκτός από την μεγάλη πιθανότητα διασποράς της γρίπης, έχει ως αποτέλεσμα τη ευρεία διάδοση ανίατων ασθενειών,όπως το AIDS ( 33.000.000 φορείς ), της ηπατίτιδας και άλλων αφροδισίων νοσημάτων ! Μόνο για τους κοινωνούντες Ορθοδόξους Χριστιανούς ενδιαφέρονται !  Εμείς να μην αρρωστήσουμε και ας χαθεί όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα !!! Θεέ μου, τι αλτρουισμός εκ μέρους τους !

Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζήτησαν να καταργηθεί η πολυγαμία που είναι διαδεδομένη σε χώρες της Αφρικής,της Ασίας και όλου του κόσμου ( λόγω παγανιστικών εθίμων, μουσουλμανικής θρησκείας, διαφόρων παραχριστιανών αιρέσεων πχ παρακλάδια των μορμόνων ), που αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες διασποράς του AIDS, των διαφόρων σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων, και φυσικά της γρίπης κάθε μορφής ! Η Θεία Κοινωνία τους απασχολεί και τους προβληματίζει !!! Δεν είναι αξιοθαύμαστοι ;

Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζήτησαν το άμεσο κλείσιμο των χώρων μαζικής διασκέδασης όπου νέοι κάθε εθνικότητας, υπό την επήρεια νακρωτικών ουσιών, χαπιών , αλκοόλ και διαφόρων οινοπνευμάτων, αλλάζουν ερωτικό/ή σύντροφο μέσα σε λίγες ώρες , κάνοντας διάφορα γεωμετρικά σχήματα και στάσεις, για να γλιτώσουν τη διασπορά της νέας γρίπης , κυρίως σε τουριστικές περιοχές, από όπου προέρχεται και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων ! Για την Θεία Κοινωνία νοιάζονται ! Αυτή τους απασχολεί !

Μήπως θα καταργηθεί η θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, τώρα που κόλλησαν 33 δόκιμοι σε πλοίο ; Μήπως θα πρέπει να απαγορευτεί κάθε στρατιωτική δραστηριότητα ; Εγώ θα τους πρότεινα να επισκεφτούν τους ναυτικούς δοκίμους και να τους ρωτήσουν μήπως κοινωνούσαν τακτικά  !!!

Μήπως θα σταματήσουν τα αεροπορικά ταξίδια και οι κρουαζιέρες, επειδή και εκεί βρίσκονται κρούσματα της νέας γρίπης ; Μήπως και γι’  αυτά τους φταίει η … Θεία Κοινωνία ;

Μήπως θα ζητήσουν την απαγόρευση του  κόκκινου κρέατος ή του τσιγάρου ή του αλκοόλ που είναι υπεύθυνα ( αποδεδειγμένα ) για εκατομμύρια καρκίνους, καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά ;  Μήπως θα ζητήσουν την κατάργηση όλων των συσκευών που εκπέμπουν ακτινοβολία, που – πιθανολογούν- ότι είναι  αίτιες για τη δημιουργία καρκίνων ή νευρολογικών ασθενειών ; Μήπως θα ζητήσουν την κατάργηση των οινοπνευματωδών ποτών ή των αλκοολούχων, που είναι υπεύθυνα για καρκίνους σε ζωτικά όργανα του ανθρώπου ; Μήπως θα ζητήσουν την κατάργηση των βιομηχανιών και των αυτοκινήτων που ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μεγάλα προβλήματα στο αναπνευστικό του ανθρώπου ( καρκίνους, δύσπνοιες κλπ ) ; Μήπως θα ζητήσουν τη κατάργηση των μη βιολογικών προϊόντων που έχουν φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα και ορμόνες ;

Μήπως θα ζητήσουν να κλείσουν τα σχολεία και τα γήπεδα, χώροι μαζικής προσέλευσης ανθρώπων ; Μήπως θα ζητήσουν να κλείσουν τα κάμπινγκ και οι κατασκηνώσεις και τα ξενοδοχεία ;  Μήπως θα ζητήσουν να σταματήσουν τα ριάλιτυ όπου συγχρωτίζονται τόσοι ; Μήπως θα ζητήσουν να κλείσουν οι παραλίες, τα beach bars, τα clubs κλπ ;

Μήπως θα  ζητήσουν καταργήσουμε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, επειδή σκοτώνονται χιλιάδες στα τροχαία ; Μήπως να ζητήσουν να  καταργήσουμε τα πλοία , τα αεροπλάνα, τα τρένα, τα ελικόπτερα, επειδή γίνονται ατυχήματα ;

Μάλλον μόνο τον εκκλησιασμό φοβούνται και τη Θεία Κοινωνία ! Ο Ιησούς Χριστός και η  Ορθόδοξη Εκκλησία  τους φταίνε και για τη … γρίπη !

Αλλά μην ανησυχείτε για εμάς  τόσο πολύ … Το πολύ- πολύ να αναχωρήσουμε μερικές εκατοντάδες Ορθοδόξων Χριστιανών για την » Άνω Ιερουσαλήμ»  και να μας ξεφορτωθείτε για να γίνει η κοινωνία σας ( τότε )  «καλύτερη», πιο ορθολογιστική, πιο υλιστική, πιο σεξιστική, πιο ατομοκεντρική!

Εξάλλου για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς , το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού, είναι  το μάνα της ΖΩΗΣ και της ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ( Ιωαν, 6:40-60 ) , σύμφωνα με την αδιάψευστη υπόσχεση του Κυρίου μας, είναι αληθινό Σώμα και Αίμα Χριστού. Όπως, ο πανταχού παρών Θεός και Κύριος και Δημιουργός  μας Ιησούς Χριστός μετάβαλλε στη Κανά το νερό σε κρασί, όπως πολλαπλασίασε τους άρτους και τα ψάρια, όπως μετάβαλλε τη λάσπη σε οφθαλμό για τον τυφλό, έτσι μετατρέπει τον άρτο και τον οίνο σε αληθινό Σώμα και Αίμα Του και το πολλαπλασιάζει για να δώσει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ σε όλη την Οικουμένη, σε όλη την ανθρωπότητα.

Δεν μπορεί ένας Χριστιανός να δέχεται τα θαύματα του Ιησού Χριστού στη Καινή Διαθήκη και να μην πιστεύει ότι ο Παντοδύναμος Θεός μετατρέπει τον άρτο και τον οίνο σε Σώμα και Αίμα Του. Γι’ αυτό και η Θεία Κοινωνία των Ορθοδόξων Χριστιανών δεν έχει καμία σχέση με τις τελετές ανάμνησης ( θεατρικές αναπαραστάσεις ) των ευαγγελικών, με τα κριτσίνια των πεντηκοστιανών ή με τις γαλέτες των ψευδομαρτύρων της εταιρίας Σκοπιάς !

Ο Ορθόδοξος Χριστιανός θεωρεί την επίγεια ζωή ως προστάδιο της Βασιλείας των Ουρανών. Πρώτα και πάνω από όλα είναι ο Τριαδικός Θεός, η Αγάπη Του, η Αιώνια Ζωή. Πρώτα και πάνω από όλα είναι τα Μυστήρια της Εκκλησίας, που είναι το μάννα, η Ουράνιος τροφή μας !

Κίνδυνος από τη Θεία Κοινωνία υπάρχει και την περιγράφει ο Απόστολος Παύλος, για όσους από εμάς  πλησιάζουμε στο Θείο Ποτήριο χωρίς  πνευματική προετοιμασία, χωρίς ΠΙΣΤΗ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, χωρίς ΜΕΤΑΝΟΙΑ, χωρίς ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ σε πνευματικό Πατέρα, χωρίς Αγάπη, χωρίς να έχουμε συγχωρέσει και χωρίς να έχουμε συμφιλιωθεί με τους συνανθρώπους μας ( συγγενείς ή φίλους ή εχθρούς, όταν φωλιάζει μέσα μας το μίσος, η εκδίκηση, η καταλαλιά , η κατάκριση και όλα τα πάθη ).

Υπάρχει κίνδυνος ότι πάμε να ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ 2-3 φορές το χρόνο, επειδή το θέλει η » παράδοση» ή για το » καλό» , επειδή έτσι το μάθαμε από τους μεγαλυτέρους, χωρίς να έχουμε ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ότι μπαίνει μέσα μας ο ίδιος ο Θεός. Γι’  αυτό και ο Απόστολος Παύλος προειδοποιεί τους Κορινθίους και όλους τους Χριστιανούς :

Α’  Κορινθίους ,κεφάλαιο 11,

26. οσάκις γαρ αν εσθίητε τον άρτον τούτον και το ποτήριον τούτο πίνητε, τον θάνατον του Κυρίου καταγγέλλετε, άχρις ου αν έλθη.

27. ώστε ΟΣ ΑΝ εσθίη τον άρτον τούτον ή πίνη το ποτήριον του Κυρίου ΑΝΑΞΙΩΣ , ένοχος έσται του σώματος και αίματος του Κυρίου.

28. δοκιμαζέτω δε ΑΝΘΡΩΠΟΣ εαυτόν, και ούτως εκ του άρτου εσθιέτω και εκ του ποτηρίου πινέτω·

29. ο γαρ εσθίων και πίνων αναξίως ΚΡΙΜΑ εαυτώ εσθίει και πίνει, μη ΔΙΑΚΡΙΝΩΝ το σώμα του Κυρίου.

30. δια τούτο εν υμίν πολλοί ασθενείς και άρρωστοι και κοιμώνται ικανοί.

Ο Απόστολος Παύλος χρησιμοποιεί γενικές εκφράσεις ( ΟΣ ΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ) για να δείξει ότι η Θεία Κοινωνία είναι για ΟΛΟΥΣ τους βαπτισμένους Χριστιανούς, για όλους τους ανθρώπους, που αναγνωρίζουν ότι ο άρτος και ο οίνος είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού και προσέρχονται ΑΞΙΑ, δηλαδή,με αγάπη,μετάνοια, προσευχή, νηστεία, εξομολόγηση. Ανιθέτως όσοι προσέρχονται ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, χωρίς ΜΕΤΑΝΟΙΑ, αυτοί κινδυνεύουν από ασθένειες ή ακόμα και από αιφνίδιο θάνατο, λόγω της συγκλονιστικής ένωσης της ανθρώπινης φύσης μας με το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού.

Κατά συνέπεια, αγαπητοί ανησυχούντες αδελφοί, επειδή εδώ και 21 αιώνες η Θεία Κοινωνία είναι φάρμακο ζωής, φάρμακο αθανασίας, άδικα ψάχνετε να βρείτε αιωνιότητα στις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, και στη ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, και στα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Όσο και να προκόψει η επιστήμη και η τεχνολογία, ο ΘΑΝΑΤΟΣ με ένα τρόπο νικιέται, με τη ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Σώματος και του Αίματος του Ιησού Χριστού ΑΞΙΩΣ.

Αντί, λοιπόν, να ψάχνουμε πως θα πολλαπλασιάζουμε τα πλούτη μας, τα σπίτια μας, τα υλικά μας αγαθά, πως θα επεκτείνουμε τις επιχειρήσεις μας, ας κοιτάξουμε πως θα αποκτήσουμε ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ για να μπορούμε να πλησιάζουμε ΤΑΚΤΙΚΑ το Θείο Ποτήριο, να μετέχουμε στη Θεία Ευχαριστία, με τακτική συμμετοχή ( κάθε Κυριακή τουλάχιστον ) στη Θεία Λειτουργία, αλλά μετατρέποντας την Αγάπη του Θεού σε ΑΓΑΠΗ προς τον πλησίον.

Και το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε ( για να προσφέρετε το περίσσευμα ή το υστέρημα της καρδιάς σας ) για τα έργα ΑΓΑΠΗΣ της Ορθόδοξης Εκλησίας σε πάνω από 80 χώρες.

Χωρίς ΑΓΑΠΗ, χωρίς ΠΡΟΣΦΟΡΑ, χωρίς τακτική μετοχή στα ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, να μην περιμένουμε αληθινή ίαση από τις σωματικές ή ψυχικές μας αρρώστιες …

ΣΗΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ είναι η ώρα να αλλάξουμε ΠΟΡΕΙΑ και να βάλλουμε τον αληθινό Θεό και την Εκκλησία και την ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ σε ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στη καρδιά μας.ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ειναι η ώρα να προσφέρετε κάτι από τη καρδιά σας για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλο το κόσμο και για τα ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ .

Και τότε ούτε τις γρίπες θα φοβάστε, ούτε τους γριπολογούντες, ούτε τους … ιούς και τα κάθε είδους ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ή παραθρησκευτικά ή ΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΜΙΚΡΟΒΙΑ …

Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό χειρότερα και από τη γρίπη και κάθε αρρώστια είναι η πνευματική ΕΡΗΜΟΣ της αθεΐας, της απιστίας, της αίρεσης, της παραθρησκείας, των ψεύτικων θεών και θρησκειών. Γιατί αυτή η επίγεια ζωή μας είναι μια απειροελάχιστη κουκίδα μπροστά στην ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ . Αλλά , δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς ζητούμε τα θνητά, πρόσκαιρα, τα φθαρτά, και αφήνουμε για το άδηλο ΜΕΛΛΟΝ τα ΑΙΩΝΙΑ ! Δυστυχώς !

Υ.Γ  Αυτό το νοήμα έχει και ο ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΣ στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο άνθρωπος, από τη στιγμή της γέννησής του , επηρεάζεται από πνεύματα πονηρά, ακάθαρτα ( όπως φαίνεται και στη Καινή Διαθήκη με εκ γενετής πνευματικά αρρώστους- δαιμονισμένους ). Η Εκκλησία, ως στοργική μητέρα, και οι γονείς, εκτός από τη σωματική υγεία του βρέφους, φροντίζουν και για τη ψυχική- σωματική του θωράκιση, πράγμα που έχει επιβεβαιώσει η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, τονίζοντας ότι το βρέφος επηρεάζεται ψυχοσωματικά από τη μητέρα του,ακόμα και όταν βρίσκεται στη κοιλιά της μητέρας του.

Η Εκκλησία και οι γονείς βαπτίζουν το νεογέννητο μωρό και το χρίουν ( Άγιο Βάπτισμα, Άγιο Χρίσμα ) για να μπορεί το βρέφος να μετέχει  ΤΑΚΤΙΚΑ ( σε κάθε Θεία Λειτουργία , κάθε Κυριακή )στη Θεία Κοινωνία και στο Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου, ώστε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ψυχοσωματικά από διάφορες αρνητικές ενέργειες πονηρών πνευμάτων , όπως η βασκανία, η κάθε είδους μαγεία και ότι άλλο ταλαιπωρεί το νεογέννητο. Η Θεία Κοινωνία βοηθάει το παιδί ,  είναι η πνευματική του τροφή και η ασπίδα του. Και κάνουν μεγάλο λάθος οι γονείς που αμελούν να κοινωνούν ΤΑΚΤΙΚΑ τα παιδιά τους…

Φυσικά το Βάπτισμα και το Χρίσμα δεν δεσμεύουν την ελευθερία του ατόμου. Όταν μεγαλώσει μπορεί  μείνει κοντά στο Θεό με τα Μυστήρια της Εξομολόγησης και της Θείας Ευχαριστίας ή να αρνηθεί τον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία και τα Μυστήρια της, και να ακολουθήσει όποιο δρόμο θέλει. … Εμείς, όμως, που γνωρίζουμε τι είναι η ζωή χωρίς Χριστό και Εκκλησία, μπορούμε να καταλάβουμε τα αδιέξοδα του ανθρώπου μακριά από τη χάρη, την αγάπη του Τριαδικού Θεού. Ο Θεός να μας προστατεύσει και να μας φωτίσει να μείνουμε κοντά Του μέχρι τέλους …

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ορθοδοξη μελέτη της Αγίας Γραφής, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Απίστευτο ενδιαφέρον » αθέων» για την υγεία των Ορθοδόξων Χριστιανών !

  1. Παράθεμα: Μεγάλη γκάφα του ΨευτοΡοΐδη-ψευτοΛασκαράτου περί εικόνας της Παναγίας, από την εμπάθεια και τις εμμονές τους! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραπ

  2. Παράθεμα: Υστερική-Αστεία αντίδραση από τους Ψευτοροΐδηδες-ψευτολασκαράτους! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s