Έκκληση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Ιεραποστολικού Κλιμακίου Μαλάουι


Μεταφέρουμε την  ανακοίνωση του Ιεραποστολικού Συνδέσμου » Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» για ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του Ορθόδοξου ιεραποστολικού κλιμακίου στο Μαλάουι.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την επιστολή του π. Ερμολάου στο νέο τεύχος του περιοδικού ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ ( ένα μέρος της το έχουμε δημοσιεύσει εδώ ).

Οι όποιες προσφορές σας θα είναι μια διαρκής παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, της οποίας την κοίμηση αναμένουν να εορτάσουν εκατομμύρια Ορθοδόξων Χριστιανών με νηστεία, προσευχή, παρακλήσεις και συμμετοχή στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Πατέρες και αδελφοί.

Θέλουμε να γνωρίζετε, ότι την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, καταβάλλουμε έντονες προσπάθειες να συγκεντρώσουμε χρήματα και να βοηθήσουμε το Ιεραποστολικό Κλιμάκιο Μπλαντάιρ του Μαλάουι.

Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού του Συνδέσμου μας, μπορείτε να διαβάσετε τον αγώνα που καταβάλλει με την πρεσβυτέρα του ο πατήρ Ερμόλαος Ιατρού, υπεύθυνος του Ι. Κλιμακίου, για να ανακουφίσει τον δοκιμαζόμενο από την πείνα και τις αρρώστιες λαό του Μαλάουι. Επίσης θα γνωρίσετε τις ευλογίες που έχει το πνευματικό έργο της νεοσύστατης αυτής Εκκλησίας.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας αυτής, σας ευχαριστούμε για μία φορά ακόμη για την συμμετοχή σας στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Ι. Σύνδεσμός μας εδώ και 19 χρόνια να στηρίζουμε μαζί το δύσκολο έργο των Ελλήνων Ορθοδόξων Ιεραποστόλων απανταχού της γης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

( http://www.iersyn.gr/malaui_ad.html )

Μπορείτε να στείλετε την αγάπη σας στην Ορθόδοξη ιεραποστολή στο Μαλάουι, μέσω του Ιεραποστολικού Συνδέσμου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ ( αφού καταθέσετε το υστέρημα ή το περίσσευμα της καρδιάς σας, στέλνετε την τραπεζική απόδειξη στον Ιεραποστολικό Σύνδεσμο , αναγράφοντας ότι προορίζεται για την ορθόδοξη ιεραποστολή του Μαλάουι και θα σας αποσταλεί απόδειξη για την εφορία ) . Μπορείτε να καταθέσετε την αγάπη σας και στα γραφεία του Ιεραποστολικού Συνδέσμου, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ μπορείτε να πάρετε και κάποια τεύχη του περιοδικού για να τα μοιράσετε στην ενορία σας, με την ευλογία του/των ιερέων.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του π.Κοσμά Γρηγοριάτη “Το Ιεραποστολικό μου Ημερολόγιο”

This entry was posted in Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Μαλάουι,Malawi, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s