Τρία Ορθόδοξα περιοδικά ( ένα ιεραποστολικό, ένα φοιτητικό, ένα αντιαιρετικό )


Σας προτείνουμε τρία Ορθόδοξα περιοδικά που κυκλοφόρησαν μέσα στο μήνα Ιούνιο του 2009. Λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν είναι δυνατή η τακτική ανανέωση του μπλογκ της Ορθόδοξης ιεραποστολής, τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη. Έτσι είναι δύσκολη η μετατροπή των άρθρων των περιοδικών σε δημοσιεύσιμα άρθρα στο μπλογκ μας. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να αναζητήσετε τα περιοδικά αυτά είτε στους αντίστοιχους συλλόγους, είτε από κάποιο βιβλιοπωλείο. Πιο συγκεκριμένα : Το Φως των Εθνών , Ιανουάριος -Μάρτιος 2009 .  Στη πρώτη σελίδα ο πατήρ Νεόφυτος στο προαύλιο του ναού της Ζωοδόχου Πηγής Τσιλούμπα. Στην άλλη φωτογραφία οι νέοι του Πουάντ Νουάρ του Κογκό-Μπραζαβίλ ακούνε το Λόγο του Θεού στο δάσος, κοντά στη πόλη τους από τον ορθόδοξο ιερέα.

ScannedImage

ScannedImage-2

ΦΩΣ των Εθνών : Μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί στο σπίτι σας από τα γραφεία του Ορθόδοξου ιεραποστολικού συλλόγου «Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ» της Πάτρας, είτε τηλεφωνικά, είτε με φαξ, είτε με εμαιλ, είτε με επιστολή, είτε αυτοπροσώπως ( εάν κατοικείτε στο νομό Αχαΐας ή επισκέπτεστε τακτικά την Πάτρα ).

Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Ο Πρωτόκλητος ,

Μιαούλη 68, Πάτρα , Ελλάδα,Τ.Κ.26222 , τηλ.2610-329737, 322722, φαξ 2610 329390, εμαιλ : protoklitos@gmail.com

ΔΙΑΛΟΓΟΣ : Μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί από τα γραφεία της ΠΕΓ με επιστολή.

«Πανελλήνια Ένωση Γονέων για την Προστασία του Ελληνορθοδόξου Πολιτισμού, της Οικογενείας και του Ατόμου» (ΠΕΓ)
Ταχ. Διεύθυνση: Τ.Θ. 60120, 153 43 Αγία Παρασκευή,
Αθήνα, Αττική. Τηλ.: 6082271 Fax: 6082219.

ScannedImage-5

ScannedImage-6

Η ΔΡΑΣΙΣ ΜΑΣ : Μπορείτε να το βρείτε στα χριστιανικά βιβλιοπωλεία Ο ΣΩΤΗΡ ή να ζητήσετε να σας αποσταλεί το τεύχος Ιουνίου -Ιουλίου 2009. Μπορείτε να το βρείτε και στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας, σε ιεραποστολικές εξορμήσεις των φοιτητών και των φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΡΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΗΡΩΙΔΑΣ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ … ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΑΝΤΡΟΥΛΑ, που αποδείχθηκες ανδρεία γυναίκα, σε αντίθεση με κάποιους Νεοέλληνες μηδίσαντες και εχθρούς του Χριστού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

ScannedImage-3

ScannedImage-4

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Κογκό Μπραζαβίλ - Congo Braza, Κογκό,Congo, Φως των Εθνών and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Τρία Ορθόδοξα περιοδικά ( ένα ιεραποστολικό, ένα φοιτητικό, ένα αντιαιρετικό )

  1. Παράθεμα: Αντρούλα Χριστοδούλου, η αγνοούμενη 17χρονη Κυπρία ηρωίδα και οι πεμπτοφαλαγγίτες του … Έθνους ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s